poracie mi niewiem co jest z moim mezczyzną nietak czy zemną .gdy uprawiamy seks a raczej prubujemy zaczynamy od gry wstepnej ,pieszczoty agdy dochodzi do zbrizenia to ....nic poprostu nie wychodzi.byłam w inym zwiozku i było wszystko dobrze idearnie a co teraz czy on moze mieć członka za małego czy moze być inny powód
1. Skąd jesteś i czy naprawdę masz 34 lata (piszesz koszmarnie i jakiś powód być musi)
2. A co "nie wychodzi"? Chyba byś się zorientowała, gdyby członek partnera był zbyt mały?
Zwracaj uwagę na pisownię! Twój tekst jest ciężki do przeczytania, błąd na błędzie, błędem pogania. Istnieją słowniki. Poza tym wątkom należy nadawać konkretne tytuły (Twój nic nie mówi, oprócz tego, że nie masz pojęcia o ortografii). Proszę, byś zapoznała się z regulaminem i do niego dostosowała.
A do tematu: co znaczy, że "nie wychodzi"? Na czym polega problem?
4 2011-11-23 22:25:13 Ostatnio edytowany przez apoteoza (2011-11-25 23:25:44)
To, że ktoś popełnia błędy ortograficzne, nie potrafi pisać zbyt dobrze - nie oznacza, że nie szuka wyjaśnienia... Jeśli pani Beata chciałaby, proszę opisać sprawę albo tutaj, albo wysłać mi maila. Na pewno odpowiem.
Pozdrawiam.
ale jesteście straszni. może kobieta nie często korzysta z komputera i nie umie pisać za bardzo lub ma problemy a wy już naskakujecie na nią.
Beato może za bardzo skupiasz się na tym żeby było Ci dobrze i dlatego wychodzi nie tak jak trzeba. co do pochwy przecież jest elastyczna i jeśli byście przestali to robić na jakiś czas to trochę mięśnie będą blokować i facet będzie czuł że się troszkę zmniejszyła. przynajmniej u mnie to działa.
poza tym skoro masz tyle lat to czemu masz problemy jak nastolatka ?:0 powinnaś wiedzieć raczej o co mniej więcej chodzi .... kto interesuje się i czyta temu napewno to się przyda w zyciu i nie zginie ...poza tym też własne wnioski
Paweł24 i Zico na forum należy wyrażać się z kulturą i szacunkiem! Wszystkie obrazliwe i nie taktowne posty usunęłam.
moderatorka apoteoza