Witam serdecznie!
Mam pytanko do Was wspaniałych kobiet
pomóżcie mi rozgryźć na czym stoję ![]()
Kilka dni temu poznałem wspaniałą dziewczynę - skromna, kobieca, inteligentna, dowcipna!
Po kilkunastominutowej rozmowie podała mi swój numer telefonu, po czym pierwsza nawet napisała.
Popisaliśmy trochę - około 10 SMS - zazwyczaj odpisywałem na jej SMS po 4-5 czasami 10 godzinach, ona dokładnie tak samo.
W końcu po którymś SMS zamilkła, z ciekawości zadzwoniłem po 2-3 dniach - odebrała i udawała, że nie wie z kim rozmawia! , porozmawialiśmy kilkanaście minut, ale próbując umówić się na kawę oznajmiła, że nie ma czasu w tych dniach w których akurat będę w jej mieście. A za chwilę mówi, że są tam wspaniałe naleśniki.
Stąd rodzą się pytania do Was i proszę o pomoc ![]()
1. Czy kobiety specjalnie zgrywają takie niedostępne i udają, że nie mają czasu sprawdzając tym samym pod pewnym względem mężczyznę?
2. Czy czasami celowo nie odpisujecie na SMS kilka godzin, albo w ogóle, żeby zobaczyć jaka będzie reakcja mężczyzny?
3. Jakie znaczenia mogą wg. Was mieć zwroty SMS typu "Zaczynam się bać
"
4. Jak zachowujecie się w stosunku do mężczyzny, który Wam się podoba? Specjalnie siedzicie cicho i badacie reakcje? Bo przecież żadna kobieta nie powie wprost, że mężczyzna się jej podoba (przynajmniej na początku).
Dzięki za odpowiedzi i poświęcony czas!