moja była dziewczyna - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » moja była dziewczyna

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 19 ]

Temat: moja była dziewczyna

Cześć mam jeden problem . Byłem z dziewczyną ponad 3 miesiące , bardzo ją kochałem i wzajemnie , ale rozstaliśmy się niedawno bo zraniłem ją i teraz mi się boi zaufać . Rozstaliśmy się przez kłamstwa z mojej strony , które rozchodziły się tylko o papierosy . Teraz wychodzimy na spotkania przytulamy się  jest fajnie ogólnie . Powiedzcie mi czy mam jeszcze jakieś szanse na naprawienie tego zaufania . Prosze o rade naprawde

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: moja była dziewczyna

Szanse są zawsze, zależy jak je wykorzystasz...
Dziewczyna daje Ci szanse, ale musisz zapewnić ją, że więcej ją nie okłamiesz...
Zaufanie to podstawa, Ty niestety go nadużyłeś...

3

Nie wiem co mam już robić . gdy już rozmowa dochodzi do tego tematu to się zaczyna wypominanie z tymi papiersami i kłamstwami. nie wiem co mam robić

4

Pomożecie mi??

5

Nie licz na to że szybko wybaczy kłamstwa i odzyskasz jej zaufanie. Na to trzeba czasu i musisz się starać. Na pewno więcej jej nie okłamuj a swoimi czynami udowodnisz jej że może Ci znowu zaufać

6 Ostatnio edytowany przez nike01234 (2012-06-12 19:44:52)

Ona Teraz mnie traktuje jak przyjaciela sama tak mówi . Mówi ze mnie kocha ale  ja wiem ze boi sie mi zaufać i ona sama nie wie czy chce do tego wracać . prosze o rade. Ja chce bardzo to wszystko naprawić . Ale poprostu nie wiem jak mam zdobyć jej zaufanie znowu

7

Czas, czas i jeszcze raz czas. Tego nie przeskoczysz. Musisz jej dac czas i udowodnić że może Ci znowu ufać. Jeżeli taka rada Ci nie odpowiada to nie wiem czego oczekujesz.
Że z dnia na dzień odzyska zaufanie do Ciebie??

8

nie nie chodzi mi o to ze z dnia na dzien mi zaufa . tylko ja nie wiem co mam robić zeby zdobyć jej zaufanie ?

9

strasznie mnie rozwalił tekst "Byłem z dziewczyną ponad 3 miesiące , bardzo ją kochałem i wzajemnie "
no poważnie ogromna miłość...
już nawet nie warto się pytać o wiek wink wiadomo tongue

jak to zrobić żeby Ci zaufała?
jak już wiesz potrzeba czasu... więc jest to żmudne zadanie.
po prostu nie dawaj jej powodów do zastanawiania się i bądz fair... tylko tak można odbudować zaufanie.
Ważne są czyny a nie słowa.

10

modzia7 napisał/a:

Ważne są czyny a nie słowa.

I ja się pod tym podpiszę. Całym sercem. smile

11

dziękuje wam wszystkim ...  Mam nadzieje ze mi sie uda smile  . A Tak Propo To jakich powodów mam jej nie dawać do zastanawiania ?

12

jakie czyny??

13

powiecie coś na ten temat??

14 Ostatnio edytowany przez SchwarzEngel (2012-06-12 23:01:35)

Czego oczekujesz? Że dowiesz się co masz robić że swoją dziewczyna ? Przecież my jej nie znamy nie wiemy czego ona od Ciebie oczekuje. Nie okłamuj jej a z czasem może znowu będzie wierzyć.

I również zgadzam się że czyny są ważniejsze od słów.

15

Co Mam Robić jeśli ona mówi żebym jej dał spokój , a potem sama przychodzi w szkole i gadamy normalnie
co o tym sądzicie ????

16

podpowiecie mi jak mam udowodnić jej że nie pale ??

17

nike01234 napisał/a:

Co Mam Robić jeśli ona mówi żebym jej dał spokój , a potem sama przychodzi w szkole i gadamy normalnie
co o tym sądzicie ????

Nie męcz jej. MOże nie chce związku a tylko zwykłe koleżeństwo;)?

Jak przekonać o tym, że nie palisz?
Nie przekonasz.
Po prostu nie pal. Z papierosem nie będzie Cie widziała to uwierzy z CZASEM.

18

Dziekuje Wszystkim za rade temat do zamknięcia

Posty [ 19 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » moja była dziewczyna

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024