Komisarz Alex - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ŚWIAT FILMU » Komisarz Alex

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

1

Temat: Komisarz Alex

Pewnie część z Was ogląda ten serial. Co Wam się w nim najbardziej podoba (postaci, wątki, odcinki)? Szczerze powiedziawszy od początku najbardziej mi się w tym wszystkim podobał sam Alex, ale z odcinka na odcinek widzę, że inni też się rozkręcają. Puchała i lekarz z prosektorium, nie mogę tego spokojnie oglądać, tak mi się to podoba. Mam od śmiechu łzy w oczach. Jak się ten aktor nazywa co gra tego lekarza? Nie wiecie może?
W ostatnim odcinku Puchała nieźle zabalował, ale z niego pantoflarz, boi się żony... hehe no i dobrze. Jest bardzo sympatyczną postacią, no i w końcu mogliśmy zobaczyć jego żonę.

Jak wrażenia po pierwszych 7 odcinkach?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Komisarz Alex

Ja kiedyś oglądałam serial Niemieckiej produkcji Komisarz Rex ten serial jest dużym podobieństwem do tego Polskiego serialu czyli nic nadzwyczajnego , może gdybym nie widziała wcześniej Rexa to bym oglądała Alexa . Polska tv zauważyłam dużo bierze z zachodu seriali , filmów a nawet bajek. FaMa  jak widzą się podoba Alex to powinna być kolejna część z tego co pamiętam Rex miał chyba części ale nie wiem na 100%

3

Odp: Komisarz Alex

To tylko świadczy o słabości kultury III/IV RP i miernocie intelektualnej ludzi z TV... Skoro już musieli robić remake to mogli zrobić remake psa Cywila zamiast kupować licencję z zachodu.

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ŚWIAT FILMU » Komisarz Alex

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024