Jak rozpocząć znajomość? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Jak rozpocząć znajomość?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

Temat: Jak rozpocząć znajomość?

Witam kobietki!

Tym razem wracam z pozornie cholernie głupim problemem, ale naprawdę nie mam zielonego pojęcia jak to rozegrać tak, aby "w razie wu" niczego się "nie wstydzić". Otóż zgodnie z działem chodzi o pewnego chłopaka (w zasadzie to o dwóch), którzy ostatnimi czasy bardzo mi się podobają i chciałabym nieco bliżej ich poznać.

Niestety, życie nie jest aż tak kolorowe - nie znam żadnego z nich, nawet na przysłowiowe "cześć"... Mamy co prawda wspólnych znajomych, ale nie utrzymuję z nimi bardzo dobrych kontaktów, raczej spontanicznie. Widzę ich na codzień  gdy jestem w szkole.

Niekiedy wyłapię jakieś spojrzenia kierowane w moją stronę - zabawnie wyglądała jedna sytuacja, podczas gdy jeden z nich stanął na środku korytarza jakby go wmurowało i zaczął intensywnie się na mnie patrzyć (trochę się speszyłam...). Niby takie głupie coś, ale zarówno może być to spowodowane tym, że też ich nieraz "oblatuje" wzrokiem.

Aha - nie mam odwagi "zagadać". Ani napisać.

PS Szukam poważnego związku. Zazwyczaj jeżeli szło o jakieś "krótkie" znajomości to nie miałam wielkiego problemu z rozpoczęciem rozmowy, a tutaj nagle stałam się bezbronną owieczką.

Proszę, pomóżcie sad

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Jak rozpocząć znajomość?

ahaaa - przy okazji, nie mogąc edytować postu - po weekendzie mam jedynie 3 dni na jakąkolwiek akcje, a chciałabym już wejść na poziom wyżej...

3

hm.. Moim zdaniem jedynie tutaj zostało Ci jednak przełamać się ii zagadać.. albo też znaleźć na fb ii napisać wiadomość? ;>

4

No raczej na żywca to się w 100% nie przełamię, chyba, że spotkam go/ich gdzieś na imprezie, bo okoliczności są bardziej sprzyjające smile.

Jeśli chodzi o wiadomość na portalu społecznościowym- nie mam pojęcia co w niej zawrzeć, chcę zrobić jak najlepsze wrażenie, a takie wiadomości na fb to odrobinę dziwna zaczepka. Musiałabym wtedy wyjść praktycznie od razu z inicjatywą spotkania...

5

A co jest w złego w przejęciu inicjatywy?

6

Może to, że panicznie boję się odrzucenia wink.

Po kilku nieudanych związkach, z których z reguły wynikało to, że albo facet najzwyczajniej mnie wykorzystywał, albo robił sobie przysłowiowe "jaja" nie będzie mi łatwo rozliczyć się z następną klęską.

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Jak rozpocząć znajomość?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024