ROZSTANIE, NIEZDECYDOWANY, FAUSZYWE OBIETNICE - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » ROZSTANIE, NIEZDECYDOWANY, FAUSZYWE OBIETNICE

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 14 ]

Temat: ROZSTANIE, NIEZDECYDOWANY, FAUSZYWE OBIETNICE

Witam wszystkich cierpiących. Moja historia jest bardzo dluga ale postaram się ją skrócic. Połtora roku temu poznalam męzczyzne z którym świetnie nam sie ukladalo, mielismy razem zamieszkac, po czym okazalo sie ze zamieszkalismy jednak u mnie przez jakis czas, potem wyjechal za granice, ja ciągle czekalam na niego, z miesiaca na miesiac powtarzal i obiecywal ze tym razem przyjedzie do mnie, nie mial wtedy żadnej dziewczyny ani z nikim sie nie spotykal, wracal do swojego rodzinnego domu na zjady, nie przyjezdzal do mnie bo za kazdym razem byla jakas wymówka, ciagle mielismy kontakt ze soba na skypie duzo rozmawialismy i ciagle smsowy, ja wspieralam go caly czas i on mnie rownierz pocieszał duchowo. Choc nie bylismy blisko czulam jakby caly czas byl przy mnie, czulismy swoja bliskosc na odleglosc. Niedawno wrocil na zjazd, chcial przyjechac do mnie lecz potem stwierdzil ze jednak jedzie do siebie bo bedzie zmeczony. Kilka dni temu powiedzial mi ze od kilku dni jest z kims. Ze nic nie czuje do mnie ale szkoda mu tego co miedzy nami bylo. Cierpie i nie wiem jak mam sobie pomóc, bo przez ten caly czas 6 miesiecy obiecywal mi ze tym razem przyjedzie, ze wyjedziemy razem, ze nie bedziemy sie rozstawac, ze znajde sobie tam gdzie on za granicą i bedziemy  zyc i mieszkac razem. Zawsze bylam przy nim czy bylo źle czy dobrze owszem na odleglosc ale duchem i milym slowem. Wczesniej powtarzal mi ze chce byc sam ze nie chce innej dziewczyny, ze nie chce byc z nikim, ale minelo i znow miedzy nami bylo dobrze, w sumie co miesiac mielismy taki etap ze on ubzdural sobie cos ze chce byc sam, a potem wielkie obietnice ze przyjedzie ze spedzimy czas razem, ze wyjedziemy.. Tym razem napisal mi ze jak tylko przyjechal przypadkowo poznal kogos i ze z nia jest.. Nie wiem jak mam sobie poradzic, i jak z tym zyc jest mi cieżko, płacze i jak wspominam nasze wspolne wycieczki i mile chwile i to co bylo nasze to sciska mnie w gardle i wpadam w placz.. Dzisiaj wyszlam z pracy bo nie potrafilam sie pozbierac i skupic na pracy.. Prosze o jakiekolwiek rady o wsparcie milym slowem. Pozdrawiam

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: ROZSTANIE, NIEZDECYDOWANY, FAUSZYWE OBIETNICE

Musisz się jakos pozbierać i zacząć zapominać aj wiem, ze to boli baaardzo boli ale uwierz czas sprawi, ze poczujesz się lepiej... sama jestem w podobnej sytuacji i tzreba jakos żyć a z każdym dniem jest coraz lepiej...

3

Ja dlugo walczyłam o mój związek, po wspieraniu byciu i mysleniu o nas na kazdym kroku o tym by bylo jaknajlepiej, bysmy mogli byc razem caly czas blisko, zostalam ze wszystkim zupelnie sama. "Najsmutniejsze są oczy w których zgasła nadzieja." I ja już nie widzę żadnej nadziei, choc moze w glebi serca jest jeszcze iskierka, bo nie przestalam go kochac:( on zbyt szybko sie pocieszyl. Zawsze to jemu bardziej zalezalo na mnie niz mi na nim, mowie jak bylo przed jego wyjazdem. Nie rozumiem tego dlaczego nie chce sie ze mna zobaczyc w 4 oczy by powiedziec mi ze nic do mnie nie czuje, tlumaczy ze nie ma ochoty, ja czasem mysle ze boi sie tego ze moze wtedy jego uczucia wrocą i  zrozumie ze jednak czuje cos do mnie, bo przed jego wyjazdem bylismy szczesliwa parą, robil dla mnie wszystko i swiata poza mna nie widzial:(

4

Niestety tacy są faceci robią tak żeby było im wygodniej... ja sama jestem w trakcie leczenia sie z niespełnionej i zawiedzionej miłosci... ze tak zapytam ile masz lat i on?

5

Ja 22 on 29

6

Nie warto sie starac dla nikogo.. Ja juz chyba nigdy nie bede szczesliwa, mam za sobą bolesny jeden zwiazek, ten jest drugi bardzo poważny. Wiem ze pomyslisz pewnie ze jestem jeszcze bardzo mloda, ale jestem dojrzala emocjonalnie choc kazdy z nas ma cos z dziecka, nie mysle tak ze tu jeden tam drugi nie nie! Nie szukam przelotnych zwiazkow ani facetow glupiutkich ze nawet orzeszek nie lata. Ten byl wyjątkowy dla mnie ale przed wyjazdem, zanim wyjechal..:(

7

Tak to jest wiele osób cierpi przez miłośc, czas leczy jednak rany. Nie będzie łatwo wiele łez popłynie, ale wypłacz się to ci pomoże poczujesz się lepiej. Potem staraj się o nim zapomniec ulokuj swoje zainteresownie na kogos lub coś innego, tak żebyś już nie myślała o byłym. Zajmij się sobą minie troche czasu a przestaniesz o nim myślec nie zapomnisz o nim, ale już nie będziesz tęsknic.........Życzę powodzenia Głowa do góry

8

Dziekuje, to nie jest wcale proste, juz dwa dni przeplakalam, do pracy dzis nie poszlam bo nie bylam w stanie, mialam wahania nastroju, szał, złośc, i chwilami spokój, potem znów nadzieje tak jakbym wcale w to nie wierzyla, tak jakbym nie chciala uwierzyc ze tak jest. Bardzo wiele postawilam na ten zwiazek, zdrowie, prace i zostalam zupelnie sama bez wsparcia i cieplych slow. Chcialabym sie obudzic z tego zlego snu. Co noc mi sie sni, co poranek placze w poduszke bo tesknie mysle wspominam. Chyba sobie nie radze z tym wszystkim.

9

Nie radzisz sobie bo to jest swieze a zobaczysz za kilka tygodni zupełnie inaczej będziesz myslała... Uwierz bo sama to przezywam. # tygodnie temu myslalam ze swiat sie dla mnei skonczyl a teraz jest juz o wiele wiele lepiej. Zostawil mnie z dnia an dzien. Mowil kocham tesknil, calowal przytulal a za dwa dni stwierdzil ze to nie to... Jak myslisz jak sie czulam. Mysli wciąż pchają sie do mojej głowy, mnustwo pytan... ale juz nie tesknie bo ajk mzona tesknic do kogos kto Cie nie chce, kto składał falszywe obietnice...

10

Racja ale moje serce z rozumiem niestety nie idzie w parze:(

11

Zazwyczaj serce swoje rozum swoje.... Musisz sie uzbroic w cierpliwosc a zobaczysz bedzie dobrze jestes młodziutka jeszcze wiele szczesliwych dni miesięcy przezd Toba...a on okazal sie nie dojrzałym facetem po mimo swojego wieku...

12

Ten czlowiek zwodzil Cie i oszukiwal, lekcewazyl jeszcze w czasie trwania zwiazku. A pomiedzy zapewnieniami o wspolnej przyszlosci juz zabawial inna pania. Nie byl tym, ktorego w nim widzialas. Kiedy uswiadomisz sobie, ze kochalas nie jego, ale obraz, ktory sobie stworzylas, to bedzie Ci lepiej. Teraz czujesz sie rozczarowana i zdradzona, a to bardzo boli. I dobrze ze boli. To bol motywuje to myslenia, analizy, do wyciagania wnioskow. Zobaczysz, bol minie, a zostanie zyciowe doswiadczenie. Teraz, jesli tego wlasnie potrzebujesz, wyj, krzycz, wal talerzami w sciane, ale sie w tym nie zatracaj. Juz niedlugo przyjdzie dzien, w ktorym zdasz sobie sprawe, ze jestes silniejsza i madrzejsza o to doswiadczenie. Trzymam kciuki, zeby to bylo juz jutro smile

13

Jak mozna takich rzeczy niazauwazac?
Jesli Facet Cie kocha to chocby mial sie przytulic i zasnac na stojaco to przyjedzie do Ciebie, zwlaszcza po takiej rozlace..
Przeczytawszy kilka linijek Twojej historii juz wiadomo jak to sie skonczy..
Dziewczyny MYŚLCIE!!

Posty [ 14 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » ROZSTANIE, NIEZDECYDOWANY, FAUSZYWE OBIETNICE

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024