Witaj na Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone przez kobiety dla aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Porozmawiasz na takie tematy jak : miłość, związki, psychologia, edukacja, finanse, religia, zdrowie i uroda...
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Interesuje mnie co sadzicie o tym regionie?
druga kategoria ? czy miejsce z potencjalem? negatywnie czy pozytywnie jest przez Was postrzegany ten region?
czyli nikt nie ma zdania? ![]()
Lubelszczyzna choć region uważany za jeden z uboższych w Polsce moim zdaniem jest ok.
Mogłoby być więcej miejsc pracy, lepsze zarobki - fakt, z wszystkim tym jak najbardziej się zgadzam, ale ogólnie jeśli chodzi o malowniczość to zakątek jest nawet fajny. Szału nie ma, ale może być. ![]()
Ostatnio edytowany przez Drzazgula (2009-10-07 13:29:50)
Miałam w tych rejonach praktyki terenowe 3 lata temu...i muszę przyznać, że bardzo mi się te tereny spodobały...
chyba przede wszystkim dlatego, że region ten różni się dość znacznie od mojego regionu, czyli Wielkopolski...
zapamiętałam przede wszystkim wiejski krajobraz...cudne potoczki i urokliwe lasy ![]()
Sueno6 też jestem z Wielkopolski. Lubelszczyzna - piękne tereny. Byłam tam kilka lat temu. Mile tem pobyt wspominam.