Papierzyska, teczki, ksera, zeszyty... - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » STUDIA, SESJA I ŻYCIE STUDENCKIE » Papierzyska, teczki, ksera, zeszyty...

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

1 Ostatnio edytowany przez gothab (2011-12-15 14:44:58)

Temat: Papierzyska, teczki, ksera, zeszyty...

Witam:) chciałabym zapytać Was drogie Panie i Panowie;] ,czy Wy trzymacie materiały ze studiów, bądź ze szkoły średniej? jak długo? czy przydają sie ? jesli o mnie chodzi to część się przydaje, wykładowcy nas odsyłają do tego co już było... Ale do jasnej anielki, ile mozna to trzymac? miejsca już nie mam ;/ a szkoda wyrzucić. Jak to z Wami jest?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Papierzyska, teczki, ksera, zeszyty...

Ja trzymam tylko podręczniki. Ze studiów, bo ze szkoły średniej zostawiłam tylko kilka, te które przydadzą się na studia. Łącznie mam ich może z 5 wink Za to jeśli chodzi o notatki to mam wszystko na komputerze, oszczędność miejsca jeśli chodzi o przechowywanie i czasu jeśli chodzi o znalezienie czegoś smile

3

no ja ze studiów mam wszystkie notatki w formie papierowej w wieeeelgaśnym pudle. Czas zrobić z tym porządek, ale sentyment mam do tego dziadostwa....

4

Ja mam notatki w 4 segregatorach (takich 10 cm) i też szkoda wywalać. W końcu w nich są 3 kierunki studiów - tyle wiedzy ;p A tak to większość notatek mam na komputerze, co też mi trochę zaśmieca i zajmuje kilka giga ;p

5

Jestem chomikiem, mam wszystko big_smile

ale półki już się trochę uginają, trzeba będzie posprzątać...

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » STUDIA, SESJA I ŻYCIE STUDENCKIE » Papierzyska, teczki, ksera, zeszyty...

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024