Witaj na niezależnym Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone przez kobiety dla aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...
Nie jesteś zalogowany.
Strony: 1
Mam problem, bo będe świadkiem na ślubie mojego brata i wiem,że to taka ważna rola, i że muszę wyglądać naprawdę super, ale nie piękniej niż panna młoda, skromnie by nie wyglądało,że rywalizuję z nią...eeehhh to nie tylko odpowiedzialna funkcja, ale trzeb się też jakoś pokazać, bo wszyscy będa na mnie patrzeć, szczególnie rodzina panny mlodej będzie oceniac siostrę młodego!!!Muszę jakoś przetrwać to przedstawienie, ale pomóżcie jak, jak mam się ubrać by było odpowiednio, stylowo, na tą okazję!!!W końcu raz w życiu jest się świadkiem na ślubie brata, no chyba,że się ma więcej braci:)
Moja świadkowa idzie w bladoróżowej atłasowej sukni za kolana, delikatna, kobieca i urocza, kolorystycznie nie będzie jakoś przeszkadzać, bo nie ma nic gorszego gdyby była ubrana w biały lub ecru kolor, czyli tak jak młoda(JA:))!!!No i nie wypada świadkowej iść na czarno!!! Na pewno coś wynajdziesz!Odradzam kostiumy bo to takie oficjalne!!!
Tak, myślę,że zwiewna kobieca i elegancka suknia będzie najodpowiedniejsza. Jak byłam kiedyś na ślubie, to świadkowa miała taką ala balową suknię, by się wyróżnić, ale to była przesada- skromność i elegancjazawsze w cenie!!!![]()
Strony: 1