Zainteresowana czy nie? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Zainteresowana czy nie?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

Temat: Zainteresowana czy nie?

Witam serdecznie!

Mam pytanko do Was wspaniałych kobiet smile pomóżcie mi rozgryźć na czym stoję smile

Kilka dni temu poznałem wspaniałą dziewczynę - skromna, kobieca, inteligentna, dowcipna!

Po kilkunastominutowej rozmowie podała mi swój numer telefonu, po czym pierwsza nawet napisała.
Popisaliśmy trochę - około 10 SMS - zazwyczaj odpisywałem na jej SMS po 4-5 czasami 10 godzinach, ona dokładnie tak samo.

W końcu po którymś SMS zamilkła, z ciekawości zadzwoniłem po 2-3 dniach - odebrała i udawała, że nie wie z kim rozmawia! , porozmawialiśmy kilkanaście minut, ale próbując umówić się na kawę oznajmiła, że nie ma czasu w tych dniach w których akurat będę w jej mieście. A za chwilę mówi, że są tam wspaniałe naleśniki.

Stąd rodzą się pytania do Was i proszę o pomoc smile

1. Czy kobiety specjalnie zgrywają takie niedostępne i udają, że nie mają czasu sprawdzając tym samym pod pewnym względem mężczyznę?
2. Czy czasami celowo nie odpisujecie na SMS kilka godzin, albo w ogóle, żeby zobaczyć jaka będzie reakcja mężczyzny?
3. Jakie znaczenia mogą wg. Was mieć zwroty SMS typu "Zaczynam się bać smile"
4. Jak zachowujecie się w stosunku do mężczyzny, który Wam się podoba? Specjalnie siedzicie cicho i badacie reakcje? Bo przecież żadna kobieta nie powie wprost, że mężczyzna się jej podoba (przynajmniej na początku).

Dzięki za odpowiedzi i poświęcony czas!

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Zainteresowana czy nie?

1] niektóre tak.
2] zdarzało mi się
3] może to być ostrzeżenie że np za dużo sobie wyobrażasz, że ona czuje się w tej znajomości zupełnie inaczej niż Ty np Ty sie mocno zauroczyłeś a ona traktuje Cię jak kolegę, albo przeraża ją to co piszesz (może piszesz o tym co byś z nią chciał)
4] nie siedzę cicho i nie udaję że telefon milczy kiedy nie milczy; nie mówię od samego początku że mi się podoba, ale pewnie widać to po spojrzeniach smile

3

1. nie lubie tego typu gierek
2. jak slysze tel to odpisuje/oddzwaniam
3. raczej pozytywne znaczenie (zalezy co napisales wczesniej)

4

1. Niestety są takie kobiety;/
2. Nie, jeśli jestem zainteresowana od razu odpisuje/ oddzwaniam.
3. Wszystko zależy od kontekstu
4. Jeżeli mi się podoba to staram mu się to okazac. Nie wyjeżdżam na początku z tekstem "musisz by mój" ale wysyłam delikatne sygnały.

5

Atshushi napisał/a:

1. Czy kobiety specjalnie zgrywają takie niedostępne i udają, że nie mają czasu sprawdzając tym samym pod pewnym względem mężczyznę?
2. Czy czasami celowo nie odpisujecie na SMS kilka godzin, albo w ogóle, żeby zobaczyć jaka będzie reakcja mężczyzny?
3. Jakie znaczenia mogą wg. Was mieć zwroty SMS typu "Zaczynam się bać smile"
4. Jak zachowujecie się w stosunku do mężczyzny, który Wam się podoba? Specjalnie siedzicie cicho i badacie reakcje? Bo przecież żadna kobieta nie powie wprost, że mężczyzna się jej podoba (przynajmniej na początku).

Odpowiem jak facet:
1. Bywa często i nigdy nie będziesz wiedział po ilu takich badaniach zrezygnować jeśli ci na niej zależy.
2. oj tak, mało tego mogą ciebie zbywać,np. Ty - jak się czujesz, wszysko dobrze; Ona - dobrze. I dalej w ten deseń albo zero odpowiedzi.
3. może wysyłać sygnał: "działaj chłopie" ale może też być sugestia: "delikatniej proszę". Czyli raczej pozytywna.
4. no ten temat to już szeroki jak ocean smile

Musisz jeszcze wsiąść pod uwagę:
1. przestała być tobą jako facetem zainteresowana
2. manipuluje. Zresztą kobiety to urodzone manipulatorki. Uczą się tego w końcu od dziecka smile Pytanie tylko, czy pozytywnie manipuluje czy dla zabawy

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Zainteresowana czy nie?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024