Spotkanie z Dyrektorem firmy - praca inżynierska - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » STUDIA, SESJA I ŻYCIE STUDENCKIE » Spotkanie z Dyrektorem firmy - praca inżynierska

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: Spotkanie z Dyrektorem firmy - praca inżynierska

Witam mam takie pytanie odnośnie pewnej rozmowy dotyczącej pracy inżynierskiej. Jestem na 3 roku kierunku logistyka i wybieram się aby złożyć podanie z prośbą o udostępnienie mi materiałów do napisania pracy inżynierskiej. Jeszcze mam sporo czasu gdy chodzi o napisanie pracy  i w kwestii wybranego tematu jeszcze mogę zmienić decyzję. Póki co moja wiedza o tym czym powinienem się kierować w pisaniu pracy oraz czego analizy będę chciał dokonać jest bardzo mała. Mój obecny temat pracy jest następujący : ? Analiza i ocena logistyki produkcji  i zaopatrzenia na przykładzie przedsiębiorstwa produkcyjnego branży motoryzacyjnej  firmy xxx ? Temat został w sumie tak sformułowany przez mojego promotora. Postanowiłem, że póki co zlożę podanie do tego zakładu i będę się zastanawiał co dalej. Mam takie pytanie (bo nie chce wyjść na głupka przed dyrektorem jakby chciał zemną porozmawiać jakich materiałów od niego oczekuje) na czym powinienem się skupić i co mu powiedzieć bo jakoś jako student uważam ze moja wiedza jest marna i nie chciałbym się zbłaźnić. Wiem jedynie ze powinienem się skupić na szczególnym uwzględnieniu logistyki procesu od zamówienia do dostawy. Myślę , że jeśli zdecyduję się pisać na ten temat będę bardziej zorientowany i zawsze będę mógł poprosić o jakieś dodatkowe materiały. Ale na czym waszym zdaniem powinienem się na początku skupić i co powiedzieć temu dyrektorowi  tym bardziej ze to kolega mojego taty i chciałbym chociaż udawać, że jestem w temacie. Dziękuję za odpowiedzi. Pozdrawiam.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Spotkanie z Dyrektorem firmy - praca inżynierska

Zastanawiam się, po co wybrałeś takie temat, skoro jak napisałeś "chiałbym chociaż udawać, że jestem w temacie"? Może lepiej zastanowić się nad czymś, co Cię interesuje i masz jakąś wiedzę o tym? big_smile Będzie Ci się lepiej pisało, sam proces twórczy nie będzie męczący, a praca inżynierska nie będzie rodzić się w wielkich bólach wink

3

Odp: Spotkanie z Dyrektorem firmy - praca inżynierska

Jeszcze nie wiem o czym chce pisać chodzi o to , że nie miałbym problemów z materiałami do pracy gdy chodzi o funkcjonowanie tego zakładu.

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » STUDIA, SESJA I ŻYCIE STUDENCKIE » Spotkanie z Dyrektorem firmy - praca inżynierska

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024