Czy powiedzieć o zdradzie?! - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Czy powiedzieć o zdradzie?!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 9 ]

Temat: Czy powiedzieć o zdradzie?!

Witam drogich forumowiczów!!!
Doradźcie mi proszę jestem mężatką mam dwoje dzieci i jeden niewinny romans, ale zacznę od początku.
Poznaliśmy się przypadkiem(wyszłam na papierosa a on już tam był) pracujemy w jednym zakładzie. On był smutny, ja też, jak później się okazało miał żonę i od dawna nie mógł dojść z nią do porozumienia, ja z kolei byłam zamknięta w sobie i niechętna do jakich kol-wiek rozmów, bowiem miałam męża, który nie dbał o mnie, nie interesowały go moje problemy, potrzeby, nie miałam u niego żadnego wsparcia, dla mojego męża liczyły się tylko pieniądze i dobry status materialny i co najważniejsze chciał udowodnić całej swojej rodzinie,,, że będzie niezależny  i tak też się stało jest bogaty i niezależny ale mnie gdzieś zgubił po drodze do swojego szczęścia. Mieliśmy syna i dla dziecka ja postanowiłam z nim żyć byle jak ale razem, żeby syn nie cierpiał. Kiedy pojawił się ten prawdziwy, miły, czuły powoli zaczęliśmy się do siebie zbliżać coraz bardziej i bardziej, aż w końcu zaczęliśmy się spotykać w innych miejscach niż praca i tak powoli zakochaliśmy się w sobie, było cudownie, ja poczułam i on zresztą tez, że można być szczęśliwym...do czasu kiedy on zaproponował, że pora się ujawnić i razem zamieszkać, mimo iż nie ukrywałam przed nim, że nigdy tego nie zrobię ze względu na niego(JEGO RODZICE I CAŁA RODZINA TO ADWOKACI I PRAWNICY-ZNISZCZYLI BY NAS-a ja nie mogła bym patrzyć jak on się męczy-chcąc sprostać problemom a na pewno by sobie nie poradził) i na swojego syna o męża się nie martwiłam( przyłapałam go na zdradzie z dużo młodszą od niego panienką). Przepraszam może pisze chaotycznie,ale nawet teraz kiedy to wszystko się skończyło czuje jak bardzo boli-bo nadal go kocham i bardzo tęsknię, ale jest nas już czworo. Trzy lata temu urodziłam cudowną córeczkę( ojcem jest mój mąż,  dowiedział się , że chcę się wyprowadzić do rodziców, a wiedział,że dla dobra syna może mnie szantażować, zaczął przepraszać, błagać-i uległam, ale nie żałuję bo moja księżniczka jest jest naprawdę cudowna. a mój miły no cóż znalazł pocieszenie gdzie indziej, rodzice mu przyprowadzili jeszcze jedna prawniczkę(ma z nią też córeczkę) Mój mąż do disiaj naprawdę się stara nie przestaje odkąd mamy małą córeczkę ale ja jakoś nie potrafię zapomnieć . Pomóżcie co robić!!!

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez Lady_AL/F (2012-01-29 23:19:34)

Odp: Czy powiedzieć o zdradzie?!

Jeśli sumienie nie pozwala Ci przez to co zrobiłaś (zdrada) żyć, to powiedź ale musisz liczyć się z konsekwencjami.
Ja bym nie powiedziała, chociaż nigdy nie zdradziłam swojego męża. Jednak będąc w takiej sytuacji jak Ty nigdy nie powiedziała bym o zdradzie.

3

nic nie mow zachowaj to dla siebie nikt o tym nie wie procz ciebie mam kolezanki ktore powiedzialy i albo zyja jak w zakladzie karnym albo sa samotne ,,sumienie przestanie cie gryzc z czasem zapomnisz,nie mysl o tym co sie stalo tylko o tym co bedzie aq z drugiej strony zazdroszcze ci ze wrocilas do meza bo moja zona chociaz sie starala  nie zmienila siebie charakteru czlowieka sie nie zmieni i to jest prawda zycze ci powodzenia w zapominaniu napewno sie uda smile

4 Ostatnio edytowany przez atinasarz (2012-01-30 11:26:02)

renunia - powiedz mi komu jest potrzebna teraz twoja szczerość??? Tobie, mężowi, waszej rodzinie??? Przypuszczam że tylko i wyłącznie tobie i to tylko z pobudek "egoistycznych" gdyż gdyby kierowało tobą  "umiłowanie życia w szczerości" to powiedziała byś mężowi o zdradzie w trakcie jej trwania albo gdy jednak zdecydowaliście się z mężem odbudować wasz związek. A dziś - chcesz mężowi "dokopać-zemścić się" bo nie rozumiem. Teraz gdy on próbuje jak sama piszesz naprawić wasze relacje, żyć dobrze ty chcesz jednym słowem wszystko zniszczyć - bo nie licz że mąż powie "moja kochana żoneczko dobrze że jesteś taka szczera " Skoro podjęłaś decyzję o zdradzie, potem jednak o ratowaniu małżeństwa skrywając zdradę to noś to w sobie to jest twoja pokuta za niewierność i musisz sama z tym sobie poradzić a nie dla zagłuszenia swojego sumienia zwalać to na męża - ty poczujesz się tylko przez chwilę lepiej a możesz przegrać swoją rodzinę. Mądrych decyzji za błędy się płaci.

5

Dziękuje za wasze odpowiedzi, chyba macie racje... nie chcę rujnować tego co już mam...a moje sumienie... no cóż za błędy trzeba płacić, czasem wysoka cenę. Teraz liczą się moje dzieciaczki i niech tak zostanie. Pozdrawiam wszystkich.

6

Znam malzenstwo gdzie Ona przyznala sie do zdrady.
Burza niesamowita.

Po czasie jednak, On stwierdzil, ze lepiej byloby jednak gdyby nie wiedzial, bo mimo, ze jej bylo lzej to malzenstwu to nie przysluzylo sie. Probuja razem to wszystko polatac...

7

Zdecydowanie odradzam. Mój mąż mi powiedział dwa miesiace temu, co prawda była to zdrada emocjonalna, ale do dziasiaj jestem w dołku psychicznym. Nie wiem czy uda się jeszcze skleić nasze małżeństwo. Ale jest bardzo, bardzo trudno. Wolałabym aby mi nie powiedział.

8

Nie mów o zdradzie jak chcesz utrzymać związek .Wiesz co faceci mówią jak zdradzą kobietę "jak porównywałem a nie zdradzałem" Ty też tak myśl

Posty [ 9 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Czy powiedzieć o zdradzie?!

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024