śmietana kremówka - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: śmietana kremówka

Gdzie mozna kupić w Łodzi dobrą śmietanę kremówkę tzn.żeby miała dobry smak,bo te wszystkie które do tej pory kupowałam nie miały smaku smietany.:(

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: śmietana kremówka

Najlepsza moim zdaniem jest śmietana " Łaciata" 30 % albo "Łowicz " 36 %.Jak chcesz ja wykorzystać do ubijania , to tylko taką z kartonu, inna albo się nie ubije , albo podejdzie woda , albo szybko zrobi się masło.

3

ja do ubijania korzystam z takiej 30 % ,kremówki i ona jest w woreczku. jest dobra w smaku i nie podchodzi wodą

4 Ostatnio edytowany przez aniolek27 (2011-09-08 11:34:52)

Ja miałam trochę myślenia na ten temat..Mieszkam w Irlandii i oprócz standardowej śmietany jest tzw. double cream - jednak zawiera ponad 40% tłuszczu! No więc musiałam kombinować i znalazłam tzw. whipped cream, która odpowiada naszej kremówce. Oczywiście korzystam też z polskich produktów, jeśli mam taką okazję. A z przyjemnością musze stwierdzić, że ceny spadły i są porównywalne do tańszych sklepów jak lidl i tesco. Nawet oferują polskie kosmetyki po cenie odpowiednio zredukowanej na euro i nie przepłacam. Wcześniej przywoziłam zapasy z PL, bo po co płacić parokrotnie więcej. smile

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024