wiatjcie kobitki od kilku lat mam problemy z stopami ,otuż bardzo swedza nie całetylko niektóre czesci stopy albo pół i tylko wtedy jak jest zimno jak troche zimna poczuje to zara jak troche ją zagrzeje to bardzo swedzi ,mam za soba wiele nocy nie przespane moczyłam nogi w lodowatej wodzie żeby ją bardziej zamrozic żeby nie swedziała ale tera to nic nie pomaga. Jestem ciekawa od czego to sie dzieje,no bo to chyba nie grzybica ani odmrożenie,może któras się z tym spotkała albo przezyła prosze o wypowiedzi na ten temat jesli bedziecie mogły pomuc
Ja się z tym osobiście nie spotkałam, ale w czasie studiów był poruszany taki wątek, dotyczy to problemów krążeniowych małych naczyń krwionośnych, uważam, że trzeba iść do lekarza POZ-tu opowiedzieć o problemie i poprosić o skierowanie do lekarz specjalisty tzw. naczyniowiec. Powinno pomóc. Życzę powodzenia.
Dokładnie udaj się do specjalisty.Nie mam takiego problemu jak ty natomiast mam problem z mrowieniem i zimnymi stopami.Specjalista zrobił mi usg doplera i przepisał odpowiednie leki.