Tunika za długa do rurek i za krótka do leginsów. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » WIZAŻ - STUDIO MODY I WIZAŻU » Tunika za długa do rurek i za krótka do leginsów.

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 16 ]

Temat: Tunika za długa do rurek i za krótka do leginsów.

kupiłam tunikę kolorową w kwiaty różowo żółte z fioletowymi wielkimi srodkami, ale jest problem gdyz jest ona za tyłek. Rurki głupio do niej wyglądaja, a jest za krótka, zeby w niej samej chodzic. Co kupic? leginsy takie fioletowe jak srodki kwiatów? no i baletki do tego, jestem załamana, bo tunika jest przesliczna...

1.Podczas zakładania nowego tematu nadaj mu tytuł odzwierciedlający jego treść. W żadnym wypadku nie używaj ogólnych sformułowań typu "Problem" , "Pomocy" .
2.Nie pisz dwóch postów pod rząd bez wyraźnej potrzeby. Jeżeli chcesz coś zmienić, lub dopisać wystarczy kliknąć przycisk edytuj.
moderatorka apoteoza

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Tunika za długa do rurek i za krótka do leginsów.

zapomniałam napisac, ze mam grube nogi, wiec nie wszystko mi bedzie pasowało, ale nie mogłam sie oprzec tej tunice, jest taka idealna na lato, jasniutka i promieniuje:D

3

A czemu rurki nie? Ja bym właśnie rurki wybrała.

4

hmm ale w jakim kolorze?? bo czarne nie bardzo pasuja, głupio to wygląda, zółte pozyczyłam od kolezanki i juz lepiej:D moze sobie kupie:D bo rózowych nie lubie:D

5

ciemne fioletowe legginsy będą pasować idealnie smile

6

Leginsy w ciemny kolorze do kostki powinny dobrze wyglądać, kiedy kupuje się je trzeba tylko spojrzeć żeby nie były zbyt opięte, one mają dolegać do ciała a nie jest obciskać. Jeśli się trzyma tych zasad to można w leginsach wyglądać na prawdę dobrze i mieć optycznie wyszczuplone nogi.
A jak nie leginsy to rurki spoko, tylko właśnie jakieś kolorowe, i też dobrze dobrane wtedy też wygląda się szczupło smile

7

Też obstawiam fioletowe legginsy lub rurki smile. Do tego żółte balerinki.

8 Ostatnio edytowany przez flores18261 (2012-06-17 19:37:01)

A  białe leginsy za kolana ? Ja mam też takie nogi no może nie tak grube ale mam wagi z 80kg . Też teraz kupiłam białe leginsy co nie lubiłam ale kwestia przyzwyczajenia...

9

Kolor biały ma to do siebie, że optycznie powiększa, więc jeśli nie masz szczupłych nóg, to lepiej wybrać coś ciemniejszego. Chyba że będziesz nosić do nich buty na wysokim obcasie smile

10

Ja już na to nie patrzę... ale widocznie nie mam tak grubych nóg bo czuję się świetnie w białym , czarny niby wyszczupla ale latem w czarnym to nie fajnie bym się czuła za mocno słońce przyciąga do tego koloru.

11

a ja wczoraj kupilam sobie sliczna tunike akurat na taka pogode. Tylko mam maly dylemat bo nie wiem czy moglabym ja ubrac do leginsow poniewaz ledwo zakrywa tylek, jest na styk, gdy stoje. Czy moglabym tak chodzic? Bo przyznam ze troche sie tego obawiam zebym nie wygladala zbyt wyzywajaco. Co o tym myslicie?

12

niech ktos odpisze...

13

Jeśli nie są one jakieś prześwitujące i dobrze dopasowane tak jak ktoś wcześniej napisał, to dlaczego nie??

14

Nie nie sa przeswitujace i sa dopasowane smile. Dzieki wielkie smile

15

fioletowe legginsy albo ciemnogranatowe rurki (obstaję przy tym, że będą pasować)

Posty [ 16 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » WIZAŻ - STUDIO MODY I WIZAŻU » Tunika za długa do rurek i za krótka do leginsów.

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024