chcę pracować w kobiecej organizacji pozarządowej - Netkobiety.pl

Witaj na Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone przez kobiety dla aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Porozmawiasz na takie tematy jak : miłość, związki, psychologia, edukacja, finanse, religia, zdrowie i uroda...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

#1 2009-02-10 16:03:51

ewawaj
Niewinne początki

chcę pracować w kobiecej organizacji pozarządowej

Chcę w pracy korzystać ze swoich zainteresowań tematyką kobiecą, gender, psychologiczną (na razie nie uwieńczonych tytułem mgr, bo na dziś mam mgr tylko z ekonomii). Ale na ngo.pl nie ma ostatnio żadnych interesujących ogłoszeń o pracę, a spieszy mi się dość :-)

czarownica

#2 2009-02-10 20:30:37

Emilia
Moderator

Re: chcę pracować w kobiecej organizacji pozarządowej

Może spróbuj powysyłać cv w ciemno do organizacji; napisz, co mogłabyś robić, w czym byłabyś najlepsza. Ta metoda szukania pracy jest równie skuteczna jak aplikowanie na konkretne oferty.

Najlepsze rzeczy w życiu dostaje się za darmo wink.

#3 2009-04-11 20:33:30

yvette
Moderator

Re: chcę pracować w kobiecej organizacji pozarządowej

Obawiam się, że do wykonywania pracy powiązanej z tematyką psychologiczną mogą oczekiwać od Ciebie wykształcenia psychologicznego. Byłoby mi łatwiej cokolwiek doradzić, gdybyś napisała, czy zrobiłaś w tym kierunku jakieś kursy i czym właściwie chciałabyś się zajmować wink

... Mam serce w ogniu i niewiele mam w tym życiu czasu, by żałować czegoś...

REGULAMIN Forum Netkobiety.pl - przeczytaj smile

Ostatnie tematy :

Stopka forum