Cześć mam jeden problem . Byłem z dziewczyną ponad 3 miesiące , bardzo ją kochałem i wzajemnie , ale rozstaliśmy się niedawno bo zraniłem ją i teraz mi się boi zaufać . Rozstaliśmy się przez kłamstwa z mojej strony , które rozchodziły się tylko o papierosy . Teraz wychodzimy na spotkania przytulamy się jest fajnie ogólnie . Powiedzcie mi czy mam jeszcze jakieś szanse na naprawienie tego zaufania . Prosze o rade naprawde
Szanse są zawsze, zależy jak je wykorzystasz...
Dziewczyna daje Ci szanse, ale musisz zapewnić ją, że więcej ją nie okłamiesz...
Zaufanie to podstawa, Ty niestety go nadużyłeś...
Nie wiem co mam już robić . gdy już rozmowa dochodzi do tego tematu to się zaczyna wypominanie z tymi papiersami i kłamstwami. nie wiem co mam robić
Pomożecie mi??
Nie licz na to że szybko wybaczy kłamstwa i odzyskasz jej zaufanie. Na to trzeba czasu i musisz się starać. Na pewno więcej jej nie okłamuj a swoimi czynami udowodnisz jej że może Ci znowu zaufać
6 2012-06-12 19:42:57 Ostatnio edytowany przez nike01234 (2012-06-12 19:44:52)
Ona Teraz mnie traktuje jak przyjaciela sama tak mówi . Mówi ze mnie kocha ale ja wiem ze boi sie mi zaufać i ona sama nie wie czy chce do tego wracać . prosze o rade. Ja chce bardzo to wszystko naprawić . Ale poprostu nie wiem jak mam zdobyć jej zaufanie znowu
Czas, czas i jeszcze raz czas. Tego nie przeskoczysz. Musisz jej dac czas i udowodnić że może Ci znowu ufać. Jeżeli taka rada Ci nie odpowiada to nie wiem czego oczekujesz.
Że z dnia na dzień odzyska zaufanie do Ciebie??
nie nie chodzi mi o to ze z dnia na dzien mi zaufa . tylko ja nie wiem co mam robić zeby zdobyć jej zaufanie ?
strasznie mnie rozwalił tekst "Byłem z dziewczyną ponad 3 miesiące , bardzo ją kochałem i wzajemnie "
no poważnie ogromna miłość...
już nawet nie warto się pytać o wiek
wiadomo ![]()
jak to zrobić żeby Ci zaufała?
jak już wiesz potrzeba czasu... więc jest to żmudne zadanie.
po prostu nie dawaj jej powodów do zastanawiania się i bądz fair... tylko tak można odbudować zaufanie.
Ważne są czyny a nie słowa.
Ważne są czyny a nie słowa.
I ja się pod tym podpiszę. Całym sercem. ![]()
dziękuje wam wszystkim ... Mam nadzieje ze mi sie uda
. A Tak Propo To jakich powodów mam jej nie dawać do zastanawiania ?
jakie czyny??
powiecie coś na ten temat??
14 2012-06-12 23:01:11 Ostatnio edytowany przez SchwarzEngel (2012-06-12 23:01:35)
Czego oczekujesz? Że dowiesz się co masz robić że swoją dziewczyna ? Przecież my jej nie znamy nie wiemy czego ona od Ciebie oczekuje. Nie okłamuj jej a z czasem może znowu będzie wierzyć.
I również zgadzam się że czyny są ważniejsze od słów.
Co Mam Robić jeśli ona mówi żebym jej dał spokój , a potem sama przychodzi w szkole i gadamy normalnie
co o tym sądzicie ????
podpowiecie mi jak mam udowodnić jej że nie pale ??
Co Mam Robić jeśli ona mówi żebym jej dał spokój , a potem sama przychodzi w szkole i gadamy normalnie
co o tym sądzicie ????
Nie męcz jej. MOże nie chce związku a tylko zwykłe koleżeństwo;)?
Jak przekonać o tym, że nie palisz?
Nie przekonasz.
Po prostu nie pal. Z papierosem nie będzie Cie widziała to uwierzy z CZASEM.
Dziekuje Wszystkim za rade temat do zamknięcia