Witam ![]()
Własnie tak pomyslalam by powstal tu taki wątek
Bo coraz wiecej slyszę o zakolanówkach
Nosicie takie coś i do jakiego ubioru
?
Pozdrawiam :0
Nosiłam takie z 10- lat temu
Widzę, że znów wracają do łask, chociaż bardziej widziałabym je na jesień, na rajstopy, niż teraz wiosną, czy latem, kiedy jest ciepło.
Myślę, że jak byłam sporo młodsza, to czasem do spódnicy. A tak ogólnie, to czasem nadal takie noszę, wtedy, gdy jest np zima, jest zimno, ale może nie aż tak, by zakładać rajstopy, to mogą być zakolanówki. Ale to już rzadko, raczej wolę getry
.
Wygodnie i fajnie wyglądają ![]()
na zimniejsze dni, do spódniczki, super, jak najbardziej
sporo mam tego, ale jak załozę takie raz na 2 miesiące to jest cud ;d dlaczego? bo po prostu częściej noszę zwykłe spodnie ![]()
Zakolanówki pięknie wydłużają nogi...No i podkreślają ich kształt... Aż poszukałam w szafce i znalazłam zapomniane, grube, mięciutkie, czerwone, ale nie nadają się, aby nosić je na zewnątrz
Przynajmniej nie na moje nogi, jestem pewna, że każdy pomyliłby mnie z bocianem
Chociaż jestem cakiem zainteresowana..skoro wchodzą znów w łaski... Co myślicie o takiej stylizacji?

Spódniczki raczej już nie założę do tego, bo czułabym się jak szesnastolatka, a nie matka
Ale w zasadzie do wyjścia na miasto, lub spacer... ![]()
wlasnie fajnie sie te zdjecie prezentuje
cos wlasnie mowia ze chodza tez i latem w takich cienkich wlasnie kolorowe sa takie
i sie zastanwaiam nad tym bo nigdy z tego nie korzystalam ![]()
Noszę do spódniczek, sukienek i szortów. Uwielbiam zakolanówki, podkolanówki oraz fikuśne skarpetki za kostkę np. z falbankami.
Stylizacja na zdjęciu bardzo mi się podoba
Sama noszę różnego koloru zakolanówki na cienkie rajstopy i do tego szorty lub mini. Fajnie wygląda.
a w lato tez takie cos nosicie ??":P
10 2012-05-10 19:00:41 Ostatnio edytowany przez flores18261 (2012-05-10 19:02:24)
Nie wiem ale mi się zakolanówki nie podobają . Jako mała dziewczynka nosiłam do Szkoły mama mnie zawsze tak ubierała do spodenek a nawet do sukienki nosiłam pamiętam jeszcze w Szkole zawodowej podobnie jak na fotografi którą zamieściła McMiodek . Na szczęście teraz sama decyduje co mam ubrać i w czym mi wygodnie .:) slodka_123 latem nogi muszą odpoczywać więc chyba nikt nie nosi zakolanówek... ![]()
a w lato tez takie cos nosicie ??":P
Mieszkam w Norwegii, a tu nie ma zbyt długiego lata, więc mogę tak chodzić przez większą część roku...
Witam
Własnie tak pomyslalam by powstal tu taki wątekBo coraz wiecej slyszę o zakolanówkach
![]()
Nosicie takie coś i do jakiego ubioru?
Zakolanówki pasują tylko bardzo młodym kobietom, maksymalnie do 20 roku życia. Ogólnie to dobrze komponują się w typowym stylu uczennicy. Biała koszula, spódnica w kartkę i zakolanówki:)
Witam
Własnie tak pomyslalam by powstal tu taki wątekBo coraz wiecej slyszę o zakolanówkach
![]()
Nosicie takie coś i do jakiego ubioru?
Już powstał tu wątek o zakolanówkach ![]()
http://www.netkobiety.pl/t30740.html