Co sadzicie o takim wirtualnym zwiedzaniu firmy, sklepow itp za pomoca internetu? Czy same byście skorzystaly/ polecily?
Ja już korzystałam, oglądałam w ten sposób hotel zanim się zdecydowałam. Fajna opcja, powiem szczerze, że bardziej mnie to przekonało niż zdjęcia innych ośrodków i rzeczywiście wybrałam ten, który oferował wirtualny spacer. Powinni robić więcej takich rzeczy na stronach sklepów odzieżowych
wyobraźcie sobie takie wirtualne przebieranie ciuszków, masz cały asortyment, wybierasz co ci się podoba, a potem lecisz do sklepu i kupujesz
:D:D
Za każdym razem jak idę na rozmowę w sprawie pracy, to zawsze szukam zdjęcia osoby z którą będę rozmawiać (oczywiście o ile wiem jak się nazywa) oraz miejsca w które mam się udać (na mapach satelitarnych i innych o ile są dostępne). Nawet trasę autobusu czasem sprawdzam po charakterystycznych budynkach i budowlach. Jednak jeszcze nie zdarzyło mi się zwiedzać wirtualnie wnętrz ale myślę, że to świetny pomysł. Człowiek jakoś pewniej się czuje, gdy wie co i jak.