jestem rozbita;( - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » STRES, LĘK, NERWICA, DEPRESJA » jestem rozbita;(

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: jestem rozbita;(

Pomozcie mi prosze ;( niewiem czemu wszystko się posypalo;( kocham faceta ale on mnie traktuje jak byle co. Wciąż grozi ze to koniec ze chce żebym byla taka i inna, czuje się jakbym byla w związku z jakimś katem. Czuje się przy nim nikim ;( wytyka mi każdy moj błąd i praktycznie zawsze jest najlepszy a ja najgorsza. Tak mocno go kocham ale czuje ze już Nie dam rady nawet żyć. Nie potrafię się podnieść po tym co zrobił i robi. Bylo raz kiedy mnie mocno wyzywal i szarpał i Nie krył ze chce mnie uderzyć. Wkurza się i obwinia mnie bo już Nie daje mu się dotknąć po twarzy. Całe moje życie... Czuje ze coś boli i Nie umiem już z tym. Jakby jakiś ciężki kamień mnie przycisnal i zabijał. Rozsypuje się i nie Wiem co zrobic, potrzebuje pomocy ;(

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: jestem rozbita;(

POSLUCHAJ,

mam znajoma ( nie bede w nikac szczegoly jesli pozwolisz ) ktora miala faceta podobnego do tego co Ty opisujesz..
przetrwala to i wyszla za niego za maz. wiesz jak to sie skonczylo? tym ze urodzila mu dwojke dzieci ktore bil i ponizal.. tym ze cale miesiace spedzila pozniej w sądach w sprawie rozwodu itd. nie miala gdzie mieszkac z dziecmi... ale nie chce Cie w sumie straszyc wiec nie bede konczyc. CHCE CIE POPROSTU OSTRZEC! jestem pewna ze zaslugujesz na chlopaka/mężczyzne ktory bedzie Cie szanowal ! i lepiej zakonczyc to teraz bo uwierz im dluzej bedziesz to ciagnac tym bardziej rozstanie bedzie bolalo..
wierze w Ciebie !! smile

3

Tak Nie zdziwilabym się gdyby bylo Tak samo ze mna. Ale najwiekszy problem to taki ze go kocham. Jemu Nie da się nic powiedziec sad

4

nestle19 ma całkowitą rację. Jestem w podobnej sytuacji, jednak nie aż tak kryzysowej, bo u mnie chodzi bardziej o szczerość. Mogłabym powiedzieć 'ale ja go kocham i nie skończę, bo nie umiem'. Pomyśl o sobie. On stanowi dla Ciebie zagrożenie. Jest niebezpieczny. Miłość nie wszystko potrafi wybaczyć. A w związku najważniejsze jest zaufanie, oparcie w drugiej osobie. W Twoim związku tego brakuje. Poniża Cię i będzie to robił dalej, z tym, że coraz bardziej. Bo jemu to odpowiada. Że on jest 'kimś', a Ty 'niczym'. W jego mniemaniu. A Ty wszystko wybaczysz, bo go kochasz... Musisz się sprzeciwić, pokazać, że on racji nie ma. Że jesteś silna. To jedyne co może go zmienić. A zmienić go trzeba, bo jest niemal 'tyranem' i to może się z czasem pogłębiać...

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » STRES, LĘK, NERWICA, DEPRESJA » jestem rozbita;(

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024