Temat: Idealny podkład dla ładnej cery-jaki?

Kochane!Od zawsze mam problem z kupnem dobrego podkładu.Plis doradzcie coś fajnego i w przyzwoitej cenie.Szukam czegoś lekkiego,mam ładną cere,więc nie chce jej obciążać jakimś matującym podkładem.Chciałabym ją rozswietlić,dodać cerze blasku,może coś z odrobinkami złota??

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez mominka1 (2011-11-23 13:52:41)

Odp: Idealny podkład dla ładnej cery-jaki?

http://193.17.41.93/fo49/c157c9ab0002cf5949970cd4 ja polecam
a cena koło 30 zł ale na prawde warto no i starcza na długo więc na jedno wychodzi:)

3

Hm.... podkłady Diora są super dobre, tylko.....drogie, ale są również bardzo wydajne.Jak masz ładną cerę to mogą posłużyć Ci przez kilka miesięcy, a naprawdę warto! Nie robią efektu "maski" świetnie zgrywają się z kolorytem cery i w ogóle  wink

4

BOURJOIS PODKŁAD HEALTHY MIX dla mnie rewelacja

5

Super Stay 24h, Maybelline.  To świetny podkłąd dla cery taka jak twoja. ps. jeśli masz łądną cerę, czemu chcesz podkład, szkoda wink

6

Mineralne podkłady od Artdeco nie zatykają porów i fajnie rozświetlają, więc myślę, że będziesz zadowolona smile

7

trinity23 napisał/a:

Mineralne podkłady od Artdeco nie zatykają porów i fajnie rozświetlają, więc myślę, że będziesz zadowolona smile

a jaki konkretnie nadał by się do cery raczej normalnej z tendencją do przesuszania żeby nawilżał i rozświetlał i jakie ceny??

8

maybelline 24hStay. około 38 zł.

9

ja polecam "jedwabisty" podkład AA odcien kosc sloniowa. jest delikatny, niedrogi, ladnie sie wchlania, rozswietla buźkę smile

10

Jeśli chcesz podkład rozświetlający, polecam Rimmel Wake Me Up. Używam go już dobre 2 (?) m-ce i zdecydowanie jest to jeden z moich ulubieńców smile Rozświetla, nawilża, nie jest drogi i naprawdę ładnie i naturalnie wygląda na buzi! Lekki, w sam raz do buzi bezproblemowej smile

http://wizaz.pl/kosmetyki/foto/49454_250.jpg

A gdybyś szukała czegoś jeszcze lżejszego to rozejrzyj się za kremami BB, które są chyba najlepszą opcją dla skóy bezproblemowej.

11

Mam cerę suchą i wrażliwą. Długo szukałam dobrego podkładu, który nie podkreślałby suchych skórek. Moim zdaniem bardzo dobrym podkładem jest właśnie Bourjois Helathy Mix, nie daje on za dużego krycia, ale za to jest nawilżający i ładnie rozświetla cerę. No i ten zapach - super! Szkoda tylko, że nie ma trochę większego krycia. Drugim podkładem, który odkryłam niedawno jest Paese Long Cover - kupiłam go na Allegro za 20 zł z przesyłką i już wiem, że długo przy nim zostanę. Krycie ma wystarczające jak dla mnie ( większe niż Bourjois ) nie zatyka mi porów i nie podkreśla suchych skórek... smile No i dużym plusem jest cena.

12

A czy podkład Bourjois Healthy Mix ma dobrą trwałość? Bo wszystkie podkłady nawilżająco- rozświetlające trzymają się u mnie max 3 godziny...

13

wiem jak to zabrzmi ale u mnie najlepiej sprawdza się podkład http://wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=11846
po nim każdy sie zachwyca moją cerą a wypróbowałam wiele
dobry jest też vichy dermablend ale troche za ciężki na lato i cena wysoka.

14

Ja używam coco chanel ale koszt to 179zł starcza na długo , wiec jeżeli ktoś operuje taka sumą i nie oszczędza na kosmetykach to warto kupić:) Polecam

15

Skoro masz ładną cerę to po co Ci podkład??
Grzech zakrywać taką cerę!