Zaczynam dzis głodówke oczyszczającą-przyłączy sie ktoś? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MEDYCYNA NATURALNA - ZIOŁA, ZDROWE ODŻYWIANIE, DIETY » Zaczynam dzis głodówke oczyszczającą-przyłączy sie ktoś?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 9 ]

Temat: Zaczynam dzis głodówke oczyszczającą-przyłączy sie ktoś?

Hej dziewczyny-od kilku dni szukam informacji na temat głodówek oczyszczajacych.No i dzis sie zdecydowałam na 10-14 dniowa głodówke;-)Mam nadzieje ze wytrwam.Z tego co czytam ma ona wiecej zwolennikow jak przeciwnikow wiec dlaczego ja nie mialabym spróbowac oczyscic organizm z wszelkich toksyn ktore czasem utrudniaja życie ,a przy okazji mozna schudnac pare kg.Co dzien opisze moje spostrzezenia a byc moze ktoras z Was sie do mnie przyłączy(razem razniej);-))))Za oknem słoneczko,wiosna na calego wiec czas wyrzucic z siebie to co zalega w naszych organizmach.Obym nie poległa...No to czas START...Dzien 1 oficjalnie rozpoczęty;-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Zaczynam dzis głodówke oczyszczającą-przyłączy sie ktoś?

Trudna rzecz taka głodówka. Ja, gdy jestem w ogromnym stresie, to zaczynam jeść bardzo mało, a czasem nawet wcale. Po dwóch-trzech dniach miałam okropny ból żołądka, był naprawdę nie do opisania. Kiedy stres/problemy mijały, ja wraz  z tym chciałam zacząć normalnie jeść, jednak potrzebowałam na to dużo czasu, ponieważ żołądek był skurczony i nawet pół kawałka chleba nie mogłam zjeść. No ale po kilku dniach oczywiście wracało wszystko do normy. Tak czy siak - od dwóch dni zaczęłam zdrową dietkę, warzywka, owoce, jogurciki, itd. Do tego jeżdżę na rowerze, a także ćwiczę troszeczkę w domku. Oczywiście trzymam za Ciebie kciuki, i życzę wytrwałości. smile

3

Wiem ,ze takie extremalne diety maja swoich zwolenników- ale 14 dni głodówki? Jak przygotowałaś się do tej diety,czy zasięgnęlaś opini dietetyka itd
osobiście stosuje od czasu do czasu jednodniowe głodówki -piję wtedy wyłącznie wodę i soki z warzyw -napewno się nie dolączę to tego typu męczarni -pozdrawiam

4

Szykuje sie juz od jakiegos czasu do głodówki.Byłam u lekarza i zrobiłam wyniki i mysle ze nie ma przeciw wskazań do 10 dni głodówki;-)))))))Póki co czuje sie dobrze-popijam wode i jest w miare ok;-)Zobaczymy co bedzie jutro;-)POZDRAWIAM

5

no i hej !
Joasiu jak głodówka? udało się  bardzo jestem ciekawa efektów i samopoczucia .

6

Trzymam kciuki smile
Bądz twarda smile !

7

Hey, chętnie przyłączyłabym się do głodówki... Tylko sama nie moge sobie z tym poradzić sad

8

14 dni głodówki to bardzo długo, robiłaś badania, ale czy konsultowałaś to z dietetykiem? Dieta oczyszczająca, nie powinna być ani z nazwy głodówką, ani z praktyki. Powinna trwać około tygodnia i być odpowiednio zbilansowana-trzeba wyeliminować wszystkie "sztuczne" produlty, sól, węglowodany itp. pić minimum 2 litry wody dziennie, do tego jakies ziółka oczyszczające itp. Jednak,gdy zaczniemy się naprawdę źle czuć należy taki detoks przerwać. I oczywiście później zastosować odpowiednią dietę stabilizacyjną, gdyż owszem,stracimy dużo kg,ale one mogą później w zawrotnym tempie wrócić,gdy zaczniemy jeść normalnie, nawet stosując dietę.Taki detoks powinno robić się raz w roku.

Posty [ 9 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MEDYCYNA NATURALNA - ZIOŁA, ZDROWE ODŻYWIANIE, DIETY » Zaczynam dzis głodówke oczyszczającą-przyłączy sie ktoś?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024