Witaj na Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone przez kobiety dla aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Porozmawiasz na takie tematy jak : miłość, związki, psychologia, edukacja, finanse, religia, zdrowie i uroda...
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Mam 47 lat jestem pielęgniarką i magistrem socjologii, lubię ludzi i mam z nimi dobry kontakt, bardzo chciałabym zmienić pracę (teraz mam bardzo trudną sytuację rodzinną- mąż wykorzystywał mnie i zdradzał przez całe nasze wspólne życie a w tej chwili nawet wyrzuca mnie z domu). Mieszkam na podkarpaciu, prowadzę firmę w której pracuje mój mąż, Pracuję też w szpitalu jako pielęgniarka wolontariuszka i tylko wtedy zapominam o moich problemach. Nowa praca byłaby nowym impulsem do życia. Mogę się przprowadzić ale mam 13-letniego bardzo fajnego syna którego nie zostawię, jest w tej chwili jedyną radością mojego życia. Naprawdę mogę robić bardzo wiele rzeczy, lubię też słuchać ludzi. Próbowałam na rodzimym rynku ale albo jestem za stara albo nie mam dostatecznych znajomości. Mogę się przekształcić się, podjąć dodatkowe studia i wreszcie podszkolić angielski- co zrobię z przyjemnością.
Witam! Mam na imie Justyna i mam 30 lat. Pracuje w biurze kredytowym i oprocz tego zajmuje sie sprzedaza i praca z ludzmi w firmie Avon. Moze byłabys zainteresowana szczegolami?