Jak okazać chłopakowi,że nam sie podoba,a przy okazji nie narzucając mu się?
To zależy czy już się znacie czy jeszcze nie? Jeśli tak to jaki macie ze sobą kontakt?
To zależy czy już się znacie czy jeszcze nie? Jeśli tak to jaki macie ze sobą kontakt?
Znamy ja mu sie podobam,ale ja ma problemy z okazywaniem uczuc jak mi na kims zlalezy ...wtedy zawsze cos zepsuje,a tak naprawde to pytam ogolnie
Możesz zacząć patrzeć na niego w 'ten' sposób, jeśli wiesz, co mam na myśli
Niby niechcący musnąć jego rękę lub kolano, gdy siedzicie obok siebie. W bardziej 'konkretny' sposób pocałować go w policzek na do widzenia. Są to moim zdanie subtelne sygnały, które dają facetom do myślenia i naprawdę działają, sama wypróbowałam!
Możesz zacząć patrzeć na niego w 'ten' sposób, jeśli wiesz, co mam na myśli
Niby niechcący musnąć jego rękę lub kolano, gdy siedzicie obok siebie. W bardziej 'konkretny' sposób pocałować go w policzek na do widzenia. Są to moim zdanie subtelne sygnały, które dają facetom do myślenia i naprawdę działają, sama wypróbowałam!
hehe zastosje sie do tego:) a co z wiadomosciami sms ami czy odzywaniem sie pierwsza d chlopaka dla mnie to narzucanie sie jak chce to sam napisze
a co jeśli się kogoś zna, ale nie rozmawia z nim zbyt często?? ![]()
a co jeśli się kogoś zna, ale nie rozmawia z nim zbyt często??
Spojrzenia, spojrzenia i jeszcze spojrzenia!! Naprawdę spojrzeniami, takimi głęboko w oczy i przelotnym uśmiechem można zdziałać cuda! Moim zdaniem chyba nie ma faceta, który by na too nie zareagował ![]()
paula1369 napisał/a:Możesz zacząć patrzeć na niego w 'ten' sposób, jeśli wiesz, co mam na myśli
hehe zastosje sie do tego:) a co z wiadomosciami sms ami czy odzywaniem sie pierwsza d chlopaka dla mnie to narzucanie sie jak chce to sam napisze
Jeśli chodzi o smsy to myślę, że jak od czasu do czasu napiszesz pierwsza to nie odbierze tego jako narzucanie się. Co innego 5 wiadomości dziennie ![]()
ja taka nie jestem jak sama juz napisze to od razu tak mysle.... kurcze tyle mam lat,a sama sobie poradzic nie umiem,a innym łatwiej jest mi doradzać,a sobie samej nie potrafie ehhh zycie...
Sygnały kobiece - spoglądanie w oczy facetowi, ukradkowe spojrzenia na niego jak stoi lub siedzi niedaleko, nadmierna dbałość o tuszowanie mankamentów urody, palenie buraka, bo braknie słów, gładzenie włosów i poprawianie fryzury, cielęce oczy
, mówienie, mu jak to sie zna na czymś i jaki to mądry.
Jak mu pokazać? To się dzieje instynktownie... A On to widzi pewnikiem. I nie narzucać, bo żaden nie lubi jak jest łatwo i przyjemnie, bo się szybko nudzi.... Co nieosiągalne - działa lepiej dużo
A nie martwić, ile pisać, bo jak mu zależy to możesz nic nie pisać - sam będzie pisał, heh ![]()
To mi przypomina jak kiedyś się tak jedna dziewczyna na mnie patrzyła i patrzyła, a potem się skapowałem, że mam facjate usmarowaną jakimś smarzyskiem i pewnikiem jak wsiadałem do autobusu musiałem za coś złapać. Szkoda, że nie powiedziała "panie, masz pan mordę brudną" hehe.
To mi przypomina jak kiedyś się tak jedna dziewczyna na mnie patrzyła i patrzyła, a potem się skapowałem, że mam facjate usmarowaną jakimś smarzyskiem i pewnikiem jak wsiadałem do autobusu musiałem za coś złapać. Szkoda, że nie powiedziała "panie, masz pan mordę brudną" hehe.
Ale jaki wniosek w tym temacie chcesz przekazać?
13 2012-05-08 23:11:33 Ostatnio edytowany przez krewzalewa (2012-05-08 23:12:50)
krewzalewa napisał/a:To mi przypomina jak kiedyś się tak jedna dziewczyna na mnie patrzyła i patrzyła, a potem się skapowałem, że mam facjate usmarowaną jakimś smarzyskiem i pewnikiem jak wsiadałem do autobusu musiałem za coś złapać. Szkoda, że nie powiedziała "panie, masz pan mordę brudną" hehe.
Że te spojrzenia to mało precyzyjne mogą być. Wiesz z powyższego wynika, że patrzeć to sobie można, a chodzić może o zupełnie co innego. Swoją drogą to nadal mnie bawi tamta sytuacja bo sam pomyślałem, że może jest zainteresowanie moją skromną osobą.
Zgadzam się z Remi faceci lubią się czuć zdobywcami taki instynkt to oni powinni zdobywać daj mu delikatnie do zrozumienia że jesteś zainteresowana oczywiście mogą być spojrzenia znaczące ale nie nachalne delikatny dotyk jak będzie okazja ku temu możesz również napisać SMS pokaż że jesteś zainteresowana jego osoba i daj mu działać jeśli będzie zainteresowany pewnikiem zrobi coś w tym kierunku. Mogę tylko jedno stwierdzić jak facet dostanie wszystko podane na tacy potrafi nie szanować takiej kobiety pomyśli że jest łatwa i nawet puszczalska. Oczywiście każdy z nas jest inny nie można wszystkich w jeden worek wrzucać.
Powodzenia dziewczyno trzymam kciuki.
Remi napisał/a:krewzalewa napisał/a:To mi przypomina jak kiedyś się tak jedna dziewczyna na mnie patrzyła i patrzyła, a potem się skapowałem, że mam facjate usmarowaną jakimś smarzyskiem i pewnikiem jak wsiadałem do autobusu musiałem za coś złapać. Szkoda, że nie powiedziała "panie, masz pan mordę brudną" hehe.
Że te spojrzenia to mało precyzyjne mogą być. Wiesz z powyższego wynika, że patrzeć to sobie można, a chodzić może o zupełnie co innego. Swoją drogą to nadal mnie bawi tamta sytuacja bo sam pomyślałem, że może jest zainteresowanie moją skromną osobą.
Na pewno się zaciekawiła ową facjatą. Tylko pytanie czy widziała coś więcej niż smar? Ja tego nie wiem, ale spojrzenie owej osoby dawało odpowiedź.
spojrzenia! albo napisz mu jakiegoś miłego smsa, np. miłego dnia ![]()
spojrzenia! albo napisz mu jakiegoś miłego smsa, np. miłego dnia
Ja raczej jestem mistrzynia w odtracaniu osób,na których mi zależy