przyjemność z seksu a ... konto bankowe partnera - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » przyjemność z seksu a ... konto bankowe partnera

Strony 1 2 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 1 do 65 z 73 ]

Temat: przyjemność z seksu a ... konto bankowe partnera

Właśnie przeczytałem coś takiego:

Naukowcy odkryli, że przyjemność czerpana z seksu jest powiązana z rozmiarem...
z rozmiarem  konta bankowego partnera. Ich zdaniem bogatsi mężczyźni częściej doprowadzają kobiety do orgazmów.
Częstotliwość kobiecych orgazmów często zwiększa się wraz z wielkością przychodów partnera - powiedział odpowiedzialny za badania psycholog dr Thomas Pollet z Newcastle University.

I co wy na to Drogie Panie  ???

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: przyjemność z seksu a ... konto bankowe partnera

Ciekawe xD w sumie racja. blacharstwo sie szerzy.

3

interesujace...;) aczkolwiek ja nie mam problemow z orgazmami mimo,ze nie mam faceta milionera;)

4

Mój facet nie ma nawet samochodu a sex z nim jest cudowny i zawsze mam orgazm tongue

5

ja to mam kilka( a kochamy sie zazwyczaj okolo 1 h) i dochodze po 10 minutach bez gry wstepnej;)

6

Amelia* napisał/a:

ja to mam kilka( a kochamy sie zazwyczaj okolo 1 h) i dochodze po 10 minutach bez gry wstepnej;)

to wg teorii, którą przytoczył autor Twój mężczyzna to milioner ^^

7

Po przeczytaniu tych kilku postów można wyciągnąć następujące wnioski

1. dr Thomas Pollet z Newcastle University myli się. /mało prawdopodobne/
2. dziewczyny nie wiedzą co to orgazm   /mało prawdopodobne/
3. dziewczyny nie znają wartości pieniądza    /mało prawdopodobne/
4. dziewczęta cieszcie się gdyż macie bogatych partnerów  /mało prawdopodobne/

Jaka więc jest prawda ?

8

prawda jest taka że nie można generalizować. Nie każda kobieta jest materialistką. Czy Twoja matka czy babcia taka była ? Odpowiesz nie ..... więc nie masz prawa generalizować. Ale owszem takie kobiety są i to coraz więcej smile

9

A ja myślę, że może być to związane z bezpieczeństwem po prostu. Wiadomo - im facet bardziej kasiasty tym większy spokój o byt. A jeżeli jest spokój o byt to kobieta ma szanse być bardziej zrelaksowana, spokojną, wyluzowana itd co równa się większej otwartości na orgazm .

10

zosieńka napisała

A ja myślę, że może być to związane z bezpieczeństwem po prostu. Wiadomo - im facet bardziej kasiasty tym większy spokój o byt. A jeżeli jest spokój o byt to kobieta ma szanse być bardziej zrelaksowana, spokojną, wyluzowana itd co równa się większej otwartości na orgazm .

Przychylam się do twojego toku myślenia, ale w takim razie nie można się zgodzić z większością tekstu który napisała szirina 

Czy Twoja matka czy babcia taka była ? Odpowiesz nie ..... więc nie masz prawa generalizować. Ale owszem takie kobiety są i to coraz więcej

Nie wiem jakie poglądy miały na ten temat moja mama i babcia, może patrzyły oczyma materialistek ?  może było im to obojętne ?
Nie wiem, myślę że ty też nie wiesz co myślały twoje poprzedniczki, ale znając życie pewnie było zawsze tak samo, jak samiec miał ogień w jaskini i kilka dobrych futer do przyodziania to jego dziewczyna miała częściej orgazm od kobiety która musiała rywalizować ze swoim mężczyzną o kawałek mięsa z wspólnego ogniska, tylko że nikt w tamtych czasach nie robił takich badań.
Można więc przypuszczać że jeżeli kobieta ma gościa który nie dba o rodzinę i siedzi z piwkiem przed TV to bidulka może nawet nie wiedzieć jak orgazm wygląda, a Pani Która ma męża prezesa zarządzającego dobrze prosperującą firmą ma co noc chwile uniesienia
jednym słowem
Biednemu zawsze wiatr w oczy wieje bogaci nawet orgazm mają częściej,  ale życie szkoda gadać

11

to ja już wiem czego nie mam orgazmu smile

12

napisałeś to,bo się poważnie  nad tym zagadnieniem zastanawiasz -czy to kolejna prowokacja do dyskusji?
przecież to wcale nie ma ze sobą związku!!!!co ma stan konta do orgazmu?

13

facettoświnia napisał/a:

zosieńka napisała

Przychylam się do twojego toku myślenia, ale w takim razie nie można się zgodzić z większością tekstu który napisała szirina 

Czy Twoja matka czy babcia taka była ? Odpowiesz nie ..... więc nie masz prawa generalizować. Ale owszem takie kobiety są i to coraz więcej

Nie wiem jakie poglądy miały na ten temat moja mama i babcia, może patrzyły oczyma materialistek ?  może było im to obojętne ?
Nie wiem, myślę że ty też nie wiesz co myślały twoje poprzedniczki, ale znając życie pewnie było zawsze tak samo, jak samiec miał ogień w jaskini i kilka dobrych futer do przyodziania to jego dziewczyna miała częściej orgazm od kobiety która musiała rywalizować ze swoim mężczyzną o kawałek mięsa z wspólnego ogniska, tylko że nikt w tamtych czasach nie robił takich badań.
Można więc przypuszczać że jeżeli kobieta ma gościa który nie dba o rodzinę i siedzi z piwkiem przed TV to bidulka może nawet nie wiedzieć jak orgazm wygląda, a Pani Która ma męża prezesa zarządzającego dobrze prosperującą firmą ma co noc chwile uniesienia
jednym słowem
Biednemu zawsze wiatr w oczy wieje bogaci nawet orgazm mają częściej,  ale życie szkoda gadać

Nie wiem ja kto jest bo to moja mama zawsze była panią manager a tata pracował żeby było więcej. Wywodzę się z rodziny gdzie to kobiety zawsze umiały o siebie zadbać nie patrząc na faceta. A i tak wszyscy są szczęśliwi i żyją w zgodzie smile  Sama obecnie zarabiam dużo więcej od mojego chłopaka i to jakoś nie wpływa na jego orgazm hehe

14

brysia napisała

napisałeś to, bo się poważnie  nad tym zagadnieniem zastanawiasz -czy to kolejna prowokacja do dyskusji?

Nie wiem czy się zastanawiam, czy jest to kolejna prowokacja do dyskusji, przeczytałem taki tekst i mnie to zastanowiło, chciałem poznać Wasze zdanie na ten temat.
jeżeli się rozchodzi o Twoją uwagę

przecież to wcale nie ma ze sobą związku!!!!co ma stan konta do orgazmu?

Wybacz że będę odmiennego zdanie, ale jeżeli ktoś zrobił jakieś badania, oczywiście nie wiemy na jakiej populacji były prowadzone i przez jaki okres czasu, ale jeżeli już zrobił takie badania Dlaczego mamy wątpić w ich wynik?
Może ktoś uważa że jest to mało ważne zagadnienie, ale dla mnie jest to bardziej interesujące od wielu tematów wałkowanych na tym forum przez nieustabilizowanych emocjonalnie małolatów.
Dlatego pozwoliłem sobie wrzucić ten temat,
ale może Ty jesteś uprzedzona do mojej osoby?
po burzliwej polemice w innym wątku uważasz mnie za swojego wroga nr 1 na tym forum ?  jednak myślę że takie rzeczy nie mają miejsca.
Osobiście  muszę przyznać że nie mam uprzedzeń do twojej osoby ani do nikogo kto się zgadzał lub nie z moimi tekstami i każdy Twój post czytam z należytą uwagą i zainteresowaniem.
Pozdrawiam serdecznie

15

facettoświnia napisał/a:

drejka
z całym szacunkiem, ale uważam że tytułów do tego wątku można napisać kilkaset i też będą odpowiednie, dziwię się jedynie że moderator postanowił zmienić mój tytuł, tak bez powodu, a gdy zapytałem dlaczego? to nie raczył odpowiedzieć tylko z racji piastowanego stanowiska usunął moje zapytanie
Jestem zaskoczony takim załatwianiem pewnych spraw.
Jeżeli uważał że trzeba zmienić tytuł tom powinien choć napisać
Tak uważałem /uważałam/ że ten wątek powinien mieć taki a taki tył, a nie bez słowa postępować tak jak postąpił.
Może jest to ogólnie przyjęte na tym forum, ale ja mogę mieć swoje zdanie na ten temat, jeśli nie to w jakim celu się takie forum prowadzi ???
Moderator zrobił jak zrobił ale mnie osobiście się takie postępowanie nie podoba.

No ok chłopię ale po to jest chyba opcja kontakt z redakcją aby się w takich sprawach kontaktować sądzisz ze gadanie na forum o tym jaki jest pokrzywdzony słuszną moim zdaniem zmianą nazwy wątku jest konieczne a później wypisywanie ile to władza mozę stary w jakic czasach ty żyjesz dostosuj się do tego frum czy usunięto twoje posty za poglądy nie poprostu zaśmiecamy forum ja też teraz to robie i wiem że to usuną ale przynajmniej bedą czyste watki na temat i nie mam nic przeciwko

pozdro

16

facettoświnia mam prośbę : czy mógłbyś napisać jaki był pierwotny tytuł tego wątku ? Nie jestem na bieżąco , nie zaglądałam przez weekend na forum , a chciałabym realnie ocenić sytuację.

17

odnośnie wątku, to zastanawiam sie jak to się ma do mnie
mam przyjemnośc z seksu i wspólne konto z moim partnerem he he

18

Rzeczywiście , tytuł wymyśliłeś mało ambitny , ale jak na Ciebie przystało bardzo bezpieczny i uniwersalny.Nikt by Ci nie mógł zarzucić , że jest w nim napisane coś nie na temat.No , ale porządek musi być.
A co do mojego odczucia na temat tego zagadnienia...no cóż...Dla mnie abstrakcja big_smile Każdy może to interpretować po swojemu ( czy o to chodziło ? ).
Czy na pewno chodzi o rozmiar konta ? Czy teraz tak się teraz po prostu TO nazywa ? smile

19

Jeanne
Dzięki za komplement na temat tytułu, aluzję zrozumiałem  wink
ale zostawmy już ten nic nie zmieniający epizod który uczynił moderatora najważniejym człekiem w tym wątku
napisałaś:

A co do mojego odczucia na temat tego zagadnienia...no cóż...Dla mnie abstrakcja, Każdy może to interpretować po swojemu ( czy o to chodziło ? ).  Czy na pewno chodzi o rozmiar konta ? Czy teraz tak się teraz po prostu TO nazywa ?

Właśnie ja jestem ciekaw jak to jest, a Ty mi zadajesz pytania, tak się składa że ja nie wiem jak to jest z tym orgazmem który ma powiązanie z wyciągiem bankowym, choć muszę powiedzieć że aktualnie wpływy na konto mojej żoneczki też są większe od moich ale ja jakoś nie zauważyłem radykalnej zmiany w moich orgazmach, może bym odczuł większe uniesienia jak by te wpływy były w EURO ale że są w PLN to jakoś nie ma dla mnie znaczenia  wink
tylko że facet, wiadomo facet to ..... lol gruboskórny jest a kobieta to delikatna istota, może jest jej łatwiej osiągnąć zadowolenie z dużej kasiorki?
ale właśnie o to pytam

20 Ostatnio edytowany przez Amelia* (2009-01-19 15:46:19)

wazne jest,aby czuc sie bezpiecznie w zwiazku,ale widzisz,ja nie wybieram sobie partnera wedlug grubosci portfela,bo po pierwsze,to ja chodze do lozka z kims jak kogos kocham,a wiadomo,ze serce nie sluga,i jak sie zakocham,to nikt mi tego nie wybije z glowy.wiem,ze troche odbieglam od tematu,ale konczac: mysle,ze przewaza tutaj wiekszosc kobiet,ktore sa ze swoimi panami,bo ich kochaja,a nie dla kasy;)

21

Po waszych  odpowiedziach można powiedzieć że
dr Thomas Pollet z Newcastle University się myli

22

A może się mylili, bo nie mieli obiektywnego sposobu zbadania prawdziwości odczuwania przez kobiety orgazmów? Podobno dla wielu mężczyzn ważne jest to, jak dobrymi są w sprawach seksualnych. Może kobiety udają, że mają orgazmy, żeby oni się lepiej czuli? W sumie ciężko sprawdzić, kiedy kobieta ma orgazm, więc jest możliwość udawania. A wiadomo, konto bankowe partnera może być dla niektórych dużą motywacją do sprawiania przyjemności i zabiegania, by nie utracić kury znoszącej złote jajko. Co o tym myślicie?

23

szczerze?Nigdy nie udawalam orgazmu,a nawet jakbym chciala,to moj by to zauwazyl;)

24

Jeanne napisał/a:

facettoświnia mam prośbę : czy mógłbyś napisać jaki był pierwotny tytuł tego wątku ? Nie jestem na bieżąco , nie zaglądałam przez weekend na forum , a chciałabym realnie ocenić sytuację.

Mam pytanie : dlaczego została wykasowana odpowiedz facettoswinia na mojego posta ? Z tego co on pisze , chyba sam tego nie zrobił , a jeśli zrobiły to "siły wyższe" to napiszę tylko tyle , że sami robią zamęt na tym forum swoim postępowaniem.

25

a jak piszę że
  każda władza deprawuje, nawet ta najmniejsza
to się ze mną nie zgadzacie
ha ha ha

26 Ostatnio edytowany przez CookieBitch (2009-01-20 11:22:57)

dlaczego uważasz, że to iż dr Thomas Pollet się myli  jest mało prawdopodobne? rozumiem, że męska solidarność itd ale zakładasz z góry, że wszystkie kobiety to materialistki.

27

facettoświnia napisał/a:

Po waszych  odpowiedziach można powiedzieć że
dr Thomas Pollet z Newcastle University się myli

przepraszam nie widziałam tego smile

28

facettoświnia napisał/a:

a jak piszę że
  każda władza deprawuje, nawet ta najmniejsza
to się ze mną nie zgadzacie
ha ha ha

kurcze!!zaczynam się przychylać do twoich stwierdzeń jak patrzę co tu się dzieje

29

brysia napisała

kurcze!!zaczynam się przychylać do twoich stwierdzeń jak patrzę co tu się dzieje

jak że mi miło że zaczynasz myśleć    "Ma chłop rację"
ha ha ha ha
a jak już pomyślisz że raczej nie jestem 'szalonym" to będzie TO

a co do tej władzy nawet najmniejszej to jak wiecie żyję na tym świecie kilka ładnych latek, zaobserwowałem coś takiego że nawet za komuny babcia klozetowa była 'WŁADZA" wszak to ona dzieliła papier toaletowy w publicznym szalecie, już pisałem ten tekst, ale jak wiele innych ktoś kto ma WŁADZĘ na tym forum skasował mi go
a swoją drogą to ciekawe czasy były za tej komuny hi hi hi

siema
Piękne Panie

30

bardzo ciekawe,powiedziałabym nawet że było dużo lepiej niz za demokracji

31

Jeszcze zaświtało mi coś takiego w głowie
Drogie Panie,
a może nie jesteście w stanie powiedzieć jak to jest z tym orgazmem z bogatym goście z takiej przyczyny że nie spotkałyście mężczyzn z dużą kasą?
bardzo proszę nie przyjmować powyższych słów jako osobistych przytyków, tak się zastanawiam nad tym tematem.

Wiem wiem
że pewnie jest to utopia takie myślenie,  ale najpierw pasowało by może określić próg dochodów partnera, ja powiem  tak może 100 tys miesięcznie było by dobrą kwotą ?
Co myślicie o takim "orgazmowym progu finansowym"  ??

32

Mi się wydaje że Pan powinien już skończyć swoje filozofie na ten temat i dać spokój. Kto chce to robi to z biedakiem którego miesięczny dochód wynosi 1300 zł, kto chce będzie to robił z politykiem, a jeszcze inny ktoś z prawnikiem. Człowiek jest człowiekiem, tak jak i ja i Pan.
Może temu profesorkowi chodziło o taki przykład:
Jest sobie para zakochanych, on traci prace a ma na karku wzięty kredyt na 15 tyś lub więcej. Ona utrzymuje go przez 4-5 miesięcy bo on się załamał a potem ma trudności z podjęciem pracy. Czy kobieta ciągle zmęczona pracą i która się martwi nie dość że o kondycje psychiczna partnera, to jeszcze o ich wspólne długi które stale rosną, czy ona będzie miała ochotę na sex ?
Może tu o to chodziło nie wiem. taka myśl mi się nasunęła

33

szirina
temat jak każdy inny, a powiem więcej,
mnie się  wydaje że nawet bardziej interesujący od wielu na tym forum,
oczywiście jest to każdego indywidualna ocena, może Ty wychodzisz z założenia że nie jest wart roztrząsania, ale pozwól innym mieć odmienne zdanie.
Pozdrawiam Serdecznie

34

Moim zdaniem związek konta bankowego z jakością pożycia intymnego jest mało wiarygodny.. Oczywiście dr Thomas Pollet z Newcastle University może mieć własne zdanie, być oparte na wartościowych badaniach, jednak gdyby wierzyć wszystkiemu... Na podstawie wypowiedzi wielu kobiet, które tu zajrzały, można wysunąć twierdzenie, że być może dr się mylił.. Co prawda ilość kobiet na pewno nie byłaby wystarczająca, ale nie odezwała się żadna kobieta, która zgadzałaby się z poglądami dr Thomasa.. Ze  swojej strony powiem, że dla mnie nie ma znaczenia fakt, że mój mężczyzna nie ma samochodu i własnego mieszkania.. To dotyka raczej sfery typowo materialnej, o której nie myślę, kiedy się z nim kocham smile

35

facettoświnia napisał/a:

szirina
temat jak każdy inny, a powiem więcej,
mnie się  wydaje że nawet bardziej interesujący od wielu na tym forum,
oczywiście jest to każdego indywidualna ocena, może Ty wychodzisz z założenia że nie jest wart roztrząsania, ale pozwól innym mieć odmienne zdanie.
Pozdrawiam Serdecznie

Zgadzam się lecz forma czasem w jaki Pan to robi jest trochę nie miła. Każdy z nas jest po trochu materialistą i nie uwierzę w to że tak nie jest.  Ale żeby to zakłócało osiąganie orgazmu to lekka przesada. Jeśli na Pana orgazm nie wpływa to że żona ma większe  dochody niż Pan to dlaczego nie miało by być tak samo odwrotnie ?? Co to kobieta jakiś inny gatunek ? To nie człowiek ? Odłączam się już z tego tematu ponieważ mam wrażenie że stara się Pan udowodnić nam wszystkim tu obecnym na forum kobietom, że nasza płeć to jakaś gorsza jest i kierujemy się pieniędzmi a nie uczuciami. Tak, jest wiele takich kobiet na świecie, ale są wyjątki i świat nie jest taki zły i do końca zepsuty. Chyba sam Pan ma żonę, więc niech pan się jej zapyta czy przez to że Pan mniej zarabia ona nie może osiągnąć orgazmu. Pozdrawiam i żegnam smile)

36

szirina 
Dlaczego tak nerwowo, spokojnie, czy temat jest aż tak drażliwy dla Ciebie Droga Pani?
Gdzieś kiedyś już pisałem że kocham i cenię wszystkie kobiety bez względu na ich wiek, wygląd, kolor włosów lub skóry dlatego pytania które padły

Co to kobieta jakiś inny gatunek ? To nie człowiek ?

myślę że nie są kierowane pod moim adresem.
Pozdrawiam
i proszę o więcej wyrozumiałości

37

Uważam że badania były przeprowadzone na określonej grupie więc nie mozna mówic że są reprezentatywne to po pierwsze po drugie gdy badacz chce to może tak naprowadzac by uzyskac odpowiednie wyniki.
Nigdy nie przespałam się z takim co to ma pokaźne konto i to nie bynajmniej dlatego że nieznałam tego typu faceta jednak właśnie ze względu na portfel .
Zawsze płaciłam za siebie , bo nie imponowali mi panowie którzy kupuja uczucia.
A orgazm raczej ma więcej wspulnego ze zrozumieniem potrzeb partnera niż z kontem choc znam takie panie dla których właśnie to konto ma na to wpływ.

38

fenix- no właśnie..czyli są takie osoby..
Ale zapewne konto ma wpływ na to, że one interesują się takimi facetami, bo chcą mieć z tego korzyść, a nie po to, by mieć np. większy orgazm.. Z drugiej jednak strony może to być taki łańcuszek.. Przyjemne z pożytecznym..
osobiście nie znam takiej kobiety/ kobiet ...

39

Najpierw jak to przeczytałam- pomyslałam- ale bzdury!!! Jednak zaczęłam się zastanawiać i doszłam do następujących wniosków: one są czysto teoretyczne-bo ja nie mam faceta ani z kontem bankowym obficie zaopatrzonym ani bez niego:
Zakładam,że  spotykam się  z bogatym facetem.Facet kupuje mi jakiś prezent.... ja ....... no cóż.....nie mam zbyt wiele... więc "zaszaleć " z zakupami nie mogę by się zrewanżować .Ha....... myślę sobie........ jest sposób- by Mu za niego pięknie podziękować...... przechodzę  samą siebie ...... wdzięczę się...... mizdrzę...... cały czas mając w pamięci,że to jest mój sposób wdzięczności..... ale z tym orgazmem...... to już nie wiem...... moja wyobraźnia tak daleko nie sięga.
Jedno wiem na pewno- miłości do garnka włożyć się nie da.I tam gdzie zaczyna się bieda- przeważnie i miłość się kończy.A propos tematu- przypomniał mi się dowcip: przychodzi mąż do domu- żona stoi przy kaloryferze.Mąż pyta.... kochanie.... co dzisiaj na obiad.? Nie widzisz....... właśnie Ci go grzeję.........

40

Jeśli napisałam że znam takie panie chodziłao mi o to że jak go stac na taką dziewczyne to i ja stac na kilka jęków ochów i achów tongue
A co do realnego orgazmu to watpie smile

41

Danusia napisał/a:

Najpierw jak to przeczytałam- pomyslałam- ale bzdury!!! Jednak zaczęłam się zastanawiać i doszłam do następujących wniosków: one są czysto teoretyczne-bo ja nie mam faceta ani z kontem bankowym obficie zaopatrzonym ani bez niego:
Zakładam,że  spotykam się  z bogatym facetem.Facet kupuje mi jakiś prezent.... ja ....... no cóż.....nie mam zbyt wiele... więc "zaszaleć " z zakupami nie mogę by się zrewanżować .Ha....... myślę sobie........ jest sposób- by Mu za niego pięknie podziękować...... przechodzę  samą siebie ...... wdzięczę się...... mizdrzę...... cały czas mając w pamięci,że to jest mój sposób wdzięczności..... ale z tym orgazmem...... to już nie wiem...... moja wyobraźnia tak daleko nie sięga.
Jedno wiem na pewno- miłości do garnka włożyć się nie da.I tam gdzie zaczyna się bieda- przeważnie i miłość się kończy.A propos tematu- przypomniał mi się dowcip: przychodzi mąż do domu- żona stoi przy kaloryferze.Mąż pyta.... kochanie.... co dzisiaj na obiad.? Nie widzisz....... właśnie Ci go grzeję.........

Jak zwykle.. nic dodać , nic ująć tongue

42

Hm
czytam czytam i nie wiem jakie wnioski mam wyciągnąć może tak:
1. ?dr Thomas Pollet z Newcastle University się myli ?

2.?dr Thomas Pollet został  wprowadzony w błąd przez respondentki ?
tylko w jakim celu miały by go badane  Panie wprowadzać w błąd ?

3. ?dr Pollet powinien zrobić badania w naszym kraju i dopiero poznał by jaka jest prawda ?

4.?Przez naszą Polska  zaściankowość nie jesteśmy w stanie zrozumieć wyzwolonych i światowych kobiet?

Tylko bardzo proszę nie odbierać mojego głośnego rozmyślania jako chęć uszczypnięcia Polskich Pań

43

Nie mama kwestionariusza pytań ale ad1. moze były tendencyjne
ad2. Może ten dr. Thomas chciał opublikowac jakiej badania ale brakło mu weny
ad.3 Orgazm a zabezpieczenie przyszłoście nie maja zanaku równości
ad.4 Facet który ma pokaźne konto ma jedno zmartwienie , czy zaspokaja swoją kobiete wię dla satysfakcji po prostu się stara smile

44

badania powinny byc obiektywne i sprawdzalne!  po wypowiedziach na forum raczej nie stwierdzamy,ze doktor pollet czy jego kumpel ma racje.

45

hm
można powiedzieć o mnie że " wiem że nie wiem nic"
może jeszcze takie teksty:
"Dr Thomas Pollet z Uniwersytetu w Newcastle powiedział: ?Częstotliwość orgazmów u kobiet rośnie wraz z dochodem ich partnerów?. Przyczyną takiego stanu rzeczy ma być ewolucyjnie wypracowany mechanizm, który pozwala samicom naczelnych oceniać jakość samców."
" Spośród 1534 kobiet, których szczegółowe dane o życiu seksualnych trafiły do badaczy, 121 miało w czasie seksu orgazmy ?zawsze?, 408 ?często?, 762 ?czasami? zaś 243 ?rzadko lub nigdy?. Rozkład ten w pełni pokrywał się z rozkładem zamożności partnerów seksualnych tych kobiet."
i co wy na to ?

46

Proszę zwrócić uwagę na ten tekst:
wypracowany mechanizm, który pozwala samicom naczelnych oceniać jakość samców."
samica ocenia jakość samca

47

lub takie tekst
" Specjalista wyjaśnił: ?Gdy kobieta nie jest płodna, pragnie mężczyzn o bardziej kobiecych cechach. Jednak gdy osiąga szczyt swojej płodności, rozgląda się za bardzo samczymi mężczyznami, typu graczy w rugby?. Normalnie kobiety wolą delikatniejszych mężczyzn, istnieje bowiem większe prawdopodobieństwo, że będą oni dbać o relacje i inwestować w potomstwo, jednak przez tydzień każdego miesiąca, gdy kobietę najłatwiej zapłodnić, włącza się u niej program poszukiwania samca z najlepszymi genami - dziś to oznacza przede wszystkim mężczyznę o odpowiednio grubym portfelu."
lub
" Mężczyźni  nauczyli się  podświadomie wykrywać, kiedy kobieta jest płodna. Przeprowadzone na striptizerkach z nocnych klubów badania wykazały, że mężczyźni dają płodnym tancerkom znacznie wyższe napiwki, niż tym które akurat menstruują. Kobiety zdradzają się zmianą zapachu i kształtu ciała oraz odmiennym zachowaniem - wszystko to jest wychwytywane przez mężczyzn.'
jednym słowem Drogie Panie jest to nie zależne od nas,
może jeszcze taki cytat
" Wyniki badań ciekawie podsumowała pewna londyńska, 27-letnia prawniczka, Cassie. ?Oczywiście - o wiele lepiej sypiać z facetami, którzy mają dużo pieniędzy. Każda dziewczyna, która twierdzi inaczej, kłamie. Bogaci są potężni, pewni siebie, charyzmatyczni. Wiedzą, czego chcą i jak to dostać. To się przekłada na bycie wspaniałym kochankiem?.

48

facettoświnia napisał/a:

l
" Wyniki badań ciekawie podsumowała pewna londyńska, 27-letnia prawniczka, Cassie. ?Oczywiście - o wiele lepiej sypiać z facetami, którzy mają dużo pieniędzy. Każda dziewczyna, która twierdzi inaczej, kłamie. Bogaci są potężni, pewni siebie, charyzmatyczni. Wiedzą, czego chcą i jak to dostać. To się przekłada na bycie wspaniałym kochankiem?.

A może na podniesienie własnego ego to tak jak z samochodem , skoro jest bogaty jak by mogło byc inaczej musi byc de best w łóżku smile
A co do kłamstwa no cóż nie jedna udaje orgazm w celu polepszenia samopoczucia swojemu macho,
niektóre kobiety podnieca widok 6 zer zaraz za jedynka na koncie swojego pana tongue

49

fenix napisała 

niektóre kobiety podnieca widok 6 zer zaraz za jedynka na koncie swojego pana

Myślę że większość kobiet podnieca taki widok,
tylko bardzo proszę się nie zarzekać że " nie nie, mnie to nie rajcuje" itp teksty
jakiś mi się nie chce wierzyć aby większość z Pań widziała takie konto u swojego partnera, a jak nie widziała to nie wie czy ją to podnieca czy nie podnieca    ha ha ha ha ha
Pozdrawiam
i życzę takiej  podwyżki waszym Parterom abyś cie mogły sprawdzić czy konto z tyloma zerami jest orgazmo twórcze czy raczej jest to nie istotny slogan.

50

ilość kasy a orgazm /??? bzzzdury !!!!/ proszę podać linka lub autora książki skąd Pan czerpie te cytaty bo nie wierze. Orgazm a gruby portfel ?? nie wierze !!!! Może one udawały żeby im ten bogaty snobek dał na nowe futro czy co. Normalnie nie wierze !!!!!! " tak ooo tak kochanie dobrze, dojdę bo masz tyle tysięcy na koncie bankowym suuuper o tak" hehehehehe nie możliwe

51

szirina
możesz wierzyć lub nie wierzyć tym badaniom twoja sprawa, jeśli się rozchodzi gdzie wyczytałem jak ty to piszesz "bzdury" to wyczytałem na portalu telewizji TV24
Twój tekst mi przypomina taki slogan  "a tam kasa nie ważna zdrowie najważniejsze"
oczywiście że jest w tym trochę prawdy tylko kiedyś wyjaśnił mi to kumpel
który powiedział tak:
"nie masz kasy no więc nie stać cię na dobre i zdrowe żywienie, nie stać cię na wypoczynek, na wczasy, na basen, siłownie  i wiele innych rzeczy a o odpowiednim leczeniu przez dobrych specjalistów możesz zapomnieć
jeśli masz pieniądze to stać cię na to wszystko a jak masz naprawdę duże pieniądze  to nawet możesz sobie to i tamto wymienić"
i muszę powiedzieć że jak tak patrzę sobie na ten nasz świat  i przypominam sobie jego słowa to muszę przyznać mu rację, dlatego też nie należy skreślać badań które coś nam mówią tylko zastanowić się spokojnie nad ich wynikami, a twierdzenie że jeżeli gość ma na koncie ileś tam milionów to nie ma nic wspólnego z orgazmem partnerki  przypomina mi właśnie takie życzenie zdrowia bo na nic innego nas nie stać.
Ja jednak muszę powiedzieć że przychylam się do wyników tych ciekawych badań i od jutra zaczynam odkładać kasę aby moja partnerka częściej miała orgazm jak zobaczy wyciąg z konta, tylko nie wiem kiedy ja nazbieram tyle kasy aby było choć te 6 zer po jedynce ale cóż mi zostało, nic nie mogę więcej zrobić
ha ha ha

52

No nie do końca za pieniądze kupisz pozycje ale nie szacunek, kupisz sex ale nie miłość ,  za pieniądze kupisz lekarstwa ale nie zdrowie.

53

fenix 
Bardzo proszę nie zrozum mnie źle, ale ja troszkę inaczej patrzę na te sprawy.

Myślę że jestem w podobnej sytuacji jak Ty /choć pewności nie  mam/
ale ja np nie posiadam dużo kasy w banku, też nie jestem na liście 100 najbogatszych polaków w naszym kraju, powiem więcej myślę że nie ma mnie nawet na liście 100 najbogatszych mieszkańców na moim osiedlu, nie rozpaczam z tego powodu jest mi to obojętne, cieszę się że wiodę spokojny ustabilizowany żywot ale wiem jedno że takim gościom jak ja nie pozostaje nic innego jak myśl 'kurcze jak dobrze że mam zdrowie" .
To takie uproszczenie sytuacji, idąc twoim tokiem myślenia można powiedzieć że bogaty to bankowo musi być chory, a tak nie jest, zapewne procentowo choroba czy też zdrowie dotyka w takim samym stopniu ludzi bogatych jak i biednych tylko człowiek z większą kasą ma więcej szans na wyleczenie niż biedak, taka jest prawda.
Piszesz o szacunku,
powiedz mi tak szczerze o jakim szacunku mówisz ?
czy jak wybierzesz się do Hotelu Sharaton ze swoim chłopakiem i w tym czasie zjawi się tam Pan Niemczycki a będzie jeden stolik to kto go otrzyma ?
odpowiedź jest jasna i bez dyskusyjna
kto to darzy nas 'szaraczków'" takim szacunkiem, sąsiad z piętra niżej któremu pożyczyłem wiertarkę, czy sąsiadka z parteru której zrobiłem zakupy jak była chora ?
Kogo to interesuje w tym zaganianym materialistycznym świecie ?
nikogo, kompletnie nikogo to nie interesuje.
Piszesz że za pieniądze kupi się sex ale nie miłość?
a kto Ci tak powiedział ?
sąsiadka która ma tyle co my, czyli prawie tyle co nic ?

W całym tym temacie można powiedzieć że Wasze podejście co do kasy jest takie:
Człowiek bogaty to bankowo musi być, chory, zakompleksiony, musi płacić za sex bo miłości to na pewno nie zazna, orgazm to tylko może zobaczyć na DVD lub jak my biedaki mu opiszemy to przeżycie na forum, a badania które przeprowadził dr Thomas Pollet z Newcastle University to kompletna bzdura, a sam badacz został okłamany przez swoich respondentów.

czy taki wniosek jest prawdziwy ??
jak myślisz ?

54

Pewnie coś w tym jest...jakaś prawda...Bo jak by tak pomyśleć , to pewnie mało która z kobiet byłaby zdolna , żeby na luzie i z niecierpliwością pomyśleć o uciechach cielesnych - nie mówiąc już o przeżywaniu orgazmu-kiedy nie ma co do garnka włożyć , i zastanawia się , czy wystarczy w tym miesiącu na opłaty, na książki dla dzieci do szkoły, na antykoncepcję ?...Jak człowiek nie ma zmartwień , to i o przyjemnościach myśli , a nie tylko o przyziemnych sprawach.Wiadomo...my kobiety kochamy swoich mężczyzn nawet jak są biedni , ale czy w łóżku są wtedy fajerwerki , myślimy o orgazmach kiedy myśli zaprząta zupełnie co innego ? No chyba , że facet jest biedny , a my mamy złota kartę ...Wtedy luz smile

55

Mój drogi źle odebrałeś moją sentencje oczywiście pieniądze są ważne ale nie najważniejsze, nigdy nie patrzyłam na stan konta jak brałam ślub mój mąż miał jedną wlizke w której było pare ciuchów, a mimo to wolałam go od faceta który miał fajne auto własny dom i firme deweloperską.
Są żeczy ważne i ważniejsze do tego żeby kobieta miała orgazm nie trzeba konta a faceta który rozumie jej potrzeby i tyle.

56

CookieBitch napisał/a:

Ciekawe xD w sumie racja. blacharstwo sie szerzy.

Z chęcią bym Ci udowodnił, że się mylisz.

57

taa?? wiele dziewczyn w moim wieku nosi te krótkie spódniczki, mnóstwo złotych dodatków i maski na twarzach... a chłopaków mają w ciągu roku tylu, że aż się w głowie nie mieści. Przykład? moja przyjaciółka... kiedyś bo teraz raczej nie mamy tematów do rozmowy... zabierz ją parę razy na solarium, kup parę ładnych rzeczy i już jest Twoja a po wszystkim... żegnaj. To są właśnie dziewczyny z naszej samochodówki. Nie wszystkie oczywiście... ale większość chyba i wiele z nich tego uczy się właśnie tam. No cóż szkoła uczy życia. Ile razy ona była zafascynowana tym tym czy tam... bo ma fajny samochód neutral Przykre... ale taka jest prawda. Coraz młodsze dziewczyny tak zaczynają... ostatnio widziałam zdjęcia koleżanki na fotka.pl w stringach i biustonoszu...ma niecałe 15 lat więc nie wiem co ona chce na razie pokazać. W danych napisała, że ma lat 16 i mieszka we Wro... a to wcale nie prawda, codziennie ją w szkole widzę...ale czego to kobieta nie wymyśli... jedne się odmładzają inne postarzają... wszystko byle by GO mieć. Albo jej notka do zdjęcia na photoblogu " jestem sexy"... tak wychowywane są dziewczyny teraz... i jest ich coraz więcej.

Masz kase-jestem Twoja. ich motto życiowe.

58

Taaa...

Ps. Nie cierpię mini spódniczek, złotej biżuterii, podkładów, lustereczek, torebeczek, koloru różowego i telefonów komórkowych. Uwielbiam za to naturalne rzęsy, suche usta i ciekawą fryzurę. No i oczy. Koniecznie duże... I pisz na temat Aguś.

59

Napisałeś że blacharswo wcale a wcale się nie szerzy.. więc pokazałam Ci na co wyrosną dzisiejsze 15latki.

60

Ech...

61

ja się kłócić nie chcę... zbyt wiele razy tutaj ktoś mi podnosił ciśnienie i plułam jadem. Kiedyś mnie za to wywalą..

62

I dobrze! Bo kiedy moja kobieta usta otwiera to zaraz jej zamykam (swoimi). Idź już spać bo rano szkoła.

63

Przykro mi ale mam ferie.

64

a co tu taki spokój na tym wątku ?
nic się nie dzieje, sielanka taka jakaś panuje, nie może być monotonii takiej,
Do dzieła więc forumowicze, do dzieła   wink

65

CookieBitch napisała

zbyt wiele razy tutaj ktoś mi podnosił ciśnienie i plułam jadem.

Coś o tym wiem, aż mnie monitor opluł, dobrze że jestem człek spokojny  i  zaszczepiony przeciwko takim złośnicą  wink
ale nie martw się czas zrobi swoje,  wychłodzi rozpaloną głowę   wink

Posty [ 1 do 65 z 73 ]

Strony 1 2 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » przyjemność z seksu a ... konto bankowe partnera

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024