Papierzyska, teczki, ksera, zeszyty... - Netkobiety.pl
Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Posty [ 6 ]
1 Temat przez gothab 2011-12-15 14:43:42 Ostatnio edytowany przez gothab (2011-12-15 14:44:58)
- gothab
- O krok od uzależnienia

- Nieaktywny
Temat: Papierzyska, teczki, ksera, zeszyty...
Witam:) chciałabym zapytać Was drogie Panie i Panowie;] ,czy Wy trzymacie materiały ze studiów, bądź ze szkoły średniej? jak długo? czy przydają sie ? jesli o mnie chodzi to część się przydaje, wykładowcy nas odsyłają do tego co już było... Ale do jasnej anielki, ile mozna to trzymac? miejsca już nie mam ;/ a szkoda wyrzucić. Jak to z Wami jest?
Odp: Papierzyska, teczki, ksera, zeszyty...
Ja trzymam tylko podręczniki. Ze studiów, bo ze szkoły średniej zostawiłam tylko kilka, te które przydadzą się na studia. Łącznie mam ich może z 5
Za to jeśli chodzi o notatki to mam wszystko na komputerze, oszczędność miejsca jeśli chodzi o przechowywanie i czasu jeśli chodzi o znalezienie czegoś 
- Zawód: filolog
no ja ze studiów mam wszystkie notatki w formie papierowej w wieeeelgaśnym pudle. Czas zrobić z tym porządek, ale sentyment mam do tego dziadostwa....
- Zawód: polityk społeczny
Ja mam notatki w 4 segregatorach (takich 10 cm) i też szkoda wywalać. W końcu w nich są 3 kierunki studiów - tyle wiedzy ;p A tak to większość notatek mam na komputerze, co też mi trochę zaśmieca i zajmuje kilka giga ;p
- anette69
- Na razie czysta sympatia

- Nieaktywny
- Zawód: student
Jestem chomikiem, mam wszystko 
ale półki już się trochę uginają, trzeba będzie posprzątać...
Posty [ 6 ]
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Zobacz popularne tematy :
Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności
© www.netkobiety.pl 2007-2024