Upadła kobieta - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MOJA NIESAMOWITA HISTORIA » Upadła kobieta

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 9 ]

1 Ostatnio edytowany przez Niewierna (2009-11-22 20:25:40)

Temat: Upadła kobieta

sru pierdu

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Upadła kobieta

Współczuję. Szkoda, że tak się czasem kończą te pierwsze, licealne jeszcze miłości - ale ludzie którzy poznają się w LO nie są w stanie stwierdzić czy będą do siebie pasować po skończeniu studiów. Trochę chyba bałaś się tej samotności i przez nią chyba te decyzje - bo sygnałki, ze to niekoniecznie TO jak sama piszesz były . A taka prawda, że to przed czym najbardziej w życiu uciekamy- w końcu nas dogania i łapie za ręce i nogi. Chyba potrzebujesz samotności na trochę. Wez oddech , kilka dni urlopu i zastanów się na spokojnie bo i z tej strony i z tej grunt niezbyt pewny. Z jednej strony nie kochany mąż, z drugiej kochany mąż ale innej . Nie zazdroszczę takiej sytuacji. Ale masz na pewno w sobie siłę, żeby się z tym zmierzyć ! Życzę dobrych wyborów !!!

3 Ostatnio edytowany przez Niewierna (2009-11-22 20:25:59)

sratatata

4 Ostatnio edytowany przez Alusia (2009-02-13 00:47:55)

Niestety - musisz sama się z tym zmierzyć. Ale czasem opowiedzenie nawet obcym swojej historii ma taką terapeutyczną moc i jest swego rodzaju katharsis. Sama też tak miałam. Na pewno wybór trudny - ale najważniejsze ,że do niego dojrzałaś i nie chcesz dalej ciągnąc tej sytuacji i trójkąta. To się bardzo chwali ! Nie napiszę, Ci ,że będzie łatwo - bo pewnie nie będzie. Ale będę trzymać kciuki, żeby się sytuacja tak ułożyła żebyś zaznała jeszcze w życiu szczęścia oraz pozwoliła na szczęście i nie przyniosła łez innym. Powodzenia !:) Najważniejsze, ze chcesz zmian - to początek sukcesu !

Tak znajomym trudno by było  - bo patrzą na Ciebie przez inny pryzmat i inaczej oceniają - wiem coś o tym niestety sad

5

skąd ja znam takie historie. Moje małżeństwo było podobne, do czasu. Znalazłam kogoś, i moje sumienie też zaczęło mnie gryźć. Tyle że ten drugi okazał się kompletną pomyłką. A mój mąż... mnie zaskoczył. Raptem wyjżał z niego mężczyzna. Nie powiem że to bajka, bo jednak chyba kocham za mało, ale może to wystarczy. Sama wybrałam. Czy dobrze nie wiem. Ale jedno wiem na pewno: bez granitowej pewności że to TEN nie warto wychodzić za mąż. Życzę Ci udanych wyborów i miłego widoku w lutrze co poranek.

6

Wiem co czujesz...jeżeli zechcesz przyjac moja sugestię to...ochlon....co przeżyłas to Twoje, i oby nigdy nikt sie o tym nie dowiedział.Szanuj swoje małżeństwo i postaraj sie o lepsze relacje z meżem.Te łóżkowe tez.Mysle ,że juz zdajesz sobie sprawe ile do łoża moze wnieść kobieta....

7 Ostatnio edytowany przez Niewierna (2009-11-22 20:26:27)

...

8 Ostatnio edytowany przez Niewierna (2009-11-22 20:25:02)

...

Posty [ 9 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MOJA NIESAMOWITA HISTORIA » Upadła kobieta

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024