Cześć:)
mam taki problem, wiec jestem ze swoim chlopakiem 11 miesiecy , po pierwszym miesiacu zaczal pisac z innymi dowiedziala sie o tym mowil mi ze tak tylko pisal bo myslal ze nic z tego nie bedzie ja mu zrobilam awanture i mialam ochote zerwac ale powiedzial ze nigdy tego nie zrobi. zaluje i wg. nieraz mam takie sny ze znow zaczyna krecic z innymi i wg ze chce mnie zdradzic, ja mu ufam wiem ze teraz nie pisze z nikim. ale nie raz drecza mnie takie sny.. jeszcze teraz sie naczytalam ze jak ktos zdradzi pierwszy raz to nie zawacha sie drugi raz.... jak myslicie?
Myślę, że snami nie powinnaś się napewno kierować w swoim życiu. Poza tym nie pisz o zdradzie bo jej nie było (tak wnioskuję z Twojej wypowiedzi), to troszkę nie fair wobec Ciebie co zrobił, bo to wyglądało jakby szukał koła zapasowego gdyby wam nie wyszło ale skoro piszesz, że jesteście już prawie rok, on jest wobec Ciebie w porządku to nie ma się czym zadręczać tylko trzeba cieszyć się tą miłością:) a sny... niektórzy mówią, że to nasze lęki, obawy itp. zranił Cię jego kontakt z innymi kobietami i po prostu obawiasz się tego, masz gdzieś jakiś żal nadal, gdzieś tam głęboko w głowie. Może pogadaj z nim o tym, powiedz mu, że nie daje Ci to spokoju.
Nie wyszukuj problemów na siłę, ciesz się tym co masz:)