Clarena luksusowy peeling enzymatyczny
Opis od producenta : Clarena luksusowy peeling enzymatyczny to delikatny, pachnący peeling w postaci opalizującej emulsji przeznaczony dla cery suchej i wrażliwej. Szybki i łatwy do wykonania. Stosowany raz w tygodniu zwiększa skuteczność stosowanych kosmetyków.
Moja recenzja
Rewelacyjny peeling do cery wrażliwej i trądzikowej ( ja mam strefę T ? wrażliwe policzki i tłusty nosek i broda z zaskórnikami ) Fajnie się go stosuje bo najpierw nakładamy, on się wchłania a potem rozcieram ręce w gorącej wodzie i masuje skórę ? szczególnie w tych tłustych miejscach. Skóra jest po tym masażu ( wmasowuje tak ten peeling z 3-5 minut ) gładka i nie świeci się. Totalnie odnowiona jest. Stosuje od miesiąca dwa razy w tygodniu i na prawdę zmniejszyły mi się te wredne zaskórniki. Polecam !
ile kosztuje ?
Clarena luksusowy peeling enzymatyczny kosztuje generalnie 45 złotych. Ale ,ze mam zaprzyjaźnioną kosmetyczkę - dałam 35
Z tego co wiem to można go kupić raczej tylko w bardzo dobrych drogeriach albo w salonach kosmetycznych pracujących na kosmetykach Clarena. Ale szczerze polecam - w życiu nie miałam tak świetnego peelingu. Poza tym to peeling jakby do gabinetów kosmetycznych- czyli produkt profesjonalny.