Forum Kobiet - NETKOBIETY.PL

Witaj na niezależnym Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone przez kobiety dla aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Interesująca dyskusja to nasza specjalność ...

Nie jesteś zalogowany.

Ogłoszenie

Serdecznie zapraszamy do lektury naszych redakcyjnych blogów Od kuchni oraz Po godzinach Szczególnie polecamy : Psychologia Uroda Miłość Wychowanie Polityka Samotność

#1 2007-08-19 22:17:59

lilka
Niewinne początki
Od: Wrocław

American dream dzięki Work & Travel :)

Czy byłycie kiedyś w USA w ramach Work & Travel? Jak było, warto skorzystać? Czy pomagają dużo? Czy może polecacie jakieś inne programy?No i w ogóle jak tam się pracuje? Chcę wyjechać na następne wakacje, ale wiem,że trzeba wcześniej to wszystko organizować:\

#2 2007-08-20 18:57:24

Olka234
Gość

Re: American dream dzięki Work & Travel :)

Moja kolezanka była - i strasznie niezadowolona. Wiesz jak jest okay to okay , ale jak masz tylko jakieś kłopoty to Ci nikt nie pomoze z biura ... i inie ma co na nich liczyc.

#3 2007-08-25 22:47:48

gracjelka
Gość

To racja !!! Tez slyszalam ze olewaja Cie jak juz jestes na miejscu sad

#4 2007-09-15 15:59:16

aleX
Moderator

fakt faktem tez dużo słyszałam ze ten program mówiąc delikatnie jest do bani. Sama w te wakacje byłam na "ziemi obiecanej" z programu Camp america i chciaż nie skoczyło sie to "happy endem" nie żałuje. Co przeżyłam i zobaczyłam zostanie i nikt mi tego nie odbierze. Polecam jechać w pierwszej kolejności z kimś ( aby móc potem płakać komuś w rękaw) i z programu z którego ktoś już wyjechał. Niestety na takie wyjazdy trzeba załatwiać dużo wcześniej. osobiście polecam Camp America przede wszystkim dlatego ze w porównaniu z innymi programami jest o wiele TAŃSZY!!!!! Koszt z wizami i z cała masą papierków wynosi około 2,700 zloty. Po więcej informacji zapraszam na stronę internową.....

Stopka forum