mam problem...moze ty go tez mialas - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ZDROWIE KOBIETY » mam problem...moze ty go tez mialas

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8 ]

Temat: mam problem...moze ty go tez mialas

od dluzszego czasu zauwazylam , ze po kazdym oddaniu moczu po podtarciu sie papierem jest on koloru jasnej krwi...boje sie bo zbagatelizowalam ten stan rzeczy i jeszcze przed wizyta u lekarza moze sie o tym cos dowiem...

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: mam problem...moze ty go tez mialas

To od dłuższego czasu nie próbowałas przynajmniej zlokalizować krwawienia - cewka moczowa, pochwa, odbyt?
Czy pomiędzy kolejnym oddaniem moczu też to zjawisko obserwowałaś - ślady na bieliżnie czy tylko po użyciu papieru?
Od dłuższego czasu tzn. jak długo?
Jakies inne "oddolne" dolegliwości/ infekcje, zmiany skórne na zewnętrzych częściach?

Myślę, ze powinnaś znać lokalizację krwawienia przed wizytą u lekarza, bo nie powinnaś tego zjawiska lekceważyć. Czy będziesz u niego sikać w gabinecie i używać papieru?
Bosh...

A oddawanie moczu wiąże się z pieczeniem, bólem itp? A może masz większe parcie na pęcherz? U mnie objaw który podałaś występował z tymi podanymi przeze mnie- to było zapalenie pęcherza. Pomógł mi lek- Furaginum

4

zgubiona_zagubiona napisał/a:

A oddawanie moczu wiąże się z pieczeniem, bólem itp? A może masz większe parcie na pęcherz? U mnie objaw który podałaś występował z tymi podanymi przeze mnie- to było zapalenie pęcherza. Pomógł mi lek- Furaginum

Furaginum jest na receptę. Jak drugi raz miałam zapalenie pęcherza, a niestety nie mogłam zjawić się u lekarza pomógł mi urosept...ale moje objawy to był ból przy oddawaniu moczu, oczywiście ta "krew" no a potem to mocz przestał lecieć, a chciało mi się sikać potwornie. Urosept bez recepty pomógł.

nie mam zadnego bolu,pieczenia poprostu nic tylko ta krew w moczu...wczoraj bylam u lekarza w badaniu moczu wyszla krew tez lrkarka pierwszego kontaktu podejrzewa zapalenie pecherza ale mam na dzisiaj jeszcze skierowanie do ginekologa...sama jestem sobie winna bo to zjawisko zaobserwawalam juz prawie od ponad roku i to olalam a teraz mam tysic mysli na sekunde...

6

krew może byc przyczyną wielu chorób:może dotyczyć układu moczowego, moczowodu, pęcherza moczowego, cewki moczowej, stanu zapalnego nerek lub kamica nerkowa- tu na ogół pojawia sie silny ból, a także toksyczne zapalenie nerek, cukrzyca, nadciśnienie tetnicze
Przyczyna rowniez może być nowotwór pecherza moczowego, nerek

Najlepiej wykonać usg
Trzymam kciuki i napisz jak bedziesz po badaniu.
Pozdrawiam

jestem juz po wizycie u ginekologa...ulzylo mi bo od strony ginekologicznej jest czysciutko...od poniedzialku dalsza wizyta u lekarza i szukanie przyczyny...pozdrawiam wszystkich z zimnego nordenhamu...

Posty [ 8 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ZDROWIE KOBIETY » mam problem...moze ty go tez mialas

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024