witam wszystkich użytkowników tej stronki ...mam wielki problem z którym nie moge sobie sama poradzić ":( byłam w związku 5 lat , mieszkałam ze swoim chłopakiem 3 lata ,mieszkaliśmy i pracowaliśmy razem w jednej filmie .. kilka miesiecy temu mnie zostawił dla innej dziewczyny ..bardzo boleśnie przeżyłam ten cały okres czasu jaki minoł od tamtych dni ... uczucie do niego dalej nie znikło bo czuje ze go kocham cała sobą :(parę dni temu chciał wrócić do mnie ,spotykałam sie z nim pare dni ale uświadomiłam sobie że nie było to z jego strony na poważnie .. myślę ze chciał się tylko pocieszyć mną bo dostał kosza od tej dziewczyny dla której mnie wlasnie zostawił ... Nie wiem co robić nie radze sobie z najprostszymi sprawami ...co dzień sie widzimy bo razem pracujemy
a z dnia na dzień ból i tęsknota się znacznie nasila "((
Osobiście uważam, że jeżeli facet zostawia dla innej to nie warto z nim być. Skoro zostawił raz, to może zostawić i drugi..
Rozumiem, że cierpisz przez to wszystko, ale "nie rozdrapuj" tego na nowo..
Żeby wszystko było takie łatwe do zrozumienia i postępowania jak tylko się pisze
:(BYŁO BY SUPER !
Jeśli pasuje Ci rola "wyjścia awaryjnego", człowieka niższej wartości, do którego się wraca, gdy nie wyjdzie z kimś innym, to śmiało brnij z powrotem w tamtą relację.
Co do radzenia sobie z życiem i wszystkimi innymi sprawami - nie szkoda Ci tego wszystkiego? Marnować życie, swój cenny czas na rozpamiętywanie tego, co było? Ruszże do przodu, zostaw co było, patrz na to, co będzie.