Uczulenie! - Netkobiety.pl

Witaj na Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone przez kobiety dla aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Porozmawiasz na takie tematy jak : miłość, związki, psychologia, edukacja, finanse, religia, zdrowie i uroda...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

#1 2009-01-14 13:13:19

fragma26
Słodka Czarodziejka

Uczulenie!

Zaczęło sie od to tak: MIAŁAM KOMPLIKACJE PO CESARCE Z WINY LEKARZY DLATEGO LEŻAŁAM MIESIĄC W SZPITALU. Po powrocie ze szpitala mój synek miał dziwne łuszczenie skóry ,silną biegunke i duszności , pielęgniarka i lakarz przyjechali żeby obejrzeć mojego synka i go zbadali ,stwierdzili że nic mu nie jest ,  że to po porodzie ma taką wysypkę i to normalne , ale niestety to trwało kilka tygodni , gdy pojechałam do lekrza ,  on stwierdził ze muszę jak najszybciej odstawić mleko Bebiko ,  bo inaczej może się stać coś złego. Powiedział ze Adrian miał dużo szczęścia ,  ze żyje bo był tak spuchnięty ze szok!!! Okazało się ,  że ma silną alergię na mleko i ma atopowe zapalenia skóry . W wieku dwóch lat dowiedziałam się że ma astmę oskrzelową i musi brać silne leki i do tej pory cały czas bierze leki , a jego skóra już jest śliczna i gładka dzięki moim staraniom i dobrym kremom. Lekarze mnie nawet nie poinformowali ze od smarowania buzi sterydami Aduś może mieć popękane naczynka i teraz nie słucham lekarzy tak jak kiedyś ,mam teraz dostęp do internetu gdzie bardzo dużo się dowiedziałam o jego chorobie i itp.

Idz za głosem serca i nie obracaj się za siebie bo inni mogą to wykorzystać ...Kocham taniec , on jest zwierciadłem mojej duszy!!!!

#2 2009-01-15 14:07:08

impresja
Moderator

Re: Uczulenie!

No niestety lekarze często nie wiedza co robią (obawiam się nawet, że to się dzieje coraz częściej)

Dobrze jednak, że w porę udało się nad wszystkim zapanować i że chłopiec ma taką mamę smile

Pozdrawiam:)

'Nie bój się cieni. One świadczą o tym, że gdzieś znajduje się światło...'
(Oscar Wilde)

Regulamin Forum Kobiet - NETKOBIETY.PL- przeczytaj!

#3 2009-04-23 00:15:19

pralinka
Tajemnicza Lady

mylą sie mylili i beda sie mylić ..tak to juz jest.... ale ciesze sie ze wszystko juz ok.

#4 2009-04-23 06:03:24

liza1971
Cioteczka Dobra Rada

Lekarze wiedzą dużo tylko mają gdzieś pacjentów, jak zapłacisz to cuda potrafią zrobić.

Stopka forum