Witaj na Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone przez kobiety dla aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Porozmawiasz na takie tematy jak : miłość, związki, psychologia, edukacja, finanse, religia, zdrowie i uroda...
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Strony: 1
Pytam bo wyjezdzam w okresie wakacyjnym do hiszpanii na dluzszy okres czasu a slyzsalam ze tam terazciezko jest i chcialabym z kims porozmawiac na ten temat ![]()
ja też się tam wybieram w wakacje, ale z kolei na krótko i chetnie z kims porozmawiam jak tam jest i na co warto zwrócic uwagę. ![]()
Hej, mieszkam w Benicássim (Castellón) w Comunidad Valeciana. Pytajcie!
Moja mama od 3 lat mieszka w Almerii w Andaluzji. Rozmawiam z nią codziennie przez skype i jeśli macie jakieś pytania, zawsze mogę o coś podpytać ![]()
Generalnie region, w którym moja mama mieszka jest jednym z najbiedniejszych gospodarczo (i najbogatszych kulturowo). Ludzie mają nieco skrzywione spojrzenie na Hiszpanię, kiedy nie dotyczą ich bezpośrednio problemy z czarnoskórymi czy Marokańczykami, którzy są tam prawdziwą plagą.
W Hiszpanii na chwilę obecną panuje też ogromne, prawie 16% bezrobocie, więc jeśli nie ma się zapewnionej pracy, odradzałabym wyjazd.
Strony: 1