Co sądzicie o tym filmie? Generalnie produkcja została bardzo negatywnie przyjęta przez krytykę. Mam tu na myśli głównie aktorstwo Cruise'a. Sądzę, że reżyser nie do końca wiedział na co się piszę decydując się opowiedzieć historię z zakończeniem znanym z historii. Cała sztuka w tym aby utrzymać widza w napięciu i skupieniu przez cały film mimo,że ten zna finał. Tu niestety się to nie udało. Sam pomysł dobry, ale kompletnie nie wykorzystany. Jedyne co podciąga ten film to niektórzy bohaterowie drugoplanowi m.in Kenneth Branagh.
to cos z woody alenem? penelope cruz?
widzialam ostatnio reklamowke w kinie i mam zamiar obejrzec. ale warto?
to cos z woody alenem? penelope cruz?
widzialam ostatnio reklamowke w kinie i mam zamiar obejrzec. ale warto?
Wczesajko - Tobie chyba chodzi o "Vicky Cristina Barcelona", bo to film Woody'ego Allena, w którym gra Penelopa
Mnie ten film jakoś nie wciągnął...
a no wlasnie ![]()
Ja przyznam, że się lekko wynudziłam
Mało się działo, a jeśli już to... w sposób mało przemyślany
Świadomość tego, ze wiem co dalej też nie nastrajała pozytywnie. I klimat - też 'nie ten'.
Wnioski: Cruise dobrze wygląda w mundurze
Fajnie by było... poznać takiego Hitlera, porozmawiać z kimś takim.
Film dosyć marny ,zdziwiło mnie że nie starali się czegoś dodać typu jakaś akcja bo zostało to opisane w taki typowy sposób.
ojjjj film był na serio do bani, sam Cruise niczym się nie wykazał, nie wiem czy każdy Amerykanin znal zakończenie tej historii tak dobrze jak my znamy, może dla nich to było ciekawe, ale dla mnie osobiście......porażka i nic więcej, oglądałam ten film, bo mój J. chciał, ale sam zasnął w połowie więc sama męczyłam się do końca.... ogólnie nic zaskakującego, żadnej akcji, barwnych postaci, nic, nic, nic
Choć wiedziałam, że recenzje filmu i aktorstwa Cruise'a jest kiepska, wczoraj go obejrzałam...
hehe, myślałam, że znajdę jakieś plusy...hmmm...nic z tego...
brakowało przede wszystkim napięcie!!! nie mówiąc o sztywnej i nijakiej postaci granej przez Toma...
No cóż...nic nowego nie napiszę....nuda ![]()