mój mąz ma kochankę - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » mój mąz ma kochankę

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 10 ]

1

Temat: mój mąz ma kochankę

co mam robić on ma kogoś odczytałam jego poczte i wszstko wyszło na jaw ale on śie wypiera moze znacie jakiegos dedektywa o okolic katowic ktory pomoze mi to sprawdzic on zabierze mi firme na ktora ja pracowalam i syna ktory ma 11 lat i zrobi ze mnie wariatke zalamana monika

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: mój mąz ma kochankę

Hej Monika. Spokojnie. Pamiętaj, ze emocje nie są dobrym doradcą. Zdradzona kobieta widzi wszystko w bardzo jaskrawych barwach. Po co ci ten detektyw? Co zrobisz z tą informacją (jeśli okaze się prawdziwa)?

3

co dokładnie na tej poczcie się znajdowało ?

4

dokładnie to to że nie może doczekać śie poniedziałku i ma nadzieje " że nam nic nie wypadnie" we wczesniejszych też coś było ale on wszystko wykwsował  ja oczywiście wysłałam jej e mail czego chce o mojego meża od tamtej pory chyba wykasowała konto a to już dowód że on ja ostrzegł .w was nadzieja żebym nie zwariowała mam syna i muszę życć dla niego on ma na imię Patryk i jest super 11 latkiem .pozdrawiam

5

Przede wszystkim wydrukuj tego maila, będzie Ci potrzebny jako dowód w rozprawie rozwodowej.
I uspokój się, jak napisała Małwier, emocje to zły doradca. Musisz podejść do tego chłodno, bo tylko wtedy będziesz potrafiła racjonalnie działać.
czy ona Ci coś odpisała? Wiesz jak się nazywa? Spisz sobie wszystkie informacje na jej temat, przygotuj też zdjęcie męża - to akurat będzie potrzebne detektywowi. Nie znam żadnego dobrego w katowicach, w ogÓle żadnego nie znam, ale w ksią`zce tel. znalazłam taki adres: "AS" Usługi Detektywistyczne

Kontakt
Katowice, ul. Skłodowskiej-Curie 10 a, tel. 032 2510881

Prowadzą również sprawy małżeńskie, śledzenie itp.

Nie załamuj się, ale bądź ostrożna i odłuż na bok emocje - przynajmniej na jakiś czas. Jesteś silną kobietą, uda Ci się smile

6

ja  śie tak boję że wszystko o co tak dbałam rozsypie śię jak domek z kart nie mogę jeść i znowu zaczełam palić syn jest na feriach i nie mam śię czym zająć a praca choć super nie pozwala nie myśleć przyjaciółka w szpitalu  nie chcę jej obarczać jeszcze swoimi problemami .Monika

7

Monika nie ma co panikowac ,wiem ,ze teraz na goraco wszystko widzisz w czarnych barwach.posluchaj rady Emilii i zabierz sie do tego racjonalnie.po kolei ustal najpierw ,co chcesz z tym wszystkim zrobic.bo nawet jak zdobedziesz dowod jego zdrady poprzez detektywa ,to co ty chcesz z tym fantem zrobic?

8

też tak myślę, jak Andariel, posluchaj dobrych rad, nic nie szkodzi nam jak nerwy, to jest nagorszy doradca. Ale radzę ci, abyś jednak wynajęła jakiegoś detektywa, który da ci dowody, bo jak będzie spwrawa w sądzie, to nie będziesz miała dowodów, a znając nasze sądy, to nikt ci nie uwierzy, że takie mejle były.
Także myśl racjonalnie i nie daj się tylko zwariować, pisz jak się toczy sytuacja.

9

to, że usunął konto e-mail dało tylko swiadectwo o jego winie.

Posty [ 10 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » mój mąz ma kochankę

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024