Witaj na Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone przez kobiety dla aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Porozmawiasz na takie tematy jak : miłość, związki, psychologia, edukacja, finanse, religia, zdrowie i uroda...
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Witam Was serdecznie. Mam taki problem, że po ostatnim tygodniu mam dosyć serdecznie mojej pracy. Czuję się w niej wykorzystywana, niedoceniania i generalnie nie mogę się już w niej w żaden sposób rozwijać. Oczywiście- zapewnia mi jakiś tam byt. Mam jakieś tam pieniądze z niej - nie najgorsze. Ale wykańczam się psychicznie. Każdego dnia wstając myślę - Boże za jakie grzechy muszę tam znów iść ... Muszę znaleźć coś nowego. Ale przeraża mnie obecny kryzys. Wszyscy tylko mówią o zwolnieniach. Pracuję w branży marketingowej i zastanawiam się czy coś atrakcyjnego teraz znajdę. Co robić ? Czekać na poprawę na rynku pracy ? Czy szukać nowych ofert ?
Szukaj, ale na razie nie rzucaj poprzedniej pracy. Zrobisz to dopiero, gdy znajdziesz coś nowego.
Uważam tak jak melassa. Ja rzuciłam robotę w październiku i jak na razie szukam, szukam i szukam...
Trochę teraz żałuję, że tak pochopnie zostawiłam pracę, która może nie najlepsza, ale kasa była a teraz nic ![]()
Dziewczyny mają rację, rozglądaj się za interesującymi ofertami, ale obecnej pracy nie rzucaj. Niestety jak na razie firmy wstrzymują przyjęcia pracowników.