Faceci uwielbiający dojrzałe kobiety - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Faceci uwielbiający dojrzałe kobiety

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 12 ]

Temat: Faceci uwielbiający dojrzałe kobiety

Mysle, że wielu facetów uwielbia dojrzałe kobiety ale się do tego nie przynaje.
Co wy na to?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Faceci uwielbiający dojrzałe kobiety

To zależy co rozumiesz pod hasłem "dojrzałe", bo mam tutaj dwie wizje.

1) Kobiety o ukształtowanym światopoglądzie, pewne siebie i pewne swoich racji, które wiedzą czego chcą i nie boją się po to sięgać.
2) "Powaby seniorek" z "Demonów wojny" wink

3

No wlasnie rzecz wymaga sprecyzowania. Czy mowimy o kugarzycy czy o czyms innym? smile

4

Szczegolnie ci chlopcy co tesknia za mama.

5 Ostatnio edytowany przez truskaweczka19 (2012-05-29 20:25:07)

No właśnie zależy co uważasz przez dojrzałe. Np 20 latkowi mogą bardzo podobać się też 40 latki, które można nazwać dojrzałymi, lecz niejedna przecież wygląda świetnie itp smile. Tyle, że ze związkiem na takiej płaszczyźnie to już gorzej. Jeżeli jednak myślisz np 20paro latek i 30 czy 30parolatka to już prędzej, choć tu nie powiedziałabym jeszcze nawet dojrzała, po prostu starsza od niego, lecz nie jakoś diametralnie smile. Wiadomo, że gusta są różne, mężczyzni obecnie też czasem szukają wśród starszych, bo te młodsze wydają się mniej ogarnięte.

6

^^
Zależy jaki związek. Na dłuższą metę ciężko to utrzymać, ale jak wiadomo, zdarza się. Za to jako krótka przygoda to zawsze ciekawe doświaczenie. wink Kwestią indywiduwalną jest tylko jak duża ma być ta różnica wieku.

7 Ostatnio edytowany przez Lena (2012-07-05 08:59:22)

związek ze starszą doświadczona kobieta to nie dla mnie pewnie przez różnice wieku, ale kiedyś z kumplami zadzwonilismy do takiej kobiety ze strony www, może nie było to spotkanie face to face ale i tak ciekawie sie rozmawiało, gdyby nie banda kumpli może by było coś więcej wink

8

Chłopczyku to ile masz latek? 48? To raczej młode a jak 18 to może pociągają ciebie właśnie bo doświadczona mamusia podszkoli?
Kokolino edytujesz jako Lena masz dwa konta.

9

Nie gadajcie że nikt nie lubi smile
Ja uwielbiam lolitki smile ale nie powiem mam sąsiadkę koło 50tki i jest bardzo pociągająca zadbana i niesamowicie mnie kręci .
Jest coś w tym że ona jest starsza odamnie o 20 lat i bardzo miło by było z nią znaleźć się w łóżku jak mniemam.
Jak miałem 16 lat to sobie robiłem dobrze na pamięciówce nauczycielki od matematyki była w wieku mojej matki i myślę że niejeden nastolatek ćwiczył na niej masturbację miała fajne ciało i w marzeniach chyba pół szkoły (męska część) nie miała by nic przeciwko by z nią miała ten swój upragniony 1wszy raz. Potem jak to w zyciu bywa 1wszy raz miałem z 15latką sam mając niewiele więcej ...

10

Dojrzałę babki? Jeśli chodzi tu o kobiety w o wiele starszym wieku od takowyh osobników, tzw mamuski bądź nie,to z otoczenia,obserwacji i rozmów wiele Panów lubi takie kobietki i wiele nie- wolą partnerkę w swoim wieku.
Tak więc zdania są podzielone i nie ma,że faceci je uwielbiają, może jakaś część ich. A jęsli już tak jest,to większość mysli  tu o seksie bądź właśnie mamusi,której brakło czy, od której nie można/nie chce się uwolnić.
Podam tęz ciekawy i smutny przykład fascynacji mojego znajomego i jego znajomego dojrzała kobieta ( w sensie starszą od niego ) : znajomy - lat 25, jego fascynacja o 10 lat starsza z dwójką dzieci z poprzedniego małżeństwa babką. Super - " miłość', a może naprawdę miłość, ekstra doznania seksualne, cud,miód,malina, wszystko fajnie, pieknie.  Chłopak tak zafascynowany,że wkońcu znalazl się pod pantoflem. Jego znajomy w jego wieku z jej znajomą jeszcze starszą od niej,. Dziecko - niby szczęśliwi,a może naprawdę szczęśliwi.
Mój znajomy- ups- wybranka trzecie dziecko - w ciąży ( nie wiadomo czy w ogóle z nim ) - chłopak chyba ocknął się już,bo troszeczke załamany chodzi ulicami,ale jest tak pod pantoflem,że nie ma kompletnie nic do powiedzenia ( co najwyżej zrobienie testu DNA jak już się pojawi dziecko żeby w razie czego móc się uwolnić...
To tak na marginesie właśnie z uwielbieniem mężczyzn ( w tym przypadku młodych ) dojrzałymi ( w tym przypadku starszymi ) kobietami ...

11

kurczakwa napisał/a:

Nie gadajcie że nikt nie lubi smile
Ja uwielbiam lolitki smile ale nie powiem mam sąsiadkę koło 50tki i jest bardzo pociągająca zadbana i niesamowicie mnie kręci .
Jest coś w tym że ona jest starsza odamnie o 20 lat i bardzo miło by było z nią znaleźć się w łóżku jak mniemam.
Jak miałem 16 lat to sobie robiłem dobrze na pamięciówce nauczycielki od matematyki była w wieku mojej matki i myślę że niejeden nastolatek ćwiczył na niej masturbację miała fajne ciało i w marzeniach chyba pół szkoły (męska część) nie miała by nic przeciwko by z nią miała ten swój upragniony 1wszy raz. Potem jak to w zyciu bywa 1wszy raz miałem z 15latką sam mając niewiele więcej ...

Pewnie,że lubią. Właśnie marzyć sobie o niej w łóżku czy robić "pamięciówki" jak to napisałeś mając te 15 lat.
Tyle, że wiekszość z nich jak dorośnie jednak wybiera kobiety w swoim wieku, które są już dojrzałe fizycznie i mają takiego samego,fajnego cyca jak miała tamta nauczycielka z podstawówki . Dlaczego?

Posty [ 12 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Faceci uwielbiający dojrzałe kobiety

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024