Szukam koleżanki na wyjazd (Egipt, Turcja, Tunezja) w czerwcu/lipcu - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PODRÓŻE MARZEŃ » Szukam koleżanki na wyjazd (Egipt, Turcja, Tunezja) w czerwcu/lipcu

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 10 ]

Temat: Szukam koleżanki na wyjazd (Egipt, Turcja, Tunezja) w czerwcu/lipcu

Witam,
Planuję wakacyjny wyjazd, lecz tak się niefortunnie składa, że nie mogę w swoim otoczeniu znaleźć osoby, która wybrałaby się ze mną w podróż. Zakwaterowanie jednej osoby w pokoju jest dużo droższe niż we dwie osoby, więc szukam koleżanki, która ma podobny problem wink

1. Cel - Egipt, Sharm el Sheikh albo w ostateczności Maroko, Tunezja, Turcja
2. interesuje mnie wypoczynek 14dniowy - bardziej opłacalny
3. wylot w czerwcu 2012 najlepiej w 2. połowie
4. mam już upatrzony hotel - 5 gwiazdek, 14dni, All Inclusive - spędziłam tam tydzień i hotel strasznie mi się podobał, oczywiście możemy wybrać wspólnie jakiś inny
5. budżet przeznaczony na hotel: 2300-2500
6. 19 lat, jadę głównie odpocząć, bo w Egipcie dużo już zwiedziłam ale w razie czego chętnie potowarzyszę na wycieczkach fakultatywnych. Chętnie spróbuję też wycieczek typu nurkowanie, rejsy lub safari
7. mieszkam w lubelskim
Jeśli ktoś będzie zainteresowany to proszę o kontakt.

Pozdrawiam smile

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Szukam koleżanki na wyjazd (Egipt, Turcja, Tunezja) w czerwcu/lipcu

Ja też wlasnie mieszkam w lubelskim smile))
Bardzo chetnie bym sie tam wybrala tongue

3

slodka_123 napisał/a:

Ja też wlasnie mieszkam w lubelskim smile))
Bardzo chetnie bym sie tam wybrala tongue

Odpisałam na emaila smile

4

Ciekawy pomysł, ale moim zdaniem wyjazd z osobą kompletnie obcą jest dość ryzykowny, co innego jeśli obie panie będą miały okazję poznać się przed wyjazdem i zaprzyjaźnić. Dodam, że sama wybieram się do Melia Sharm, podobno świetne miejsce w Egipcie.

5

Kama24 napisał/a:

Ciekawy pomysł, ale moim zdaniem wyjazd z osobą kompletnie obcą jest dość ryzykowny, co innego jeśli obie panie będą miały okazję poznać się przed wyjazdem i zaprzyjaźnić. Dodam, że sama wybieram się do Melia Sharm, podobno świetne miejsce w Egipcie.

Zgadzam się w 100% wink Nie wyobrażam sobie, że spotkam się z osobą dopiero na lotnisku. Jest jeszcze dużo czasu, więc jeśli ktos by się zdecydował wolałabym zorganizować jakieś spotkanie.

6

Odświeżam smile
Chciałabym wyjechać w 2. połowie czerwca smile Sharm lub Hrg

7

Chciałabym kiedyś zwiedzić Egipt, ale mają wprowadzić jakieś zakazy dla turystów: kobiety i mężczyźni na osobnych plażach, bikini zakazane, osoby płci przeciwnej niebędące w związku małżeńskim nie mogą dzielić pokoju etc. Czytałam jakiś czas temu w wiadomościach. Nie wiem od kiedy i czy to ma obowiązywać, ale jeśli będzie to długo sobie do Egiptu nie pojadę, bo nie będę z powodów podróżniczych wychodziła za mąż... Aha, no i alkoholu nie można pić, zdaje się.

8

kaisa_malene napisał/a:

Chciałabym kiedyś zwiedzić Egipt, ale mają wprowadzić jakieś zakazy dla turystów: kobiety i mężczyźni na osobnych plażach, bikini zakazane, osoby płci przeciwnej niebędące w związku małżeńskim nie mogą dzielić pokoju etc. Czytałam jakiś czas temu w wiadomościach. Nie wiem od kiedy i czy to ma obowiązywać, ale jeśli będzie to długo sobie do Egiptu nie pojadę, bo nie będę z powodów podróżniczych wychodziła za mąż... Aha, no i alkoholu nie można pić, zdaje się.

Też czytałam ten artykuł smile Ale szczerze w to wątpię. Byłam w lutym w Sharm el Sheikh i nic się nie zmieniło. Dla Egiptu turystyka to żyła złota (raczej dolarów hah). I tak po rewolucji i obaleniu Mubaraka przychody z turystyki spadły im o 30%, a jakby wprowadzili te zmiany to w Hurghadzie, Sharm, Tabie i innych to już byłaby totalna zapaść w tym sektorze.

9

hej

a moze pasowałby Ci wyjazd pod koniec sierpnia do Tunezji? Z grupka fajnych osob. szukam wspollokatorki do pokoju dwuosobowego. Mam 24 lat.

Posty [ 10 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PODRÓŻE MARZEŃ » Szukam koleżanki na wyjazd (Egipt, Turcja, Tunezja) w czerwcu/lipcu

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024