1 Ostatnio edytowany przez SylwiaFM (2009-01-08 13:00:55)

Temat: Co sądzicie o firmi FM GROUP POLSKA i o ich produktach??

Hejka jestem bardzo ciekawa waszych opinii na temat firmy FM i ich produktów.
Śmiało piszcie jakie są Wasze opinię.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Co sądzicie o firmi FM GROUP POLSKA i o ich produktach??

perfumy, które ma moja mama z fm bardzo mi się podobają smile

3

szczerze, to nie miala okazji wyprowac, chociaz ceny przypadly mi do gustu smile

4 Ostatnio edytowany przez SylwiaFM (2009-03-24 16:47:50)

PERFUMY FM

A oto kilka zdjęć produktów FM

PRODUKTY DAMSKIE
http://foto.favore.pl/2009/3/9/14/74286_1234868913904_n.jpg

PRODUKTY MĘSKIE
http://www.img.popracy.pl/fotki_ogloszenia/34015.jpg

KOLEKCJA OWOCOWA
http://alejahandlowa.pl/obr/existum/601117_d.JPG

PRODUKTY MŁODZIEŻOWE
http://pl.fmgroup.dega.com.pl/files/zestaw/zestaw_mlodziez.jpg

PRODUKTY CHEMICZNE DO DOMU
http://www.graut.pl/d-mazur/home.jpg

KOLEKCJA KWIATOWA
http://www.perfumy-fm.pl/sklep/images/produkty/perfumy_damskie/kwiatowe.jpg

FM GROUP to polska firma, założona przez Pana Artura Trawińskiego w 2004 roku. Firma, rozpoczęła swoją działalność w Polsce, szybko stała się znana w Europie, a teraz śmiało można powiedzieć że ma zasięg światowy.

Pomysł na biznes był prosty: stworzyć taką sieć sprzedaży produktów perfumeryjnych, aby dotrzeć z nimi do jak największej ilości osób. Aby zrealizować to założenie, zdecydowano się na zastosowanie marketingu wielopoziomowego (MLM ? ang. Multi Level Marketing) ? jednej z form sprzedaży bezpośredniej.

Rozwój FM GROUP to z jednej strony sukcesywne otwieranie nowych oddziałów, z drugiej ? stałe poszerzanie oferty.
Początkowo dotyczyła ona jedynie perfum, aktualnie FM GROUP oferuje także szeroką gamę ekskluzywnych produktów perfumeryjnych.

FM GROUP POLSKA to dynamicznie rozwijająca się firma na rynku perfumeryjnym. Tworzą ją młodzi i energiczni ludzie, co sprawia, że szybko odpowiadamy na wymagania i potrzeby Klientów.
W ofercie FM znajdą Państwo szeroki wybór najsłynniejszych światowych zapachów, tych lekkich - orzeźwiających, a także tych ciężkich i zmysłowych.

MOJA OPINIA

Moim zdaniem wszystkie produkty FM są dobre.
Osobiście używam perfum, balsamu i żelu pod prysznic FM 33. Jego kwiatowo ? cytrusowa nuta wyzwala poczucie orzeźwioną.Zapach ten to nieskończone źródło świeżości.
Perfumy kosztują 33,50zł za 30ml
http://zdjecia.swistak.pl/04/346/4346129_1.jpg

Balsam kosztuje 21,25zł za 200ml
http://www.fm-world.pl/grafika/balsam_damski.jpg

Żel pod prysznic kosztuje 14,55zł za 200ml.
http://www.fm-world.pl/grafika/zele_damskie.jpg

Używam również perfum FM 81 i FM o7

Ostatnio zakupiłam sobie perfumy z kolekcji owocowej o zapachu jeżyny są one po prostu prze cudne

5

Śmiało piszcie.
Podzielcie się z innymi Waszymi opiniami na temat produktów FM.

Jesli jednak nie znasz produktów FM to śmiało pytaj o wszystko czego jesteś ciekawa to zawsze ci odpowiem.

Pozdrawiam

6

post przeniesiony

nancymw napisał/a:

Postanowiłam założyć ten wątek by dowiedzieć się czy któreś z Was stosowały już te perfumy a jeśli tak to jakie byście polecały. Powiedzcie czy naprawdę są tak trwałe jak się o nich mówi?

Przejrzałam już istniejące wątki i przeważnie są to reklamy! Mnie ciekawi i mam w założeniu żebyście pisały jakie są Wasze doświadczenia z perfumami tej firmy, wiadomo cena przystępna, ale czy warto?

Zastanawiam się nad kupnem, jakie zapachy Wam najbardziej się podobają? co polecacie?

Aneczka napisał/a:

moja koleżanka sie tym zajmuje i powiem Ci , że ma dużo zamówień klijentki są bardzo zainteresowane , jest duzo do wyboru cena też zadawalająca
no i trzymaja sie dlugo na ubraniu nawet czuć po kilku dniach to jest duży plus

polecam

7 Ostatnio edytowany przez nancymw (2009-11-21 20:42:54)

Droga Pani Moderator czytałam już ten wątek i żadnych opinii Dziewczyn jako takich nie widzę tylko reklamowanie przez dystrybutora czy konsultantkę, a wiadomo że taka osoba zawsze będzie chwalić produkty. Zależało mi na bezstronnej opinii osób ktore używają, kupują dlatego założyłam osobny wątek.
Jest tu mowa o wszystkich produktach FM a ja chciałam usłyszeć opinie o samych perfumach damskich, jakie numery Dziewczyny polecają z własnego doświadczenia i śmiem twierdzić że wątek nie jest taki sam, poza tym w większości wypowiada się tu tylko jedna osoba która rozprowadza, a nie o to mi chodziło sad

no cóż........siła wyższa

8

Jak temat wątku mówi chodzi tu o opinie o tych perfumach, więc nie potrzebny jest kolejny taki sam czy bardzo podobny wątek, można odświeżyć i kontynuować ten, prawda?

9

no dobrze, mam nadzieje że ktoś sie wypowie

10

nancymw napisał/a:

no dobrze, mam nadzieje że ktoś sie wypowie

Hej Nancy, ja kupiłam perfumę Fm nr 09, ponieważ ma zapach zbliżony do perfumy Neo Magic Naomi Campbell (mojej ulubionej ale na razie z racji ceny niedostępnej)
Fakt, cena jest zachęcająca. Natomiast zapach, wiadomo nie można oczekiwać identycznego z pierwowzorem, więc powiem że zbliżony.Natomiast jeśli chodzi o trwałość to bardzo mnie rozczarował, wyczuwałam go bardzo krótko. Ale czego można oczekiwać za taką cenę.

11

ceny sa bardzo niskie - ale perwumy całkiem całkiem. Tak się składa, że m wuje zajmuje se dystrybucja, i bedą na poczatku sceptycznie nastawiona - teraz juz zrobiłam drugie zakupy. Prfumy jak perfumy, ale polecam płyny do naczyń i płyny do plukania - zsczególnie te drugie są naprawde w pozradki i ładnie pachną. tak ze ogólnie jestem na +

12

xxlukasz90xx napisał/a:

.........Mam zaszczyt przedstawic.......  smile

A może tak byś miał zaszczyt przedstawić swoją opinie o produktach FM.

Znawcą nigdy nie byłem, ale atrakcyjne ceny i dość trwałe zapachy.
Ja osobiście korzystam głównie z perfum i żelów pod prysznic. Teraz właśnie kończy mi się zapach 76.. ogólnie preferuję, takie rześkie (często z feromonem) ..więc będę zamawiał nr 137 (bo zdaje się jest teraz w promocji)

13 Ostatnio edytowany przez Agatka (2010-02-10 08:08:01)

Witam,
ja też jestem dystrybutorką, ale pytanie zostało postawione jasno - co myślę na temat produktów?
Bez natrętnej reklamy i promocji:

perfumy są bardzo ładne, dość trwałe i niemal identyczne z tymi parę razy droższymi w perfumeriach.
Ja osobiście używam kilku zapachów, w zależności od pory roku, dnia, nastroju i jestem zadowolona.
Dezodoranty w kulce też są godne polecenia - opinia mojego narzeczonego: "najlepszy antyperspirant jaki miałem do tej pory, trwały, dobry mocny zapach..."
więc o perfumach nie mogę złego słowa powiedzieć ;-)

a teraz reszta asortymentu:

rzeczy do makijażu są poprawne (osobiście używam maskary i cieni - jestem zadowolona, choć znam oczywiście lepszej jakości, w trochę innych cenach ;-)

chemia domowa jest naprawdę niezła (część opinii znam od klientów i znajomych, parę produktów sama wypróbowałam - aczkolwiek, żeby być zupełnie szczerą to np. efekty użycia płynów do prania mnie nie zachwyciły, choć zapach mają śliczny)

Generalnie rzeczy są dobrej jakości, ceny- zwłaszcza perfum  są przystępne - idealne dla osób, które lubią bawić się zapachami - w cenie drogeryjnych perfum z ładnym logo w FM można kupić kilka różnych buteleczek z przyjemną dla nosa zawartością.

Jeśli ktoś ma jeszcze jakieś pytania, zapraszam do kontaktu.

Nancy,

żeby jeszcze uściślić - ja najbardziej lubię FM 81 - używam jako perfum i kuleczki - antyperspirantu - odpowiada mi ze względu na świeży zapach.

Z linii luksusowej osobiście zakochałam się w FM 296 - jak dla mnie cudny zapach - wieczorowy albo na ważne okazje, ale równocześnie nie za ciężki (w końcu inspirowany Versense od Versace ;-)

Jeśli chcesz coś dopisać to użyj opcji "edytuj", o czym mówi pkt 10 regulaminu - pozdrawiam moderatorka Agatka

14 Ostatnio edytowany przez Agatka (2010-02-12 15:08:57)

Zapachy są bardzo ładne i trwałe:)
Moje ulubione to 32 , 26, 263:D

post edytowany, powód edycji: spam

15

dla mnie tandetne podróbki,
dodatkowo nie trwałe
nawet za darmo bym ich nie chciała

16

ja osobiscie zakochałam sie w tych perfumach tak bardzo ze  zostałam dystrybutorka firmy FM
Perfumy firmy FM GROUP są perfumami alternatywnymi dla zapachów znanych na całym świecie, jednak zwykle bardzo drogich. Perfumy FM cechują się, tak jak drogie perfumy, wysoką jakością, lecz mają nad nimi przewagę - przystępną cenę, dzięki której stać na nie każdego.

Kupując produkty FM GROUP nie płacisz ani za reklamę, ani za opakowanie zaprojektowane przez słynnego projektanta - to wszystko podwyższa tylko niepotrzebnie cenę, a tutaj najważniejszy jest przecież sam produkt! Jakość produktów firmy FM GROUP stoi na równi z produktami nejlepszymi w branży. Nuty zapachowe perfum zbliżone są do nut najbardziej znanych marek. Jak bardzo? - sprawdź i przekonaj się sam! Będziesz mile zaskoczony! Wybór perfum i produktów perfumowanych FM GROUP to doskonała alternatywa dla osób szukających najwyższej jakości zapachów, które nawiązują do ich ulubionych nut zapachowych.

Nie pisze tutaj tego dla własnej reklamy bo nie zajelam sie dystrybucja dla zarobku!tylko dla przyjemnosci z która chciałabym podzielic sie z Wami. oczywiscie dla zainteresowanych moge podać moja stronke by moc zapoznac sie z produktami i jesli masz jakies pytanie zawsze mozesz mi je zadac.

17

Perfumy są boskie. smile Chociaż są do siebie podobne, ale lubię perfumy tej firmy.

18

Lubię używać produktów FM, a poznałam je dzięki internetowi - nikt nigdy nie namawiał mnie do ich stosowania.
Perfum używam i jestem zadowolona - najchętniej zapachu 296, 18 i 81 - w zależności od nastroju:) Z chemii - płyn do mycia naczyń - jest delikatny dla rąk i nie niszczy ich skóry a jednocześnie dobrze zmywa, a także płyn do czyszczenia kominków - ja nim czyszczę kuchenkę i piekarnik - i również mogę polecić.

19

Zakupiłam sobie odpowiedniki Chloe i muszę powiedzieć, ze zakup był jak najbardziej trafiony. Wbrew stereotypowi o podróbkach drogich perfum, te z FM są bardzo trwałe i bardzo zbliżone do tych oryginalnych. Jak najbardziej polecam! smile

20 Ostatnio edytowany przez Agatka (2010-06-01 11:25:20)

Mi osobiście się te perfumy bardzo podobają ! Od niedawna jestem dystrybutorką i powiem Wam że można na nich zarobić sobię trochę smile na sprzedaży mam 10zł od sztuki  i mają jeszcze fajną drogę kariery smile jeżeli to prawda co piszą na stronie

tu była strona www

w karierze to naprawdę można tu sporo zarobić wink

Pozdrawiam

Nie spamujemy forum, proszę się zapoznać z regulaminem - moderatorka Agatka

21

I to mnie właśnie trochę wnerwia - nawoływanie do współpracy na każdym forum. To TYLKO ZNIECHĘCA!!! Co z tego, że produkty są dobre, skoro po takich wpisach typu "no zapiszcie się do mnie! No proszę, zapiszcie się" człowiek dostaje wysypki na sam dźwięk nazwy firmy? Dziewczyny (i chłopaki). Nie ma drogi na skróty - wysilcie się i pokażcie ludziom, że dystrybutor FM Group potrafi myśleć, a nie tylko pitolić bez sensu.

22

hej!
Od niedawna moja siostra z narzeczona podjarały sie tymi perfumami i sa z nich bardzo zadowolone! Tez dostałem od nich w prezencie kilka sztuk i sprawdziłem z ciekawosci trwałość zapachu z tymi co kupiłem w sklepie(orginał). Nie zauważyłem różnicy!
Wiem ze konkurencja na rynku nie spi dlatego komentarze typu ''zapach nie utrzymuje sie dlugo, nie wydalabym na to grosza'' sa dla mnie smieszne! Jak lubicie przeplacac to idzcie do sklepu przeciez nikt was nie trzyma!
Od kilku lat pracuje w branzy wellness w tym samym systemie rozprowadzania produktow i moge napisac tylko tyle, ze w systemie tradycyjnym(sklep) zawsze przeplacamy, bo placimy za transport, logistke, hurtownie i przede wszystkim reklame! A w FM Group jak w wiekszości firm marketingu wielopoziomowego mamy mozliwosc nabywania produktów bezposrednio od producenta. Czy to dobrze? Sami zadajcie sobie to pytanie a decyzja zakupu nalezy do was! Pozdrawiam.

23

Tak perfumy fm są ok, ale jak ktoś ma dużą pojemność perfum to nie wygodnie nosić w torebce lub w kieszeni.
Ja często kupuję  perfumy arogena  bo mogę sobie wybrać wielkość buteleczki, którą sobie chowam gdzie chcę .

24 Ostatnio edytowany przez Monique111 (2010-07-03 14:10:58)

Najmniejsze perfumy FM Group mają 15 ml pojemności, więc chyba jakoś da się upchnąć...?;)

25 Ostatnio edytowany przez noelle (2010-08-02 23:04:19)

spam

26

mam pytanko jestem zainteresowana dystrybucją ale chciałabym się dowiedzieć jaki jest koszt katalogów?dostawy ?czy musi być jakaś suma produktów żeby wysłali przesyłkę? bardzo proszę o odpowiedź

27

terebus1113 napisał/a:

mam pytanko jestem zainteresowana dystrybucją ale chciałabym się dowiedzieć jaki jest koszt katalogów?dostawy ?czy musi być jakaś suma produktów żeby wysłali przesyłkę? bardzo proszę o odpowiedź

witaj na poczatek mosiałabys zakupic starter z probkami perfum do zamowienia dostajesz juz katalog..
na poczatek jest to wydatek w zaleznosci od tego jaki  zestaw zamowisz, ale warty zainwestowania bo juz przy pierwszym zamowieniu Ci sie to zwraca...ceny starterow to 135zł, starter mini 30zł...jezeli jestes zainteresowana współpraca słuze pomoca;)jestem dystrybutorka FM,odowiem na Twoje pytania. moje gg  13065810

28

Niestety perfumy nie zachwyciły mnie,lecz chętnie sięgam po produkty przeznaczone do utrzymania czystości w domu.Są wydajne i ceny na moją kieszeń!!

29

Od 3 lat jestem "konsultantką" tej właśnie firmy. Szczerze powiedziawszy nie odpowiadają mi produkty (chodzi mi głwnie o perfumy). Fakt faktem ceny zachęcające ale szybko wietrzeją. I to nie tylko moja opinia. Wiele moich klientek też tak mówi. Dlatego zaprzestałam namawianiu do nich ludzi smile Robie zamówienia tylko jeżeli naprawde ktoś chce smile Ale rzecz gustu smile Choć nie powiem niektóre zapachy są naprawde bardzo ładne.  Pozdrawiam smile

30

Słuchajcie, z tą trwałością to jest tak, że nie należy spodziewać się cudów za tą cenę... No nie oszukujmy się. Jeśli ktoś chce mieć zapach, który będzie się trzymał kilka dni na skórze, mimo mycia, to musi za to zapłacić kupę kasy. Ale niech uważa, żeby nie sprawił sobie wody toaletowej o niskim zaperfumowaniu, za parę stówek;) (Ja kiedyś tak sobie zaszalałam i byłam mocno rozczarowana...). Osobiście lubię często zmieniać zapach, więc pasuje mi, że FM-mowe perfumki nie są takie "żelazne" i na wieki. Poza tym, jak wspomniały dziewczyny powyżej, są też inne wyroby FM, dla których warto się zainteresować tą firmą. Fajny sposób na zarobienie dodatkowych pieniążków, jeśli ktoś lubi te klimaty. Gdyby ktoś miał jakieś szczegółowe pytania do mnie nt. FM - zapraszam na priv.

31

A ja muszę powiedzie, ze jest różnie. Te z kolekcji luksusowej nie są takie złe jeśli chodzi o trwałość i naprawdę bardzo podobne do oryginałów, co miałam okazje porównać. Jeśli chodzi o zapach, to w ogóle nie powinno się o tym pisać, bo po to są próbki i albo się komuś dany zapach podobają albo nie. Niestety dla niektórych liczy się tylko firmowy napis. Ja też współpracują z fm, jestem dystrybutorem nawet założyłam sobie stronę ale jakoś więcej bawię się w chemię domową, i tak samo zamawiam perfumy tym osobom które po prostu chcą i są naprawdę zadowolone. Perfumy to  kwestia indywidualnych upodobań i gustu. Na pewno w fm Group rekompensuje to cena smile

32

chemia domowa w postaci odkamieniacza i płynu do mycia kabin prysznicowych , do WC oraz płyn do naczyń - rewelacja , a perfumy również są świetne i to za przystępną cenę , a że lubię ładnie pachnieć wiec jestem mega zadowolona ... ostatnio nabyłam również zawieszkę zapachową do szafy i ponad miesiąc miałam bardzo ładny aromat w szafie i w pokoju ...

33

Witam.
Ja na tą firmę trafiłam przeszło rok temu. Mój ulubiony perfum klasyczny to FM 81 do tego mam balsam, żel pod prysznic i roll-on o tym samym zapachu. Z luksusów przypadł mi do gustu również świeży zapach a mianowicie FM 303. Większość perfum długo się utrzymuje, jest kilka, które nie są takie wytrzymałe. Mój mąż używa wszystkich produktów z linii zapachu FM 52 smile
Damskie perfumy to prawdziwe perfumy. Oryginalne kupowane w sklepie zapachy nie są perfumami a wodami perfumowanymi. Perfum charakteryzuje się zaperfumowaniem 20% i takie są zapachy damskie, męskie są już wodami perfumowanymi bo mają tylko 16% ekstraktu zapachowego.
Dawniej się nie malowałam, znaczy nie używałam fluidu i pudru, teraz się zmieniło, produkty są na prawdę wysokiej jakości.
Z chemii gospodarczej też jestem zadowolona, choć nie z każdego produktu [płyn do szyb zostawia mi smugi a gdy myję innym smug nie mam, pasta do czyszczenia metalu w tym i srebra nie nadaje się do rzeczy z "zakątkami" ponieważ ciężko ją stamtąd usunąć bo jako tako czyści świetnie].
Dzisiaj właśnie przyszła mi nowość a mianowicie szampon. Zamówiłam sobie przeciwłupieżowy. Co mi się podoba? Poręczna butelka, konsystencja gęsta, super się pieni, ładnie pachnie, włosy są lekkie i miłe w dotyku, dobrze się rozczesują. Czy pozbędę się łupieżu którego nawet Nizroal czy inne specyfiki z apteki nie usunęły? - zobaczymy z czasem - na pewno zdam relację smile
A to co napisałam jest tylko i wyłącznie moją opinią, nie reklamuję firmy choć jestem jej dystrybutorem. Zaczęłam współpracę z tą firmą przede wszystkim żeby zamawiać sobie produkty jeszcze taniej.

34

jeżeli chodzi o perfumy - tak na prawdę zakochałam się w HOT collection, dopiero teraz czuję zapach cały czas na sobie nie wylewając na siebie litrów perfumy big_smile

chemia gospodarcza jest świetna - niedroga i wydajna. nawet moja mama - mistrzyni oszczędzania zamawia produkty z FM

make-up to coś, co poznałam najlepiej ze wszystkich produktów FM. kosmetyki są mineralne, czyli idealne dla mojej przesuszonej i wrażliwej cery.

35

A ja kocham wszystkie kobiety, zwłaszcza kiedy ślicznie pachną !

36

Firmę FM GROUP znam ponad 2 lata - zarówno perfumy, chemię gospodarczą, kosmetyki.

Co do perfum moim ulubionym nr były 81 i 98. Inne zapachy są nie do zniesienia, ale to kwestia gustu. Nad trwałością mogłabym polemizować. Zapach szybko ulatniał się, a szkoda. smile

Z chemi gospodarczej najbardziej przypadł mi do gustu środek do czyszczenia rur (w kuleczkach), inne - no cóż - za tą cenę można najprawdę kupić w sklepie dobre płyny, żele, mleczka...i tak dalej. Ba...nawet tańsze:)

Najbardziej rozczarowały mnie potrójne cienie do powiek sad

37

Do koleżanki powyżej.
Potrójne cienie są mineralne. Malowane na sucho dają delikatne odcienie. Możesz sobie poprawić efekt spryskując twarz wodą termalną, ewentualnie możesz zamoczyć sobie pędzelek w odrobinie wody(tylko, żeby był wilgotny, a nie żeby z niego kapało) i w ten sposób się malować. Na pewno zaskoczy Cię efekt, a nie rozczaruje. Polecam również wodę micelarną na bazie wody różanej do demakijażu.Nadaje się przy łojotokowym zapaleniu skóry, oraz jako preparat na trądzik.
Co do produktów serii For Home. Jest to nano-technologia, czyli aktywne mikro cząsteczki. Cena produktów jest na prawdę niewielka (cena dystrybutora), natomiast jakość nieporównywalna do tych produktów,które kupujemy w sklepie. Polecam żel do usuwania kamienia i rdzy - jest rewelacyjny, można nim wyczyścić krany, zlewy, wanny - zostawia on powłokę ochronną na wiele dni.Następnym środkiem jest preparat do czyszczenia kabin prysznicowych. Woda spływa po szybie kabiny i nie zostawia smug, ani plam z mydła.No i oczywiście nie mogę zapomnieć o odplamiaczu do tkanin, który nadaje się do koloru i białego.Moja 4-letnia córka często się brudzi. Bez tego odplamiacza była by katastrofa finansowa. Wystarczy popsikać,wyprać i plamy nie ma. Seria SPA - peeling solny z olejkiem - ja jestem facetem, ale i tak go używam. Pracuję na budowie, a po pracy używam go pod prysznicem - świetnie nawilża i balsamuje ciało- czuję się jak nowo narodzony. Używam perfum FM134, FM198 i FM300. Do FM 134 mam również dezodorant w kulce i żel pod prysznic w tym samym zapachu. Rewelacja. Polecam każdemu aby się zapisał nawet za darmo na statusie odbiorcy i kupował taniej dla siebie.
Dawid

38

hej, ja dopiero od kilku dni jestem dystrybutorką fm:) nie miałam jeszcze okazji niczego zamawiać( zbieram zamówienia, aby nie płacić za przesyłkę)... wnioskując po próbkach z testera który otrzymałam, zapachy perfum są świetne:) mam już kilka zamówień na te perfumy:) kuzynka, która wkręciła mnie w to bardzo chwali sobie środki czystości ponieważ ładnie pachną (a nie cuchną tak jak inne) i przedewszystkim są skuteczne:) co do kosmetyków kolorowych;  nie mam do nich konkretnego zdania, oglądałam np te potrójne cienie... ładnie się prezentują;) pudry, zbyt błyszczące:) jestem tylko ciekawa jak na tym zarobię bo większość moich znajomych kupuje z avonu a ja jako pierwsza weszłam w ten krąg z naszym fm:) może uda mi się ich przekonać:)

39

Witam wszystkich :] Oczywiście dla mnie perfumy i w ogóle kosmetyki z FM group są bardzo fajne podobają mi się zapachy i można tez zakupić np.balsam w tym samym zapachu ;] A zapachy które mnie bardziej przypadły do gustu to FM 171 [ najbardziej pasujący do mnie i mojej osobowości ;]
Potem Fm 33,Fm 269,fm98 :]
tutaj ktoś pisał że zapachy są do siebie podobne ..HM... trochę w tym prawdy jest są zbliżone do siebie ale nie takie same ;]
Najlepiej gdy ktoś chce wypróbować jakiś zapach z FM to wybrać z danej kategorii np delikatne wybierasz 3 wąchasz ..
Nie podoba ci się żaden ? Wąchasz mielona kawę i próbujesz dalej nie wiesz jaki lub ci się i tak wszystko pomieszało czekasz do następnego dnia ;] 
Także życzę wszystkim konsultantom powodzenia ;] 
Jedna tutaj pisała że jej się nie podobają perfumy Fm ciekawe czy wypróbowała jakiś kosmetyk jakikolwiek czy tylko wkurzona jest bo ktoś jej źle doradził czy pokazał..
;D Myślę że Fm ma tyle tych perfum że każdy znajdzie coś dla siebie ;] Jeśli nie no to się trudno mówi :] wyjątkowa osoba chyba :]Pozdrawiam

40

Witam serdecznie:)
Przyznaje jestem dystrybutorką FM już tak od roku, ale to nie znaczy że moja opinia jest tylko po to by sprzedac cokolwiek, bo tak nie jest. Są perfumy które lubie i takie które mi nie odpowiadają, nawet nie dlatego że sa brzydkie a raczej jest to kwestia gustu, bo jednak moim koleżankom akurat zapach którego za bardzo nie lubię się podoba.
O produktach FM słyszalam juz dawno temu. Moje ulubione zapachy to z kolekcji klasycznej to 23 CACHAREL - Amor Amor jak dla mnie sa prześliczne, słodziutkie takie jak lubię:) również 180 sa bardzo ładne i bardzo je lubię. Z kolekcji luksusowej w prawdze wypróbowałam tylko dwa zapachy i tylko jeden mi odpowiada jest to 281 ładny delikatny i słodkawy zapach:) ten drugi co nie bardzo mi przypadł do gustu to jest 296 jak dla mnie chyba troche za mocny jest.
Co do meskich zapachów 52 zapaszek jest prześliczny i oczywiście mój chłopak jest w ten zapach zaopatrzony:) Więc jak widac jemu również zapachy się podobają bo ten 52 to nie jedyny jaki posiada. Ostatnio zamówilam sobie próbeczki zapachów i w jednym zapachu meskim po prostu sie zakochałam nr. 199 po prostu nie mogłam sie oderwać więc ten zapach napewno zostanie zakupiony przy najblizszej okazji dla mojego faceta:)
Co do produktów FM jestem z nich zadowolona i nie uważam że to jakas tandeta itp. mi odpowiadaja tym bardziej że nie stac mnie na oryginały za 200zł hmm a druga rzecz lubię zmieniac zapachy wiec kupujac oryginalne chyba bym zbankrutowała:)

41

Kolejna dobra firma bardzo lubię perfumy które nawet długo utrzymują zapach.

42 Ostatnio edytowany przez Fumiko (2011-03-30 22:08:57)

kupilam na probke fm 84, dkny. bardzo mi sie spodobaly:) namowila mnie kolezanka, zamowilismy z internetowego sklepu, bo zaden z naszych znajomych nie zajmuje sie dystrybucja. kolezanka wziela fm197 dla chlopaka, bardzo slodka perfuma, sliczna. jestesmy zadowolone:) a kupilismy spam tez polecam, bardzo szybko wyslali paczke i maja chyba najnizsze ceny. pozdrawiam pachnace kobietki:)

43

Sama jestem dystrybutorką.
Co do perfum to oczywiście nie wszystkie sa super, nie wszystkie się podobają.
Każdy ma swój gust i napewno wybrałby coś dla siebie spośród tylu zapachów.
Używam kilku kosmetyków, np tusz do rzęs, albo ten boski puder brązujący bez którego już nie umiem zyć:D
Polecam:) Wszystkie kosmetyki na bazie mineralnych składników i w przystępnej cenie. smile

44

Jakościowo perfumy FM Group są bardzo dobre. Mają wysokie zaperfumowanie. Niektórych cena łudzi. FM Group pomija całą logistykę sprzedaży. Stąd takie niskie ceny.

45 Ostatnio edytowany przez Fumiko (2011-04-17 17:04:09)

No to czas na prawdę drogi FM GROUP - za usuwanie moich postów z waszej tablicy, w obawie przed poznaniem przez ludzi prawdę postanowiłem przekazać wiele prawdy o tej firmie!

Tak jak każdy MLM po pewnym czasie takie firmy stają się piramidami finansowymi i mimo wszystko zarabiają Ci co są na górze. Ale również w zwykłej firmie jest tak samo, przykładowo wykupujemy franczyzę na restaurację Pizza Hut, klienci polecają nasza pizzerię (nic na tym nie zarabiają, a nasze dochody rosną), tak jest i w tym przypadku.

W szczególności jeśli chodzi o taką firmę jak FM GROUP. I nie chodzi tutaj o same zarobki, również o jakość produktów które są nic nie warte (niska jakość), nie prawdziwe informacje podawane na stronach, ciągłe kłamstwa i przekręty, negowanie innych firm MLM, pomawianie ich o nie prawdę.

1. Niedawno była, jak to FM stwierdził pomyłkowa blokada strony FM GROUP - prawda jest bolesna, było włamanie hackerów na serwery FM GROUP, zostały wykradzione dane osobowo, numery NIP, dowodów osobistych, hasła użytkowników mających jakiś dochód. Ale po co im to? Mając wasze imię i nazwisko, adres zamieszkania z dowodu, nr telefonu, Nr NIP, Nr PESEL, hasła, Nr konta bankowego, Nr dowodu osobistego - sami sobie odpowiedzcie co można zrobić z tym? FM GROUP to zatuszowało.

2. Przeprowadziłem pewnego dnia rozmowę z Panem Majewskim, przyjacielem właściciela firmy FM GROUP Polska. Zaprezentowałem mu biznes nie zdając sobie sprawy z jego powiązań z FM GROUP. W odpowiedzi dostałem tylko i wyłącznie chamskie teksty oraz negowanie tej firmy którą zaprezentowałem. Majewskiemu struktura leci na łeb i szyję w dół, co raz mniej zarabia. A dlaczego? Na rynek weszły inne firmy MLM pozwalające na bardzo szybki zarobek, ponieważ startują, z bardzo dobrym planem marketingowym (przykłady są na spam). Pan Maciejewski sra w gacie, bo może się następnego dnia obudzić bez grosza przy duszy. I jego obawy są słuszne, przez politykę tego osobnika oraz Trawińskiego, słusznie się dzieje... Niech zostaną bankrutami, tego im życzę.

3. Ile razy w FMie słyszeliście: "FM to najlepsza firma w Polsce, potwierdza to między innymi gazeta Network Marketing"? Ta gazeta utrzymuje się z pieniędzy Trawińskiego i Maciejewskiego. Działa na rynku tylko dzięki tej firmie, a więc nie może sobie pozwolić na złe zdanie o sobie, ale musi wyeliminować konkurencje, zazwyczaj w nielegalny sposób.

4. Aktualnie toczy się sprawa w sądzie przeciw FM GROUP o używanie oryginalnych nazw perfum przy sprzedaży swoich produktów. Będzie wyrok.

5. Członkowie FM GROUP, którzy postanowili dodatkowo współpracować z innymi firmami, są usuwani z szeregów FM GROUP - pod pretekstem, zagrożenia dobrego imienia firmy, a takie usunięcia są kolejnym łamaniem prawa.

6. Każda inna firma, tak jak wcześniej wspomniałem jest zła, tylko FM najlepszy, a czy to oby nie jest kłamstwem? Wiecie na czym oni zarabiają? Na was, łebkach którzy sprzedadzą jeden produkt i zarobią 50pkt, wy z tego nic nie macie, a im z tych 100 paru tysięcy osób zbierze się niezła sumka, do tego, na tych startera, które kupując wchodząc teraz do firmy możecie od razu na siebie wylać. A to niby dlaczego? Nikt z wami nie podpisze umowy, nikt nie jest taki głupi żeby wejść do firmy z którą co drugi obywatel miał już coś wspólnego, a tym bardziej ma negatywne zdanie o produktach które się w ofercie znajdują. Jak dla mnie to jest również jeden wielki szajs.

7. Nie dawno zaprezentowałem możliwość rozmów po przez nowy portal społecznościowy połączony z programem partnerskim (też jest więcej info na spam), który daje możliwość rozmów audio, video, tekstowych, działa na podobnych zasadach jak facebook, ale ma lepsze zabezpieczenia niż Nasza Klasa (najlepiej zabezpieczony dotychczas portal społecznościowy w Polsce), a dodatkowo pozwala zarobić parę groszy za polecenia użytkownikom tego serwisu, co jest normalnym, zwykłym programem partnerskim. W odpowiedzi dostałem jak zwykle negowanie firmy:
img717,imageshack,us/img717/8381/dowdprzeciwfmowi.png
A weźmy np pod lupę Groupon, jeśli ktoś z tego korzysta to też powinien być negowany, przecież to jest program partnerski, korzystamy z tego, kupujemy, polecamy i zarabiamy!

8. A może lojalność firmie FM GROUP? To już jest cios poniżej pasa, nie słuchajcie tego wulgaryzm, jak jeszcze nie weszliście, to nie wchodźcie, bo gdy już dołączycie w ich szeregi będziecie słyszeć idiotyzmy na temat lojalności wobec FM, że nie wolno wam z żadną inną firmą nawiązać współpracy... To jest karygodne zachowanie ze strony FM Group, ponieważ w ten sposób łamią swój własny regulamin który każdy z nas podpisywał, albo będzie musiał podpisać jeśli rozpocznie współpracę z FM GROUP.

Na zakończenie. Uważajcie na siebie, nie dajcie się omotać tej firmie, gdybyście do niej wchodzili 5 lat temu to moglibyście zarobić, teraz sobie darujcie, poszukajcie innej firmy, której produktami rynek nie jest przesycony.

Pozdrawiam

46

ja także jestem dystrybutorką FM'u. Perfumy są świetne w przystępnych cenach. Sama używam 2 zapachów od jakiś 3 lat. Tusz do rzęs też mogę polecić, nie skleja włosków, nie są rzęsy takie sztywne na maxa po nim. Koleżanka z kolei zamawia cały czas puder do twarzy, uważa, że jest genialny i już nigdzie więcej nie będzie kupować go tylko w FM'ie.Eye liner w pisaku jest też dobry, własnie niedawno pierwszy raz zamówiłam i jestem bardzo zadowolona. Co do środków czystości to uważam, że ceny są średnie czyli można dostać produkty podobne o podobniej jakości za niższą kwotę niż te z FM'u. Ja przetestowałam płyn do kabiny prysznicowej, płyn do prania kolorowych tkanin jak i czarnych, płyn do płukania tkanin i jeszcze pare preparatów tego typu i jestem zadowolona,no ale jak już wspominałam cenowo jest gorzej.

47

pasieczko napisał/a:

Na zakończenie. Uważajcie na siebie, nie dajcie się omotać tej firmie, gdybyście do niej wchodzili 5 lat temu to moglibyście zarobić, teraz sobie darujcie, poszukajcie innej firmy, której produktami rynek nie jest przesycony.[]eu

co do tego się zgadzam. Sama weszłam do FM'u jakieś 4 lata temu i już było ciężko zarobić na tym ponieważ sporo osób siedzi w tym

48

ja mam perfumy z tej firmy i jestem bardzo zadowolona
A czy ktoś słyszał o kosmetykach Hempz ??