By³y ch³opak - Netkobiety.pl

Witaj na Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone przez kobiety dla aktywnych i wyjątkowych kobiet, w³a¶nie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady u¿ytkowniczek forum! Porozmawiasz na takie tematy jak : mi³o¶æ, związki, psychologia, edukacja, finanse, religia, zdrowie i uroda...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj siê !!!

#1 2009-02-23 14:06:52

Joasia91
O krok od uzależnienia

By³y ch³opak

nieca³e 2lata temu bo jakos w maju 2007roku na portalu fotki pozna³am ch³opaka byl ode mnie 4lata starszy spodoba³am mu sie a on mi i zaczêli¶my pisaæ na gg po tygodniu rozmowy spotkali¶my siê w realu
mieszka³ 14km od mojego miasta w innym miescie i przyjechal do mnie z kolega ja wziê³am kole¿ankê i poszli¶my na piwo bardzo by³o milo juz na tym spotkaniu pierwszy raz sie ca³owali¶my i zaczêli¶my ze sob± chodziæ (wiem ze to za szybko sie potoczy³o lecz by³am zauroczona i mia³am wtedy 16lat) wydawalo mi sie ze to dobra decyzja po rozmowach mielismy te same plany marzenia ... wszystko bylo zbyt idealne
po 3miesiacach dosta³ wezwanie do wojska i poszed³ byl 520km odemnie pisalismy sobie listy jak mial czas pisalismy sms dzwonilismy do siebie i wszystko sie rozpadalo zaczynaly sie klutnie na przepustkach ciagle krzyczal na mnie rzadzil ze mam tak nie robic ze mam sie nie spotykac z tymi kolezankami itp. mialam dosc i zerwalam .. ale nie moglam zapomniec i niestety wrocilismy do sibe i znow bylo dobrze ale do pierwszej klutni...wtedy wyzwal mnie od najgorszych ze pisalam z kolega na gg;/ czulam sie naprawde strasznie;/ do moich znajomych pisa³ na gg same brzydkie rzeczy na moj temat bo z nim spa³am... dopiero w lipcu zesz³ego roku 2008 zerwalismy na zawsze wyszedl wtedy z wojska tzn wyszedl na koniec kwietnia i klutnie byly juz codziennoscia
po tym jak zerwalismy byl spokoj 2 tyg .... potem zaczelam spotykac sie z innym chlopakiem a on do niego pisal ze jest g³upi ze z taka dziw** sie spotyka itp. wydzwanial nawet do mojego ojca czego to ja niby nie robie itp. potrafil przyjechac do mnie i sie awanturowac o to ze ja musze byc pilnowana itp do mojego ojca
zaczol robic mi opinie z³a wsród znajomych . teraz sie to juz skonczylo nie mam z nim zadnego kontaktu a ostatnio chyba we wrzesniu pisal do mnie...
a teraz juz od pazdziernika jestem z obecnym ch³opakiem i bardzo dobrze sie nam uk³ada i wiem ze ten zwiazek nie skonczy sie tak szybko i tak zle jak tamten ...

i juz nigdy tak szybko z nikim nie bede sie spotykac i nie bede sie calowac juz na pierwszych spotkaniach a napewno nie zaczynac zwiazku
trzeba najpierw poznac dobrze ch³opaka

#2 2009-02-23 14:55:49

ineka
Gość Netkobiet

Re: By³y ch³opak

Joasia91 napisa³:

i juz nigdy tak szybko z nikim nie bede sie spotykac i nie bede sie calowac juz na pierwszych spotkaniach a napewno nie zaczynac zwiazku
trzeba najpierw poznac dobrze ch³opaka

Dobrze, ¿e sama dosz³a¶ do takich wniosków. W ¿yciu nie mo¿na robiæ nic na si³ê - najlepiej niech wszystko toczy siê swoim torem.

Stopka forum