Witam. Mam taki ktorki pościk:) Sprawa jest taka , że ostatnio na uczelni przechodzilem kolo mojej kolezanki, powiedzialem czesc, usmiechnalem sie i pozniej ta moja znajoma mowila mi ze jej kolezanka wspomniala ze wydaje sie "fajny". Wyslala mi linka z jej kontem. ZAchowalem sie jak dziecko bo zamiast cos napisac do niej do dalem jak jest taka opcja"zaczep".
Chcialbym jakas wiadomosc zostawic. Ale taka niezobowiazujaca bo nie mam czasu sie teraz z kimkolwiek spotkac. Zostawic jakis mily wpis. Tak poprostu mam ochote cos napisac - spontanicznie. Zaczac moze ale to za jakis czas e jakis maly flirt, nie iem nie znam jej i tak sobie tyko wyobrazm sytuacje. Nie mam pojecia co napisac? masz ladne oczy;/ bezsensu,,,jest blondynka z zielonymi oczami:P Macie moze jakis pomysl na pozsotawienie jakies milej wiadomosc ktora nie wygladala by "dziwnie":)
a nie lepiej zaaranżować jakąś imprezę, na której ona też by się zjawiła? miałbyś okazję, żeby z nią pogadać, trochę poznać, a skoro chcesz się bawić przez fejsa, to byś ją później zaprosił do znajomych i miałbyś większe pole do popisu np. komentowanie jej zdjęć itp. ![]()
nie mam mozliwosc zaaranzowania jakies imprezy,,nie otaczamy sie wspolnymi znajomymi
łomatko, a po co chcesz cos pisac, jak nie masz co napisac...
dokładnie. zaproszenie do znajomych się kłania.
a potem jakiś miły komentarz ![]()
a na zaczepkę odpowiedziała?
przecież napisałeś, że to koleżanka Twojej znajomej. Wystarczy się ugadać z tą, którą już znasz;)
no to trochę dziwne, że chcesz napisac coś spontanicznie i pytasz nasz co to ma byc.
rusz głową i sam coś wymyśl skoro to ma być spontaniczne to niech jest od Ciebie.