Pierwszy wspólny weekend - Beskidy/Wrocław - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » KOBIECE MIEJSCA, IMPREZY, WYDARZENIA » Pierwszy wspólny weekend - Beskidy/Wrocław

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

1

Temat: Pierwszy wspólny weekend - Beskidy/Wrocław

Nie mogę się zdecydować, gdzie się wybrać na weekend we dwoje.
To będzie (o ile wytrzymam do tego czasu) również nasza pierwsza noc razem.

Może macie jakieś propozycje, sprawdzone miejsca w Beskidach lub Wrocławiu, ew. inne na południu kraju. We Wrocku sprawdzałam apartamenty, ale niestety te w rozsądnych cenach już zaklepane.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Pierwszy wspólny weekend - Beskidy/Wrocław

Hej, ja bym zdecydowanie stawiała na Wrocław. Jest gdzie się przejść, restauracje pod nosem i komary was nie zjedzą... Poza tym to piękne i romantyczne miasto. Piszesz o apartamentach więc zapewne masz na myśli nieco wyższy standard. Polecałabym Ci Sofitel na starówce. Świetna lokalizacja (nie ma bardziej romantycznego  miejsca na nocleg niż stare miasto), 5 gwiazdek no i cena w miarę przystępna. W zeszłym roku zarobiłyśmy przyjaciółce panieński wypad właśnie do Wrocka. Bawiłyśmy się świetnie, a hotel sprawdził się w sam raz jako prezent...

3

Odp: Pierwszy wspólny weekend - Beskidy/Wrocław

Dziękuję Ci ślicznie. Twoja propozycja to strzał w dyszke smile Pobyt już zaklepałam. Pozdrawiam smile

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » KOBIECE MIEJSCA, IMPREZY, WYDARZENIA » Pierwszy wspólny weekend - Beskidy/Wrocław

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024