To ja też się przywitam :) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » To ja też się przywitam :)

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 24 ]

1 Ostatnio edytowany przez Delicious (2009-07-22 22:48:19)

Temat: To ja też się przywitam :)

Witam wszystkich... jak na razie mi się spodobało i mam nadzieję, że dalej tak będzie smile

Aneta, 20 lat, ale tylko do grudnia wink Urodziłam się w Łodzi, mieszkałam pod Łodzią kilkanaście lat, później w Toruniu. Teraz studiuję w Gdańsku, turystykę i rekreację - specjalizacja turystyka uzdrowiskowa, wellnes i SPA. Później mam nadzieję pracować w jakimś fajnym salonie odnowy biologicznej, salonie SPA lub czymś takim.

Po za tym uwielbiam książki. Co prawda teraz od czytania odrywa mnie internet, ale pomimo tego staram się znaleźć trochę czasu w tygodniu, żeby poczytać. Czy to wieczorkiem przed snem, czy na wykładach, ale zawsze coś. Moim ulubionym autorem, a właściwie autorką jest Joanna Chmielewska, mam kilka Jej książek w swojej prywatnej biblioteczce, a mam zamiar go uzupełnić, do wszystkich pozycji napisanych przez Chmielewską. Wychodzi na to, że jestem też pedantką w niektórych sprawach, bo jeśli chodzi o te książki to najlepiej, żeby wszystkie były z jednego wydawnictwa, bo mają ten sam wygląd wink Dziwne, że co do porządku w pokoju już tak nie mam wink

Uwielbiam też herbatę i piję ją nałogowo. Najlepiej owocową, albo cynamonową. Tylko i wyłącznie w kubku. Duuużym kubku i zawsze jestem w trakcie poszukiwań większego, niż ten, który kupiłam ostatnio.

Kocham zwierzęta. Już się szykuję do kupna psiaka. Brązowego Beagla, suczki, którą nazwę Czekolada.

Do tego jeszcze dorzucę fotografię. Bo chociaż aparat mam nie najlepszy, to lubię robić zdjęcia. Jednak od dłuższego czasu mam przerwę, bo aparat popsuty, ale w wakacje mam zamiar nadrobić to niedopatrzenie wink

W Gdańsku mieszkam sama i tak sobie jeżdżę między Gdańskiem, a Toruniem odwiedzając chłopaka, lub czasem wpadając do domu dziadków, bo rodzice od kilku lat za granicą.

Nie cierpię chamstwa i głupoty. A ludzi, u których te obie cechy są połączone omijam szerokim łukiem.

Czasem jestem wredna i lubię się czepiać, więc musizie mi to wybaczać od czasu do czasu wink

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: To ja też się przywitam :)

witam na forum

3

Cześć i witamy na forum. Ja też lubię książki smile

4

witaj, ahoj!

5

witaj:)

6

I ja się przywitam smile

7

Hej, hej !

8

herbata.. to co nas łączy ^^

9

smile

10

Witaj w naszym gronie smile

11

Witaj Anetko- wiele dobrego niech Cię tu spotka

12

Po pierwsze: jest może ktoś z Gdańska??

A po drugie to może uzupełnię trochę info o sobie wink
Bo tak poskąpiłam na początku
Studiuję turystykę i rekreację, jestem na pierwszym roku i zastanawiam się nad wyborem specjalizacji. Wellness i Spa, albo zarządzanie w gastronomii i hotelarstwie. Mam z tym wielki problem hmm Może ktoś doradzi? smile
Po za tym jak już pisałam uwielbiam książki. Co prawda teraz od czytania odrywa mnie internet, ale pomimo tego staram się znaleźć trochę czasu w tygodniu, żeby poczytać. Czy to wieczorkiem przed snem, czy na wykładach, ale zawsze coś wink
Co do herbaty to piję ją nałogowo. Tylko i wyłącznie w kubku. Duuużym kubku. O tej porze roku mam praktycznie taki okres, że pusty kubek koło mnie rzadko stoi. Wypiję jedną, idę robić następną. Najlepiej owocową, albo cynamonową.
Do tego jeszcze dorzucę fotografię. Bo chociaż aparat mam nie najlepszy, to lubię porobić zdjęcia. Chociaż od dłuższego czasu mam przerwę, bo aparat popsuty...
W Gdańsku mieszkam sama i tak sobie jeżdżę między Gdańskiem, a Toruniem odwiedzając chłopaka, lub czasem wpadając do domu dziadków, bo rodzice od kilku lat za granicą.

13

Witaj wśród nas smile

14

Ja tu jestem od stycznia wink

15

Witaj smile
Ja też dziś przybyłam smile

Studiujesz w Gdansku, a ja mieszkam w Gdyni:)

16

Witaj smile

17

cześć smile

18

hej smile

uwielbiam pratycznie to samo, co TY smile)

19

Witamy Delicious smile

20

Ja także uwielbiam książki,aromatyczna herbatkę i filmy.Obyś tu czuła się,jak w domu.

21

No i jak tu nie zwracać uwagi na czytanie ze zrozumieniem. Na forum siedzę od stycznia, uzupełniłam teraz tylko swój temat, bo dopisałam więcej o sobie, a Wy mnie drugi raz witacie smile

22

witam big_smile

23

Witam !!

Posty [ 24 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » To ja też się przywitam :)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024