Recenzje kosmetyków - Forum Netkobiety.pl

Recenzje kosmetyków i perfum, rozmowy o kosmetykach i środkach upiększających zarówno tych, które możemy kupić jak i tych, które przygotowujemy samodzielnie w domu.

Nie jesteś zalogowany.

Ogłoszenie

Serdecznie zapraszamy do lektury naszych redakcyjnych blogów Od kuchni oraz Po godzinach Szczególnie polecamy : Psychologia Uroda Miłość Wychowanie Polityka Samotność

#1 2007-08-21 23:02:36

Frizzi
Gość

Dobry żel do utrwalania włosów

Mam krótkie włosy i lubię robić z nimi różne eksperymenty:) Macie jakieś fajne, godne polecenia srodki do stylizacji włosów??? Ja inwestowałam zwykle w takie tanie liche żele, ale może czas na coś lepszego  i naprawdę skutecznego:)))żeby mi włoski fajnie stały i nei oklapły po  kilkunastu minutach!!!

#2 2007-08-22 23:35:16

olenka
Gość

Re: Dobry żel do utrwalania włosów

Polecam Taft Xpress Schwarzkopf, supermocny, lodowa trwałość, jestem zadowolona, bo włosy siędługo trzymały jak je ułożyłam i wymodelowałam, nie jest tez drogi jakoś 11PLN.

#3 2007-08-22 23:39:18

appricot
Niewinne początki

Kiedyś kupiłamExtreme Fructis Style, ale odradzam, w ogóle jaieś słabe są!!!Postanowiłam spróboważ czegoś innego  i kupilam sobie paste l oreal, jest kilka rodzajów, no jest super,żele są mniej skuteczne, a używając pasty można poprawiać fryzurę w ciągu dnia i nie trzeba jej znowu dokładac.POLECAM!!!

#4 2008-02-24 22:16:00

kknd
Net - EKSPERT
Od: Olsztyn Wilczyńskiego 6
Serwis

akrylowy zel z goodwell   smile

Fryzjerstwo to nasza pasja
Pracownia Fryzur Olsztyn, Wilczyńskiego 6 osiedle Jaroty Tel. 511 272 191
Moje porady na "Forum dla kobiet"
Fryzjer Stylistka Aneta

Stopka forum