Oj byłe dziewczyny to dramat:) JA jestem ze swoim facetem prawie 5 lat jesteśmy już małżeństwem:)
Zacznę od samego początku
Połączyła nas miłość od pierwszego wejrzenia
Super nam razem było i jest. Gdzieś po miesiacu naszej znajmości ex odezwała się do niego że za nim tęskni, że chce żeby wrócił, że przeprasza bo tam podrywała innego będąc z nim. Wybrał mnie oczywiście.
Wtedy się zaczęło pisała do niego co u nas słychać że mnie pozdrawia, Na początku każdej rozmowy pytała mojego co ja robię. i jak dowiedziała się że mnie nie ma to rozmowa zawsze wyglądała inaczej podrywała go, opowiadała jak żałuje że go tak potraktowała. Dawała do zrozumienia iż chce z nim być. Zapraszała go na kawę do siebie itd. Mój na początku jeszcze jej odp później już rzadziej. Jego ex zaczęła wtedy też pisać do mnie, żebym dbała o T, wkurzało mnie to że pisze, ale odp że to nie jej sprawa, opier....... ja. Jakiś czas był spokój ale na każde jakąś okazję pisała słodkie sms do T. t jej od bo ja traktował jako zwykłą koleżankę byłą ale ona już nie. Ewidentnie coś od niego chciała.
W liostopadzie mój miał urodziny napisała mu bardzo słodkiego sms,(i dalej dając do zrozumienia czy jak go dobrze traktuje) T już spał, czytamy swoje wiadomości tak poźno zwłaszcza jak drugie śpi ze zwględu iż to może być coś ważnego(czesto do pracy oboje jeżdzimy jak dostaniemy sms z godzina i miejscem ). Odpisałam jej jako T żeby już nie pisała że ma jej dośc żeby dała mi spokój.
Odp czy nie jest T pijany czy mu sie coś nie pomyliło.
To ja jej że nie i chce zakończyc to znajomośc na zawsze.
Odp ok i że sam tego chciał.
(sms-y od niej i te co ja pisłam zapisałam w szablonach tak w razie czegoś żeby ewentualnie pokazać T)
A ta ex wredna rano na drugi dzień napisała że ktoś miał jego telefon i pisał od niego bo nie wierzy, że on mógłby nie chcieć z nią rozmawiać. Było tak wcześnie i nawet nie zdążyłam powiedzieć T co pisałam. Napisał jej że to ja z nią pisałam.
Ex nawymyślała głupot co do niej nie piałam, jak ją niby strasznie obrażałam, jaka byłam nie miła. T jej powiedział żeby przesłała te sms co wysłałam, Głupia przesłała jakieś inne. Pokazałam T sms jakie naprawdę przyszly mi w szablonach zapisuje sie razem z nadawcą:P
Wkurwił się na nią opie..... ja i zakończył znajomość, Na tą chwilę sie nie odzywa i jest spokój.
Ja wiem że źle zrobiłam pisząc do niej, ale miałam jej dość chciałam żeby T zobaczył to z boku jak to wygląda. Nie powiem że na mnie nie był zły bo był za to że odp. Przeszło mu jak wytłumaczyłam iż ta ex ( nie mogę jej ścierpieć) ma zły wpływ na nasz związek .
Mam nadzieję, że w miare zrozumiale to napisałam:)