CZY ADWOKAT POMOŻE OSZCZĘDZIĆ CÓRCE STRESU - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PRAWO , ODSZKODOWANIA , FINANSE , UBEZPIECZENIA » CZY ADWOKAT POMOŻE OSZCZĘDZIĆ CÓRCE STRESU

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2 ]

Temat: CZY ADWOKAT POMOŻE OSZCZĘDZIĆ CÓRCE STRESU

Witam,moja córka ma 13 lat.uważam ,że powinnam odebrać jej ojcu prawa by nie mógł ewentualnie kiedyś w przyszłości rządać od niej alimentów na siebie,ma on swoją rodzinę,córka przez całe swoje życie widziała go przez jeden miesiąc a póżniej znowu o niej zapomniał, ona to wspomina z przykrością(żona jego nie zgadza się na kontakty ze mną-a on taki bezradny smile ) te wizyty miały miejsce jakieś trzy lata temu,wcześniej nigdy jej nie odwiedzał,nie płaci alimentów od dwóch lat bo ,,nie pracuje,,.W życiu różnie się układa,nie wiadomo co przyniesie przyszłość a myślę że ojciec który nie wie nic o swoim dziecku bo tak mu wygodniej nie powinien też nic od niego mieć prawa rządać,nie utrzymujemy kontaktu i nie chcę mu utrudniać zycia ale z doświadczenia wiem ze najlepiej mieć sprawy formalne uporządkowane czy jednak córka którą bardzo kocham musi brać udział w rozprawie sądowej,pęknie jej serce na sam jego widok,że tak ją porzucił pojawiając się nagle po dziesięciu latach na miesiąc i przepadł,wspomnienie o nim jest dla niej trudne chcę jej tego oszczędzić.

Zobacz podobne tematy :

Posty [ 2 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PRAWO , ODSZKODOWANIA , FINANSE , UBEZPIECZENIA » CZY ADWOKAT POMOŻE OSZCZĘDZIĆ CÓRCE STRESU

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024