Prezent dla Pani młodej na panieńskie - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » WIECZÓR PANIEŃSKI, ŚLUB, WESELE » Prezent dla Pani młodej na panieńskie

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 9 ]

Temat: Prezent dla Pani młodej na panieńskie

Zastanawiamy się z koleżankami nad wyborem jakiejś ładnej bielizny dla przyszłej Panny młodej - Pan młody też musi mieć z tego jakiś pożytek?
Zastanawiamy się nad dwoma opcjami, ale nie potrafimy wybrać... Która lepsza bielizna - proszę o opinie smile
http://www.yourstyle.pl/galerie/4/4888_3920.jpg czy ta http://www.yourstyle.pl/galerie/4/4845_3885.jpg

Z góry dziękuje za odpowiedzi smile na pewno weźmiemy je pod uwagę smile wiem, że są bardzo podobne, ale jednak inne smile

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Prezent dla Pani młodej na panieńskie

hej, mi się podoba ta 2

3

Zdecydowanie druga lepsza wink

Ale i tak wszystko zależy od tego, co lubi przyszła Panna Młoda i w jakiej bieliźnie czuje się dobrze.

4

Też jestem za 2-gą. Bardzo podobne, ale druga lepsza:P

5

Mi też lepsza wydaje się ta druga smile wyglądają na pierwszy rzut oka na takie same, ale mają drobne różnice... ale czemu druga lepsza to nie wiem smile obie są ok

6 Ostatnio edytowany przez Black_Cat (2011-11-09 15:48:30)

Zdecydowanie druga ;-)
Choć ja wybrałabym osobiście coś w kolorze czerwieni lub bieli;-)

7

Post przeniesiony:

Nieves napisał/a:

Hej. Mam problem z tym wieczorem panieńskim. Gdyby to była "normalna" okazja, urodziny czy coś, to nie byłoby problemu, a tak jak zwykle zastanawiam się, co podarować w ten wieczór zainteresowanej osobie. Czy to powinno być coś śmiesznego? Jakiś gadżet? Będę bardzo, bardzo wdzięczna za pomoc.

8

Nieves napisał/a:

Hej. Mam problem z tym wieczorem panieńskim. Gdyby to była "normalna" okazja, urodziny czy coś, to nie byłoby problemu, a tak jak zwykle zastanawiam się, co podarować w ten wieczór zainteresowanej osobie. Czy to powinno być coś śmiesznego? Jakiś gadżet? Będę bardzo, bardzo wdzięczna za pomoc.

Też miałam z tym problem swojego czasu, ale teraz sporo rzeczy można znaleźć. Są miejsca dedykowane właśnie takim okazjom i tam można kupić coś fajnego. Może być śmiesznego, może być erotycznego, np. fajną niekonwencjonalną bieliznę można znaleźć w GodToys. Możesz tam zajrzeć, mają tam też wiele innych fajnych rzeczy na różne okazje.

Posty [ 9 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » WIECZÓR PANIEŃSKI, ŚLUB, WESELE » Prezent dla Pani młodej na panieńskie

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024