Torba na jesień - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » WIZAŻ - STUDIO MODY I WIZAŻU » Torba na jesień

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 18 ]

1 Ostatnio edytowany przez apoteoza (2011-10-14 10:09:58)

Temat: Torba na jesień

Macie jakieś pomysły na torbę na jesień? Na adres strony został usunięty z powodu naruszenia regulaminuznalazłam kilka modeli, mam kod rabatowy 10b69123 , więc zawsze to taniej wyjdzie. Ale może macie inne zaufane sklepy?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Torba na jesień

jeśli chodzi o torebki to w tym sezonie najmodniejsze są tzw. kuferki lub listonoszki, najczęściej w kolorze karmelowym. Sama taki mam i naprawdę warto! smile
Przykładowo http://img13.allegroimg.pl/photos/oryginal/18/15/31/62/1815316252

3 Ostatnio edytowany przez apoteoza (2011-10-14 10:10:59)

Jak dla mnie ta jest moim ideałem torebki na tę jesień: http://sklep-torebki.pl/files/wloska-elegancka-torebka-skorzana-kuferek-ruda-%280146%29%5B4%5D.jpg

4

Pamiętajmy,że wiele zależy od budżetu jaki posiadamy na zakup danej torebki,im więcej tym lepiej:) ja preferuje takie kolory jak na powyższym zdjęciu,idealnie komponują się ze złotą jesienią.

5

Ja to w tym temacie jestem troche jak facet- jedna wierna torebka i koniec. I chocby mi ja mole doszczetnie wygryzly i uszy urwaly to i tak ja bede kochac do konca swiata. Znalazlam torebkowa milosc na kawal mojego zycia, wiosne, lato, jesien, zimie i nie mam problemu smile

6

Ja też nie zmieniam torebki co sezon, bo lubię tą, którą mam- a dostałam ją w prezencie smile

7

a ja wręcz przeciwnie - mam dużo torebek i wciąż za mało mi tongue teraz podoba mi sie jadna w Parfois, ale jeszcze nie widziałam jej w sklepie tylko w necie

8

extravertic napisał/a:

a ja wręcz przeciwnie - mam dużo torebek i wciąż za mało mi tongue teraz podoba mi sie jadna w Parfois, ale jeszcze nie widziałam jej w sklepie tylko w necie

U mnie to samo, torebki to jest to - muszę mieć na każdą okazję.

9

ja niestety nie lubię zmieniać torebek, nosze do momentu kiedy nie nadaje sie do użytku
zawsze przyzwyczajam sie do jednej i jestem jej wierna smile
mam w niej wszystko co potrzebne i nie
przepakowywanie zazwyczaj kończy sie tym ze biorę tylko te najpotrzebniejsze rzeczy
i wtedy zawsze potrzebne są te których sie nie przepakuje
dlatego od jakiegoś czasu skupiam sie na jednej

10

Jak zawsze na szarość jesieni najlepsze są kolorowe torebki np. amarantowe czy musztardowe.
Ale w tym sezonie może być modny kolor rudy bądź miedziany.

11

Jak na jesień to duże torby kuferki, listonoszki itd w kolorach amarantu, musztardowym, szarym czy modnym rudym ;-)

12

Ja kupiłam czarną torbę bardzo pojemna i wygodną za 60 zł:D

13

Ja mam dużą szarą torbę smile. Noszę w niej wszystko co jest przydatne, i co nie przydatne też smile. Ostatnio moja mama ciągle narzeka, że kupuje dużo paczek chusteczek higienicznych, a jak ma katar, to nie może żadnej paczki znaleźć, bo jak się okazało, 11 paczek miałam w torebce big_smile. Oczywiście nie miałam o tym pojęcia, bo co mam katar, to wrzucam chusteczki do torebki, a później nie mogę żadnej znaleźć. No wiec ostatnio zrobiłam małe porządki i okazało się, że noszę przy sobie 11 paczek chusteczek smile. To są uroki posiadania dużych torebek smile

14

Ja mam dużo torebek ale w tym sezonie widzę, że modne są kuferki i listonoszki. Ja mam taką świetną listonoszkę jest idealna jak dla mnie.

15

P&P napisał/a:

Ja to w tym temacie jestem troche jak facet- jedna wierna torebka i koniec. I chocby mi ja mole doszczetnie wygryzly i uszy urwaly to i tak ja bede kochac do konca swiata. Znalazlam torebkowa milosc na kawal mojego zycia, wiosne, lato, jesien, zimie i nie mam problemu smile

Ja mam tak samo, jednak gorzej jak ona się już naprawdę do niczego nie nadaje. Od roku staram się kupić jakąś torebkę, która by mi się spodobała i pasowała mniej więcej do wszystkiego i nic. sad

16

Mam kod rabatowy parfois, aby podzielić się z wami
są to: ZSE5177

17

ja właśnie szukam swojej idealnej, coś w stylu shopperki, ale żeby zapinała się na zamek. Nigdzie nie mogę takiej znależć, a kiedy jakaś mi się juz spodoba, to zawsze cos jest nie tak.

18

Ja kupiłam niedawno nową – kształtem coś w stylu kuferka, ale kolor ma ładny jasno szary.

Posty [ 18 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » WIZAŻ - STUDIO MODY I WIZAŻU » Torba na jesień

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024