Tajskie masaże - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PIELĘGNACJA TWARZY I CIAŁA » Tajskie masaże

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

1

Temat: Tajskie masaże

Tajlandia - ten kraj zaczął mnie fascynować. Kultura, wyśmienita kuchnia, wspaniałe miejsca, a także tajskie masaże. Czy masaże tajskie są w Polsce popularne? kojarzą się chyba głównie z "łamaniem kości", bowiem masaż tajski znacznie różni się od klasycznych masaży. To co go wyróżnia, to techniki uciskowe i wyciągające. Był ktoś z Was na takim masażu, zamierzam się gdzieś wybrać, bo naczytałam się wielu pozytywnych opinii o tych sławnych już masażach.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Tajskie masaże

Ja próbowałam kilku tajskich masaży w Andarze na Powiślu i byłam bardzo zadowolona. Mają duży wybór i na prawde niezłych masażystów. Polecam zwłaszcza masaż bańską chińską. Chociaż ten ziołami i zwykły relaksacyjny też były rewelacyjne, ale ten bańką najbardziej przypadł mi do gustu bo miałam problemy z cellulitem i nijak nie mogłam się go pozbyć przez lata. A po kilku zabiegach w Andarze były widoczne efekty. Więc zdecydowanie polecam smile

3

Też mam niestety problem z cellulitem... Stosowałam różne kremy, różne preparaty, które reklamowały się jako cudotwórcze, jednak na nic się zdały. Wydałam na to trochę kasy, a dalej zostałam ze swoim problemem. Słyszałam, że masaż tajski jest dobry na wiele rzeczy i wspaniale działa rozluźniająco, odprężająco, ale że na cellulit też?? Nie wiedziałam, taa i po kilku zabiegach tak znikło po prostu? Po moich przejściach nie chce mi się wierzyć. Jak to wyglądało u Ciebie? I jak wygląda ten masaż bańką?

4

Jeśli chodzi o cellulit to jak najbardziej polecam. Chociaż po pierwszym masażu to przyznam, że nie widziałam żadnych efektów, a wręcz wydawało mi się, że jest gorzej niż było. Ale potem z każdym masażem było tylko lepiej! Po mniej więcej 5 to już w ogóle byłam zachwycona. I mój facet też wink
Tylko nie możesz się zrażać po pierwszym razie. Bo za pierwszym razem to przyznam, że troche bolesne to było. Nie jakoś bardzo, ale jednak. I miałam jakieś delikatne siniaki na nogach nawet. Ale potem chyba skóra się przyzwyczaja, bo przy drugim razie nic mnie nie bolało i siniaki też się nie pojawiły. Zresztą ta babka z Andary mówiła, że to normalne i że większość dziewczyn ma taką reakcję za pierwszym razem. Poza wiadomo - czasem trzeba pocierpieć jak się chce mieć efekty wink

A jak to wygląda... są takie bańki, przykłada się je do skóry i zasysa powietrze i potem masażysta masuje Cię taką bańką z zassanym powietrzem wolnymi ruchami smile

Taki masaż podobno pomaga też na jakieś inne rzeczy, wyciąga toksyny, modeluje sylwetkę i takie tam. I podobno pomaga uśmierzyć ból. Ale mi najbardziej zależało na cellulicie, więc tu gwarantuję, że działa smile

5

Ja chodziłam na tajski do Time Spa Zen  i jestem niesamowicie wręcz zadowolona!! smile Sympatyczni masażyści, ładne gabinety (w klimacie orientalnym smile. Zastanawiam się teraz, czy nie pójść jeszcze na jakieś inne. Zachęciła nie ajurweda, albo wyszczuplanie bańką chińską.

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PIELĘGNACJA TWARZY I CIAŁA » Tajskie masaże

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024