karolajjjna_? napisał/a:Remi a na dziesiejsze czasu uważasz,że 2 tysiące to jest bardzo dobra pensja ?? nie którzy w marketach w warszawie zarabiją 2,5 tys zresztą poczytaj trochę w internecie jest pełno artykułów zresztą ostatnio jeden bardzo na czasie 7 tysięcy żołnierzy odeszło z wojsk pytanie dlaczego ? ''bo w cywilu są w stanie zarobić więcej''...nie ma testów ale jest jeden konkretny,który może wydaje się łatwy ale nawet z bardzo dobrą kondycją zaliczysz zadyszkę
Polecam i nie ładować tyle tych punktów, choć jak wyślą z kartonikiem i nie wracaj z pustym, bo źle, to trza, ale wybierać tych co dobre autka mają
wyjaśnij to ....
Uważam, że na obecny czas, gdy bezrobocie sięga 13 % i idzie szybko w górę, pewna praca i 2 tysiące - na dzień dobry- to bardzo dobra pensja. Piszesz o Wawie - dla mnie markety są wszędzie takie same. Mam znajome z dużych jak i małych miast, wschodu i zachodu - pensje są rzędu 1100- 1200 zł, a 2500 to zarabiają przełożeni, z kilkuletnim doświadczeniem.
Widać masz wygórowane ambicje, ktoś bajek naopowiadał.
Żołnierz nie zarobi w cywilu więcej. Chyba, że ma uprawnienia na ciężarówki jako kierowca. W wojsku, ma urlop długi, dodatki do wakacji, 13-stkę, dodatki za pracę poza miejscem zamieszkania, ulgi jeśli chodzi o mieszkanie. W cywilu nie ma, a ma więcej pracy jedynie.
Brat jest w Policjii, coś nie coś wiem. A wiem, że strażnicy miejscy i policjanci dostają kartonik, w środku mandaciki do wypisania i muszą wypisać określoną ilość inaczej oceniani jako leniwi i mają problemy...
Ps. To co ty umiesz Karolajjjna robić i jaką pracę swoją oceniasz na te 2,5 tys. zł? Ciekawym bardzo