Temat z innej beczki dla rozluznienia po trudnych tematach. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Temat z innej beczki dla rozluznienia po trudnych tematach.

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: Temat z innej beczki dla rozluznienia po trudnych tematach.

Macie jakies swoje utwory piosenki do ktorych macie sentyment bo zwiazane sa z waszymi uczuciami,albo przypominaja kogos lub jakies wydarzenie,albo takie przy ktorych lubicie spedzac czas razem?
Jest ktos chetny na taki temat?

Moj sztandarowy to All my love-Led Zeppelin

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Temat z innej beczki dla rozluznienia po trudnych tematach.

Ogólnie cała dyskografia Rammsteina, bo byłam z moim chłopakiem na koncercie tego właśnie zespołu. No i "Wild Horses" Stonesów, trochę bardziej już romantycznie wink

3

Łukasz Zagrobelny "Przyjdzie czas"

i ogólnie Rubik smile

4

Ja tak jak Ty: Led Zeppelin "All my love". Wspomnienia z pewnej bardzo romantycznej randki z moim bylym mezem zanim mu sie pociag wykoleil. I chyba "Tangerine" bym jeszcze dodala.

I, az wstyd sie przyznac, Elton John "Tinderbox". Za slowa. Slowa napisal Bernie Taupin. Piekne. Ten sam pan napisal inna, piekna piosenke "I Guess That's Why They Call It The Blues", tez niestety popsuta muzyka pana Eltona. smile

Kurcze, fajny temat. Duzo mam w sumie tych piosenek. Z kazdym rokiem wiecej. Pod koniec zycia bede mogla stworzyc cala plytoteke smile

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Temat z innej beczki dla rozluznienia po trudnych tematach.

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024