Praca w "Club wellness" Szczecin, Gdańsk, Poznań itd. ważne! - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PRACA DLA KOBIET - POPULARNE ZAWODY, PRACA NA ETACIE, WŁASNA FIRMA » Praca w "Club wellness" Szczecin, Gdańsk, Poznań itd. ważne!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: Praca w "Club wellness" Szczecin, Gdańsk, Poznań itd. ważne!

Czy któraś z Was ma doświadczenie w pracy z tą firmą?? Chodzi mi głównie o wykonywanie tych zabiegów na ich kosmetykach i pozyskiwanie klientów?
Czy rzeczywiście jest tak kolorowo z finansami? Dziwi mnie to że podpisując umowę wymagają 360 zł za produkty, które mam testować..

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Praca w "Club wellness" Szczecin, Gdańsk, Poznań itd. ważne!

Nikt nie ma doświadczeń z tą firmą?

3

Odp: Praca w "Club wellness" Szczecin, Gdańsk, Poznań itd. ważne!

Witam!
Doświadczenia mam takie:
                 Club Wellness - Centrum promocji zdrowia i urody w Szczecinie to oszuści i wyłudzacze pieniędzy!
Wystawili na Sweetdeal ofertę, której nagłówek brzmiał tak:
OSTATNIE DNI ! 39 zł zamiast 120 zł za zabieg głębokiego enzymatycznego oczyszczania, nawilżania, dowitaminizowania, redukcji zaczerwienień, cieni pod oczami oraz ochrony cery + lekcja urody w Klubie Wellness -Centrum promocji zdrowia i urody w Szczecinie.
Treść też brzmiały jak zabieg u kosmetyczki nic o gadaniu spóźnionego chłoptasia o tym jak nakładać kosmetyki ( buhahaha!!!!) W POKOJU a nie gabinecie wellness. Kosmetyki marki hahmend&company, a dziewczyna obok językiem znanym dla domokrążców namawiała ludzi do chodzenia po ulicy i sprzedawanie tego chłamu.
PORAŻKA!!!!!!!!

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PRACA DLA KOBIET - POPULARNE ZAWODY, PRACA NA ETACIE, WŁASNA FIRMA » Praca w "Club wellness" Szczecin, Gdańsk, Poznań itd. ważne!

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024