Witam wszystkich... jak na razie mi się spodobało i mam nadzieję, że dalej tak będzie ![]()
Aneta, 20 lat, ale tylko do grudnia
Urodziłam się w Łodzi, mieszkałam pod Łodzią kilkanaście lat, później w Toruniu. Teraz studiuję w Gdańsku, turystykę i rekreację - specjalizacja turystyka uzdrowiskowa, wellnes i SPA. Później mam nadzieję pracować w jakimś fajnym salonie odnowy biologicznej, salonie SPA lub czymś takim.
Po za tym uwielbiam książki. Co prawda teraz od czytania odrywa mnie internet, ale pomimo tego staram się znaleźć trochę czasu w tygodniu, żeby poczytać. Czy to wieczorkiem przed snem, czy na wykładach, ale zawsze coś. Moim ulubionym autorem, a właściwie autorką jest Joanna Chmielewska, mam kilka Jej książek w swojej prywatnej biblioteczce, a mam zamiar go uzupełnić, do wszystkich pozycji napisanych przez Chmielewską. Wychodzi na to, że jestem też pedantką w niektórych sprawach, bo jeśli chodzi o te książki to najlepiej, żeby wszystkie były z jednego wydawnictwa, bo mają ten sam wygląd
Dziwne, że co do porządku w pokoju już tak nie mam ![]()
Uwielbiam też herbatę i piję ją nałogowo. Najlepiej owocową, albo cynamonową. Tylko i wyłącznie w kubku. Duuużym kubku i zawsze jestem w trakcie poszukiwań większego, niż ten, który kupiłam ostatnio.
Kocham zwierzęta. Już się szykuję do kupna psiaka. Brązowego Beagla, suczki, którą nazwę Czekolada.
Do tego jeszcze dorzucę fotografię. Bo chociaż aparat mam nie najlepszy, to lubię robić zdjęcia. Jednak od dłuższego czasu mam przerwę, bo aparat popsuty, ale w wakacje mam zamiar nadrobić to niedopatrzenie ![]()
W Gdańsku mieszkam sama i tak sobie jeżdżę między Gdańskiem, a Toruniem odwiedzając chłopaka, lub czasem wpadając do domu dziadków, bo rodzice od kilku lat za granicą.
Nie cierpię chamstwa i głupoty. A ludzi, u których te obie cechy są połączone omijam szerokim łukiem.
Czasem jestem wredna i lubię się czepiać, więc musizie mi to wybaczać od czasu do czasu ![]()