Witaj na Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone przez kobiety dla aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Porozmawiasz na takie tematy jak : miłość, związki, psychologia, edukacja, finanse, religia, zdrowie i uroda...
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Strony: 1
Chcę w pracy korzystać ze swoich zainteresowań tematyką kobiecą, gender, psychologiczną (na razie nie uwieńczonych tytułem mgr, bo na dziś mam mgr tylko z ekonomii). Ale na ngo.pl nie ma ostatnio żadnych interesujących ogłoszeń o pracę, a spieszy mi się dość :-)
czarownica
Może spróbuj powysyłać cv w ciemno do organizacji; napisz, co mogłabyś robić, w czym byłabyś najlepsza. Ta metoda szukania pracy jest równie skuteczna jak aplikowanie na konkretne oferty.
Obawiam się, że do wykonywania pracy powiązanej z tematyką psychologiczną mogą oczekiwać od Ciebie wykształcenia psychologicznego. Byłoby mi łatwiej cokolwiek doradzić, gdybyś napisała, czy zrobiłaś w tym kierunku jakieś kursy i czym właściwie chciałabyś się zajmować ![]()
Strony: 1